Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Kas Eesti koondislaste kohta on ka mingisugust capside infot kuskil?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Milles peitub näiteks Belgia ja Tšehhi korvpalli tugevus ? Ses suhtes, et isiklikult olen küll pettunud kui neile kaotatakse. Samamoodi ei ole see Läti mitte midagi erilist.
    Neil kõigil riikidel on 2-3 arvestatavat tegijat Euroliigas, et seegi peaks omamoodi kvaliteedimärk vms olema.

Lisaks muidugi on see mure, et Eesti mängijatel on see hooaeg olnud päris nukker. Kui nii võtta, siis millised arvestatavad Eesti koondislased on seni teinud hea hooaja? Arbet. Ja...eem...kõik? Ülejäänud on olnud vigased, mänginud vähem või rohkem selgelt alla lootuste või siis lihtsalt küsimärgid (eelkõige siis nt Ameerika pallivad Nurger, Jõesaar, Raadik). Kuigi hooaeg on veel pikk ees ja kõike võib juhtuda, siis just see hetkeseis koondislastega võiks ärevaks teha.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Nurger ka ühe ilusa sööduga USA maal hakkama saand.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    no vaata, kus otsast tahad, reaalselt võttes iga meeskond, kes vastu tuleb, on selline kelle vastu on võit korralik õnnestumine. loota et sa ikka suhteliselt 5-6 mehele toetudes teed nii mitu hästi õnnestunud mängu jutti on üsna optimistlik mu arvates. lisaks on eesti vähemalt paberil vigastuste suhtes kõige hapram, sest piisab 1-2 vigastusega välja jäävast mehest ja asi on ikka päris hapu. ette muidugi halada ei maksa, aga ei mõista küll, et mille pealt kerde arvas sprodiuudistes, et siin PEAKS olema, kui mitte 2 parema hulgas, siis 3 seas kindlasti.
    Milles peitub näiteks Belgia ja Tšehhi korvpalli tugevus ? Ses suhtes, et isiklikult olen küll pettunud kui neile kaotatakse. Samamoodi ei ole see Läti mitte midagi erilist.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ei vist mitte, nii läbinämmutatud teema samuti, et sellega ei maksaks isegi alustada.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Võiks ka ju ajaga kaasas käia. Kas Elegari pole võimalik ära kodustada?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    no vaata, kus otsast tahad, reaalselt võttes iga meeskond, kes vastu tuleb, on selline kelle vastu on võit korralik õnnestumine. loota et sa ikka suhteliselt 5-6 mehele toetudes teed nii mitu hästi õnnestunud mängu jutti on üsna optimistlik mu arvates. lisaks on eesti vähemalt paberil vigastuste suhtes kõige hapram, sest piisab 1-2 vigastusega välja jäävast mehest ja asi on ikka päris hapu. ette muidugi halada ei maksa, aga ei mõista küll, et mille pealt kerde arvas sprodiuudistes, et siin PEAKS olema, kui mitte 2 parema hulgas, siis 3 seas kindlasti.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ma olen ka ikka palju optimistlikum. Loomulikult oleme jätkuvalt autsaiderid, aga eesmärgiks on kindlasti edasipääs ning ühe võiduga kindlasti rahulduda ei saaks. Samas on kahtlemata kõik selle grupi meeskonnad alagrupiga edasipääsumõtteid silmas pidades väga rahul.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    parim loos, mis tulla sai pmst, aga realistlikult võttes, siis 1 võit oleks kõva sõna, eeldusel, et meie parimad pojad kõik terved on. 1 vigastuski võib kõik ära rikkuda praktilselt.
    Mina olen küll optimistlikum. Ajakava ka:

5. september Eesti - Tšehhi
    6. september Eesti - Belgia
    7. september: Eesti - Ukraina
    9. september Eesti - Leedu
    10. september Eesti - Läti

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    parim loos, mis tulla sai pmst, aga realistlikult võttes, siis 1 võit oleks kõva sõna, eeldusel, et meie parimad pojad kõik terved on. 1 vigastuski võib kõik ära rikkuda praktilselt.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    2015. aasta korvpalli EMi alagrupid:

Eesti alagrupi üle ei saa kurta. Täitsa mängitav on. B-alagrupp on ikka haige surmakas. Vaene Island.

Leave a comment:

• mongol
    replied
    D-grupp 2015 EM-l:
    LAT, LIT, UKR, BEL, CZE, EST - pole paha.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Isegi kui oleks osanud eeldada, et sellise lõhe tekkimise vastust leida juhendist, poleks viitsinud seda läbi kammida. Negatiivne toon seega suht mõistetamatu.
    Negatiivne toon?
    Pole üldsegi esimene ega isegi kolmas aasta kus mõnede klubide mängud topelt arvestatakse!

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Juhendiga ei viitsi enne tutvuda?
    Isegi kui oleks osanud eeldada, et sellise lõhe tekkimise vastust leida juhendist, poleks viitsinud seda läbi kammida. Negatiivne toon seega suht mõistetamatu.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust

Ainult Eestis?

Kuidas üldse on võimalik lasta siukesel lõhel tekkida? Erinevalt Valgast (kel novembris tekkis 3 nädala KML mängupaus) on Rockil veel ka nt eurosarja mängud lisaks
    Juhendiga ei viitsi enne tutvuda?

Leave a comment:

Working...
X