Algselt postitas foorumid
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTammeka. Ma tavaliselt ostangi sisse mängijad kuni 19 a. Eesti tulevikulootused võtan meeskonda, kui vähegi kannatab tase.
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustmõtlesin, et kui sa ütled Meedias, et kohtunik eksis,kas kunagi FA on otsusega nõus ka (mulle teeb alati mingi hoaituse või ban-i.)Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustmõtlesin, et kui sa ütled Meedias, et kohtunik eksis,kas kunagi FA on otsusega nõus ka (mulle teeb alati mingi hoaituse või ban-i.)
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMa loodan, et teil sellist asja ei juhtu nagu mul 08 oli
Kommentaar
-
Jalkaülekannete ajal jälgid sa rohkem vahetusmeestepinki kui mängu ennast?Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Algselt postitas Totti Vaata postitustJalkaülekannete ajal jälgid sa rohkem vahetusmeestepinki kui mängu ennast?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
andke nõu kas ma peaksin Florast lahkuma, sest olen floraga juba 3 aastat järjest meistriliiga võitnud ja florast kopp vaikselt ees juba , aga ma äkki ei saa ühtegi normaalset meeskonda. aidake väljaaaaaaaaa!!!!!!
btw! panin praegu tähele, et mu iseloomustus on Respected boss ja Reputation on world class
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustandke nõu kas ma peaksin Florast lahkuma, sest olen floraga juba 3 aastat järjest meistriliiga võitnud ja florast kopp vaikselt ees juba , aga ma äkki ei saa ühtegi normaalset meeskonda. aidake väljaaaaaaaaa!!!!!!
btw! panin praegu tähele, et mu iseloomustus on Respected boss ja Reputation on world classMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitustminule hakati näiteks juba peale teisthooaega coca cola league one ja coca cola champion leagusse pakkumisi tulema,
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar