Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nonii alustasin täiesti uut mängu Chelseaga ja kohe mõtlesin teha meeskonnas suured muutused, seega lahkusid mitmed mängijad. Esimese asjana ostsin endale keskkaitset tugevdama Fabio Cannavaro. Üleminekusummax £25 millionit pluss veel Robert Huth. Lahkus veel üks keskkaitsja Willi Gallas kes läks Bayernisse 7, 25 milli eest. Veel läksid klubist kaks kaitsjat Bridge(Arsenali, £3,1 milli) ja Elmer(Boltonisse, £900K). Siis ostsin Lukas Podolski täpselt sama summa eest mis Cannavarogi(£25 milli), kes nüüd uus kapten. Klubiga liitusid veel Ze Roberto 16, 5 millioniga, Sneijder 15 milliga ja Fabio Grosso 15 milliga. Transfer window viimasel päeval liitus klubiga häda korras ka Dida(24 milli), kuna varu vv Cudicini vigastatud ja mõlemad Reservi kollkiprid(Pidgeley ja Ma Kalamby) laenul. Ka Cech oli näidanud kehva vormi. Suht ülemineku aja lõpus lahkusid klubist ka Steven Watt 1 mill-Sevillasse, Diarra 1, 1 mil.-M\'Borosse, Duff 8,75 milli-Liverpooli ja SWP 5,5 mil- ManUsse.
Praegu on liiga poole peal. Käimas on talvine transferite aeg. Suure tõenäosusega lahkub klubist Arjen Robben, kelle eest on Real pakkunud juba 26,5 millionit. Ning mul talle asendajaid on ka küllaga. Aga liigas hetkel teine koht Pooli järel. Vahe üx punkt. Lähemalt hooajast kirjutan, siis kui season läbi.
------------------Dida------------------------------
---Ferreira-----Cannavaro(C)--Terry---Grosso---
-----------------Essien----------------------------
---Sneijder----J.Cole-----------Ze Roberto-----
-------------Podolski--Drogba-------------------
põhi varumehed: Cech, Geremi, del Horno, Makelele, Lampard, Robben ja Gudjohnsen.
Podolski ongi selline vingats.. igale poole ei lähe aga kui kord ta sinu meeskonnas siis... imeline mängija alla 20 värava ei löö
Mul ta nõustus Chelseasse tulema isegi 65,000 kuupalgaga. Näitex Cnnavarol oli vaja maksta 140,000 et ta tuleks. Aga mängijana on ta töesti imeline. Lööb väravaid sellistest kohtadest kust ei oskaks isegi pealelööki oodata. Juba tema esimeses mängus oli hästi trahvikasti nurgas(u. viiekasti ülemise joonega samal joonel) seljaga värava poole, järsku pöörab ringi ja pall on taga nurgas maandunud.
Läx veel meelest mainidda et üx suurtest vingatseist on Schweinsteiger. Mul ei nõustunud ta klubisse tulema isegi selliste palganumbrite eest mis Cannavaro..st. kõik põhjas.
Nonii alustasin täiesti uut mängu Chelseaga ja kohe mõtlesin teha meeskonnas suured muutused, seega lahkusid mitmed mängijad. Esimese asjana ostsin endale keskkaitset tugevdama Fabio Cannavaro. Üleminekusummax £25 millionit pluss veel Robert Huth. Lahkus veel üks keskkaitsja Willi Gallas kes läks Bayernisse 7, 25 milli eest. Veel läksid klubist kaks kaitsjat Bridge(Arsenali, £3,1 milli) ja Elmer(Boltonisse, £900K). Siis ostsin Lukas Podolski täpselt sama summa eest mis Cannavarogi(£25 milli), kes nüüd uus kapten. Klubiga liitusid veel Ze Roberto 16, 5 millioniga, Sneijder 15 milliga ja Fabio Grosso 15 milliga. Transfer window viimasel päeval liitus klubiga häda korras ka Dida(24 milli), kuna varu vv Cudicini vigastatud ja mõlemad Reservi kollkiprid(Pidgeley ja Ma Kalamby) laenul. Ka Cech oli näidanud kehva vormi. Suht ülemineku aja lõpus lahkusid klubist ka Steven Watt 1 mill-Sevillasse, Diarra 1, 1 mil.-M\'Borosse, Duff 8,75 milli-Liverpooli ja SWP 5,5 mil- ManUsse.
Praegu on liiga poole peal. Käimas on talvine transferite aeg. Suure tõenäosusega lahkub klubist Arjen Robben, kelle eest on Real pakkunud juba 26,5 millionit. Ning mul talle asendajaid on ka küllaga. Aga liigas hetkel teine koht Pooli järel. Vahe üx punkt. Lähemalt hooajast kirjutan, siis kui season läbi.
.
sinu asja on sama igav lugeda nagu ajalehte Sirppi
Miks see alati siis mul juhtub, kui ma Betisega mängin???
Oleks siis vähemalt liigamäng old, oleks saand seda 3. GKd kasutada, aga ei, ikka euromäng (Meistrite Liiga PSV vasta)
Kaotasin 4-1. Lööke raamide vahele neil 5 ja mul 6. Aga ikkagi ma olen uhke et ta ühe palligi ära võttis.
hetkseisuga 6 mängijat vigastatud, neist 4 põhikoosseisu mehed.
Kommentaar