Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

oi oi kirjutasin jah yhe N tähe rohkem mis nyyd saab maailma lõpp w?
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

räige noh chelsea jälle võitis ta on neli aastat mind CL võitnud
      ja ma pole isegi finaali jõudnud

noo ja võitsin järjekordselt liiga 6 mängu enne lõpu oli juba selge et meister on roma

top scorer oli Podolski 32 ja kuyt 29 teine

Kommentaar

Algselt postitas phljuh

oi oi kirjutasin jah yhe N tähe rohkem mis nyyd saab maailma lõpp w?
        kuule tatt ära ülbitse ma lihtsalt ütlesin et sa eksisid, Taijole endale meeldib ka rohkem kui ta nime õieti kirjutada

Kommentaar

kuule tatt ära ülbitse ma lihtsalt ütlesin et sa eksisid, Taijole endale meeldib ka rohkem kui ta nime õieti kirjutada
          oi oi kus tuli nyyd isa meil välja... mine õige pedantide kooli...või kuhugi mujale

Kommentaar

Mölisege mujal!

Kommentaar

Nonii alustasin täiesti uut mängu Chelseaga ja kohe mõtlesin teha meeskonnas suured muutused, seega lahkusid mitmed mängijad. Esimese asjana ostsin endale keskkaitset tugevdama Fabio Cannavaro. Üleminekusummax £25 millionit pluss veel Robert Huth. Lahkus veel üks keskkaitsja Willi Gallas kes läks Bayernisse 7, 25 milli eest. Veel läksid klubist kaks kaitsjat Bridge(Arsenali, £3,1 milli) ja Elmer(Boltonisse, £900K). Siis ostsin Lukas Podolski täpselt sama summa eest mis Cannavarogi(£25 milli), kes nüüd uus kapten. Klubiga liitusid veel Ze Roberto 16, 5 millioniga, Sneijder 15 milliga ja Fabio Grosso 15 milliga. Transfer window viimasel päeval liitus klubiga häda korras ka Dida(24 milli), kuna varu vv Cudicini vigastatud ja mõlemad Reservi kollkiprid(Pidgeley ja Ma Kalamby) laenul. Ka Cech oli näidanud kehva vormi. Suht ülemineku aja lõpus lahkusid klubist ka Steven Watt 1 mill-Sevillasse, Diarra 1, 1 mil.-M\'Borosse, Duff 8,75 milli-Liverpooli ja SWP 5,5 mil- ManUsse.
              Praegu on liiga poole peal. Käimas on talvine transferite aeg. Suure tõenäosusega lahkub klubist Arjen Robben, kelle eest on Real pakkunud juba 26,5 millionit. Ning mul talle asendajaid on ka küllaga. Aga liigas hetkel teine koht Pooli järel. Vahe üx punkt. Lähemalt hooajast kirjutan, siis kui season läbi.
              ------------------Dida------------------------------
              ---Ferreira-----Cannavaro(C)--Terry---Grosso---
              -----------------Essien----------------------------
              ---Sneijder----J.Cole-----------Ze Roberto-----
              -------------Podolski--Drogba-------------------
              põhi varumehed: Cech, Geremi, del Horno, Makelele, Lampard, Robben ja Gudjohnsen.

Kommentaar

Ükskõik mis klubi eest ma inglise liigas mängin ja proovin osta podolskit siis ta ei nõustu kunagi lepingu tingimustega ;(
                Koondise põhimängija

Kommentaar

Podolski ongi selline vingats.. igale poole ei lähe aga kui kord ta sinu meeskonnas siis... imeline mängija alla 20 värava ei löö

Kommentaar

Algselt postitas phljuh

Podolski ongi selline vingats.. igale poole ei lähe aga kui kord ta sinu meeskonnas siis... imeline mängija alla 20 värava ei löö
                    Ma mängin hetkel manuga ja Nistelrooy on löönud 38 väravat täpselt poole hooajaga.
                    Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas phljuh

Mul ta nõustus Chelseasse tulema isegi 65,000 kuupalgaga. Näitex Cnnavarol oli vaja maksta 140,000 et ta tuleks. Aga mängijana on ta töesti imeline. Lööb väravaid sellistest kohtadest kust ei oskaks isegi pealelööki oodata. Juba tema esimeses mängus oli hästi trahvikasti nurgas(u. viiekasti ülemise joonega samal joonel) seljaga värava poole, järsku pöörab ringi ja pall on taga nurgas maandunud.

Läx veel meelest mainidda et üx suurtest vingatseist on Schweinsteiger. Mul ei nõustunud ta klubisse tulema isegi selliste palganumbrite eest mis Cannavaro..st. kõik põhjas.

Kommentaar

Algselt postitas phljuh

Mul ei nõustunud ta klubisse tulema isegi selliste palganumbrite eest mis Cannavaro..st. kõik põhjas.
                        Õige ka. Keda see Chelsea üldse kotib

Kommentaar

Algselt postitas mart44

Nonii alustasin täiesti uut mängu Chelseaga ja kohe mõtlesin teha meeskonnas suured muutused, seega lahkusid mitmed mängijad. Esimese asjana ostsin endale keskkaitset tugevdama Fabio Cannavaro. Üleminekusummax £25 millionit pluss veel Robert Huth. Lahkus veel üks keskkaitsja Willi Gallas kes läks Bayernisse 7, 25 milli eest. Veel läksid klubist kaks kaitsjat Bridge(Arsenali, £3,1 milli) ja Elmer(Boltonisse, £900K). Siis ostsin Lukas Podolski täpselt sama summa eest mis Cannavarogi(£25 milli), kes nüüd uus kapten. Klubiga liitusid veel Ze Roberto 16, 5 millioniga, Sneijder 15 milliga ja Fabio Grosso 15 milliga. Transfer window viimasel päeval liitus klubiga häda korras ka Dida(24 milli), kuna varu vv Cudicini vigastatud ja mõlemad Reservi kollkiprid(Pidgeley ja Ma Kalamby) laenul. Ka Cech oli näidanud kehva vormi. Suht ülemineku aja lõpus lahkusid klubist ka Steven Watt 1 mill-Sevillasse, Diarra 1, 1 mil.-M\'Borosse, Duff 8,75 milli-Liverpooli ja SWP 5,5 mil- ManUsse.
                          Praegu on liiga poole peal. Käimas on talvine transferite aeg. Suure tõenäosusega lahkub klubist Arjen Robben, kelle eest on Real pakkunud juba 26,5 millionit. Ning mul talle asendajaid on ka küllaga. Aga liigas hetkel teine koht Pooli järel. Vahe üx punkt. Lähemalt hooajast kirjutan, siis kui season läbi.
                          .
                          sinu asja on sama igav lugeda nagu ajalehte Sirppi

Kommentaar

Pats kihla, et sa ei ole üritanud ajalehte Sirppi lugeda.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo

Pats kihla, et sa ei ole üritanud ajalehte Sirppi lugeda.
                              mina paneks selles kihlveos panuse laurenzo peale

Kommentaar

Miks see alati siis mul juhtub, kui ma Betisega mängin???

Oleks siis vähemalt liigamäng old, oleks saand seda 3. GKd kasutada, aga ei, ikka euromäng (Meistrite Liiga PSV vasta)
                                Kaotasin 4-1. Lööke raamide vahele neil 5 ja mul 6. Aga ikkagi ma olen uhke et ta ühe palligi ära võttis.
                                hetkseisuga 6 mängijat vigastatud, neist 4 põhikoosseisu mehed.

Kommentaar

Working...
                                X