Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
    mis meeskond on ?
    Tammeka. Ma tavaliselt ostangi sisse mängijad kuni 19 a. Eesti tulevikulootused võtan meeskonda, kui vähegi kannatab tase.
    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
      Tammeka. Ma tavaliselt ostangi sisse mängijad kuni 19 a. Eesti tulevikulootused võtan meeskonda, kui vähegi kannatab tase.
      ma ka viimasel ajal vaadanud nooremaid ja vanu müünud. mul keskmine vanus on 22.

Kommentaar

mõtlesin, et kui sa ütled Meedias, et kohtunik eksis,kas kunagi FA on otsusega nõus ka (mulle teeb alati mingi hoaituse või ban-i.)

Kommentaar

mõtlesin, et kui sa ütled Meedias, et kohtunik eksis,kas kunagi FA on otsusega nõus ka (mulle teeb alati mingi hoaituse või ban-i.)
          ikka on, aga kohtunik peab ikka eksima ka
          Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Ma loodan, et teil sellist asja ei juhtu nagu mul 08 oli

Kommentaar

Aga selline küsimus. Kas teil kunagi on appeal punase kaardile rahuldatud ka?

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                Ma loodan, et teil sellist asja ei juhtu nagu mul 08 oli
                ma olen neid ikka korralikult saanud

Kommentaar

MegaIRW@FM
                  Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Sa ei pannud tähele, et ühel võistkonnal valged püksid, teisel punased

Kommentaar

Jalkaülekannete ajal jälgid sa rohkem vahetusmeestepinki kui mängu ennast?
                      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                        Jalkaülekannete ajal jälgid sa rohkem vahetusmeestepinki kui mängu ennast?
                        Eks seal toimu vahest kah huvitavaid asju.

Kommentaar

andke nõu kas ma peaksin Florast lahkuma, sest olen floraga juba 3 aastat järjest meistriliiga võitnud ja florast kopp vaikselt ees juba , aga ma äkki ei saa ühtegi normaalset meeskonda. aidake väljaaaaaaaaa!!!!!!

btw! panin praegu tähele, et mu iseloomustus on Respected boss ja Reputation on world class

Kommentaar

andke nõu kas ma peaksin Florast lahkuma, sest olen floraga juba 3 aastat järjest meistriliiga võitnud ja florast kopp vaikselt ees juba , aga ma äkki ei saa ühtegi normaalset meeskonda. aidake väljaaaaaaaaa!!!!!!

btw! panin praegu tähele, et mu iseloomustus on Respected boss ja Reputation on world class
                            minule hakati näiteks juba peale teisthooaega coca cola league one ja coca cola champion leagusse pakkumisi tulema,
                            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                              minule hakati näiteks juba peale teisthooaega coca cola league one ja coca cola champion leagusse pakkumisi tulema,
                              OLED mingi pakkumise vastu ka võtnud? mis meeskond oled ?

Kommentaar

Ma läksin Millwalli ja suht hüva läheb ja pakkumisi tehakse nüüd üha rohkem...

Kommentaar

Working...
                                X