Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Mis selle huvitava kokkuvõtte point muidu on?

1) Et tegelikult ei maksaks vinguda ja tase on hea?
    2) Et tegelikult on tase hea ja ei maksaks vinguda?

3) Et tegelikult on Aet Süvari sõbrants?
    4) Et tegelíkult soovin olla lahe ja ja näidata oma ... midagi?

Et ma absoluutselt ei saa sellest kriitika ja kriitikute naeru- ja alavääristamisest aru.

See kui ERR sporditoimetuse juht käib ringi ja paugutab, et Aet Süvari ongi kõige suurem professionaal, kes üldse olla saab ja et ta teeb imelist tööd... tekitab õigustatud küsimusi. Asja kurbloolisus on see, et kui samad küsimused tekiksid erasektori poolt rahastatava saatejuhi peale, siis tehtaks vast omad järeldused. Aga riigi poolt rahastatud kanalis ongi "Aet Süvari kõrgeima professionaalsuse taseme esindaja".
    Kui vaatajatele meeldib, siis on kõik ok. Ja tundub, et tavalisele vaatajale meeldib. Seega kõik tipstops.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Kui vaatajatele meeldib, siis on kõik ok. Ja tundub, et tavalisele vaatajale meeldib. Seega kõik tipstops.
      Kust seda hinnangut näha saab vms? Sellest, et vaatajanumbrid head?

Kommentaar

Kust seda hinnangut näha saab vms? Sellest, et vaatajanumbrid head?
        Kui ei meeldiks, siis päris tuimalt teda eetrisse ei lükataks.

Aga tahaks siinkohal Uibsi kiita. Endiselt parimate spetskommentaatorite seas.

Kommentaar

Kui ei meeldiks, siis päris tuimalt teda eetrisse ei lükataks.
          Aa sa mõtled a la seda keissi, kus peale 15-25 aastat tehti raske otsus Osilat mitte enam nii väga eetrisse lasta, kuid jätta back office?

Kommentaar

Lihtsalt ERRile ideeks (kui keegi sealt loeb vms): äkki poolaja ja kohtumise järel väravakorduste vaatamise ning seejärel taktikalaual suvakorduste vaatamise asemel võiks hoopis kohe taktikalaua ääres väravad (ja kui neid pole, siis ohtlikumad olukorrad) pikemalt ja päris algusest lahti rääkida. Mis ja kus tehti ründes õigesti ja kus kaitses lappesse läks. (võimalik, et loll idee ka muidugi)

Kommentaar

Aa sa mõtled a la seda keissi, kus peale 15-25 aastat tehti raske otsus Osilat mitte enam nii väga eetrisse lasta, kuid jätta back office?
              Ma pakun, et Osila tegi ise selle valiku. Aga ma ei saa sellest Aeda bashimisest aru. Ta küsib umbes samu küsimusi, mis mul naissõber, kes on jalkat vaadanud umbes aasta ja seepärast suhestub tavavaatajaga kenasti.

Suurem probleem on pigem osades ekspertkommentaatoritest, kes tõesti kordavad tuimalt, mis niigi väljakul näha ehk "läks löögile, aga ei tabanud hästi ja läks mööda". Viimastes mängudes panid Tiislerid ka nii uljalt, et cuttisid eksperdile poole sõna pealt peale. Veidi selline tunne, et EJL on teinud endistest jalgpalluritest nimekirja, et kellel oleks suvel veidi lisasissetulekut vaja ja las nad siis hullavad veidi telekas. Nimesid ei oska muidugi tuua, paar-kolm on sellist olnud, aga siiski.

Kommentaar

Ma pakun, et Osila tegi ise selle valiku. Aga ma ei saa sellest Aeda bashimisest aru. Ta küsib umbes samu küsimusi, mis mul naissõber, kes on jalkat vaadanud umbes aasta ja seepärast suhestub tavavaatajaga kenasti.

Suurem probleem on pigem osades ekspertkommentaatoritest, kes tõesti kordavad tuimalt, mis niigi väljakul näha ehk "läks löögile, aga ei tabanud hästi ja läks mööda". Viimastes mängudes panid Tiislerid ka nii uljalt, et cuttisid eksperdile poole sõna pealt peale. Veidi selline tunne, et EJL on teinud endistest jalgpalluritest nimekirja, et kellel oleks suvel veidi lisasissetulekut vaja ja las nad siis hullavad veidi telekas. Nimesid ei oska muidugi tuua, paar-kolm on sellist olnud, aga siiski.
                Ma selle teise lõigu kohta varem siin sama öelnud. Aeti/Aeda osas - ma ei oleks nii kindel selles, et "tädi maali ju vaatab ja talle meeldib" stooris. Mulle tundub isiklikult, et sa veidi alahindad oma loogikas vaataja vajadusi, ootuseid ja "intelligentsi" (ajakirjaniku puhul tavaline kek-lol-roflcopter : D : D : D).

Kommentaar

Ma puht selle ülbiku Hundi pärast loodan, et järgmises voorus tuleb erakordselt palju üllatusi.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                    Ma puht selle ülbiku Hundi pärast loodan, et järgmises voorus tuleb erakordselt palju üllatusi.
                    Ma mängujärgset stuudio arutelu ei vaadanud, aga mida see Hunt siis ütles?
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      Mcnamara suudab äädikakärbse peale ka solvuda, ma seda statementi väga tösiselt ei vötaks
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

pole alternatiivi ju. Kõik pole mägrad ka et soome peale lülitavad kohe. Ausa võrdluse ja hinnngu saad siis kui paned 2 eetikeelset samal ajal erinevatele kanalitele (ei juhtu kunagi jah ja mõttetu teooria).

Seda pulli vaadatakse ikka vaatamata Aetile mitte tänu Aetile. Aga jah, vaadatakse. Seega ei ole päriselt maailma suurim probleem.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          foorumi aasta ja kümnendi(te) tuulelipp leitud. aga mida muud võiks ka oodata*.

paneks auhindade teemasse, aga seda veel ei ole ja ei oska teemade vahel crosslinkida

*vt ka "prefer not to disclose" soovalikuga mehe postitusi liverpooli teemas viimasel ajal.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                            Ilmselt ei lasknud vanainimest Mustamäe trollis istuma.

Kommentaar

Kus jalka on? Miks sipelgad on?

Kommentaar

Kus jalka on? Miks sipelgad on?

Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Working...
                                X