Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustMilles peitub näiteks Belgia ja Tšehhi korvpalli tugevus ? Ses suhtes, et isiklikult olen küll pettunud kui neile kaotatakse. Samamoodi ei ole see Läti mitte midagi erilist.
Lisaks muidugi on see mure, et Eesti mängijatel on see hooaeg olnud päris nukker. Kui nii võtta, siis millised arvestatavad Eesti koondislased on seni teinud hea hooaja? Arbet. Ja...eem...kõik? Ülejäänud on olnud vigased, mänginud vähem või rohkem selgelt alla lootuste või siis lihtsalt küsimärgid (eelkõige siis nt Ameerika pallivad Nurger, Jõesaar, Raadik). Kuigi hooaeg on veel pikk ees ja kõike võib juhtuda, siis just see hetkeseis koondislastega võiks ärevaks teha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno vaata, kus otsast tahad, reaalselt võttes iga meeskond, kes vastu tuleb, on selline kelle vastu on võit korralik õnnestumine. loota et sa ikka suhteliselt 5-6 mehele toetudes teed nii mitu hästi õnnestunud mängu jutti on üsna optimistlik mu arvates. lisaks on eesti vähemalt paberil vigastuste suhtes kõige hapram, sest piisab 1-2 vigastusega välja jäävast mehest ja asi on ikka päris hapu. ette muidugi halada ei maksa, aga ei mõista küll, et mille pealt kerde arvas sprodiuudistes, et siin PEAKS olema, kui mitte 2 parema hulgas, siis 3 seas kindlasti.
Leave a comment:
-
ei vist mitte, nii läbinämmutatud teema samuti, et sellega ei maksaks isegi alustada.
Leave a comment:
-
Võiks ka ju ajaga kaasas käia. Kas Elegari pole võimalik ära kodustada?
Leave a comment:
-
no vaata, kus otsast tahad, reaalselt võttes iga meeskond, kes vastu tuleb, on selline kelle vastu on võit korralik õnnestumine. loota et sa ikka suhteliselt 5-6 mehele toetudes teed nii mitu hästi õnnestunud mängu jutti on üsna optimistlik mu arvates. lisaks on eesti vähemalt paberil vigastuste suhtes kõige hapram, sest piisab 1-2 vigastusega välja jäävast mehest ja asi on ikka päris hapu. ette muidugi halada ei maksa, aga ei mõista küll, et mille pealt kerde arvas sprodiuudistes, et siin PEAKS olema, kui mitte 2 parema hulgas, siis 3 seas kindlasti.
Leave a comment:
-
Ma olen ka ikka palju optimistlikum. Loomulikult oleme jätkuvalt autsaiderid, aga eesmärgiks on kindlasti edasipääs ning ühe võiduga kindlasti rahulduda ei saaks. Samas on kahtlemata kõik selle grupi meeskonnad alagrupiga edasipääsumõtteid silmas pidades väga rahul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustparim loos, mis tulla sai pmst, aga realistlikult võttes, siis 1 võit oleks kõva sõna, eeldusel, et meie parimad pojad kõik terved on. 1 vigastuski võib kõik ära rikkuda praktilselt.
5. september Eesti - Tšehhi
6. september Eesti - Belgia
7. september: Eesti - Ukraina
9. september Eesti - Leedu
10. september Eesti - Läti
Leave a comment:
-
parim loos, mis tulla sai pmst, aga realistlikult võttes, siis 1 võit oleks kõva sõna, eeldusel, et meie parimad pojad kõik terved on. 1 vigastuski võib kõik ära rikkuda praktilselt.
Leave a comment:
-
2015. aasta korvpalli EMi alagrupid:
Eesti alagrupi üle ei saa kurta. Täitsa mängitav on. B-alagrupp on ikka haige surmakas. Vaene Island.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustIsegi kui oleks osanud eeldada, et sellise lõhe tekkimise vastust leida juhendist, poleks viitsinud seda läbi kammida. Negatiivne toon seega suht mõistetamatu.
Pole üldsegi esimene ega isegi kolmas aasta kus mõnede klubide mängud topelt arvestatakse!
Leave a comment:
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJuhendiga ei viitsi enne tutvuda?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitust
Ainult Eestis?
Kuidas üldse on võimalik lasta siukesel lõhel tekkida? Erinevalt Valgast (kel novembris tekkis 3 nädala KML mängupaus) on Rockil veel ka nt eurosarja mängud lisaks
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: