Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• futbolidipaul
    replied
    Tundub, et Rock võtab nüüd oma. Esimesel veerandil kiskus põnevaks veel, aga need tohutud palli kaotused ja lauas alla jäämine panid Tarva vahepeal isegi 20 punkti kaugusele ja sealt enam ei olnud seda sära näha, mis esimeses. Eks Rakvere ole nagu Valga mingil määral, et tuhhi pealt mängitakse. Dorbek võttis Rossilt mängu isu ära ja teised ei asendanud piisavalt hästi.

Ei saa mainimata jäta ka Lauri head mängu. Ei ole üllatunud, sest tean et ta on rohkemaks võimeline ja loodan, et Sõber annab talle rohkem võimalust.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Vabandused. Mäletasin valesti ega kontrollinud ka üle. Aga point jääb samaks. Rockile ma arvan, et tuleks kasuks korra finaalist välja jäämine.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma usun, et Rockile ja tervele Eesti kossuliigale tuleks kasuks, kui nad Tarva käest tappa saaksid sel korral. Äkki muututaks siis ka pisut ambitsioonikaks, sest viimased aastad on küll ühe koha peal või isegi tagasi tammutud. Kuigi olen pigem Kalevi pooldaja, siis need 4-0 loputusi ei ole huvitav vaadata ja pole kasulik ka kellelegi. Kalev sai ka ju siin head 5-6 aastat tagasi Tarvalt poolfinaalis tappa. Ma arvan, et üldplaanis tuli see neile kasuks.
    Ei. Saadi sisse siiski poolfinaalseerias igipõlise konkurendi Rocki käest, sest põhiturnal jäädi kolmandaks. Tegemist oli siis sisuliselt pankrotijärgse säästutiimiga, kus põhitegelased olid Fisher, Nbasse jjõudnud Akognon, hiljem Owens jne, nt poole pealt kupatati minema kopajuht Johnson jne. Lõppeks jäädi otsustavas mängus poolfinaalis Rockile hirmsa pakiga alla, kuna pool võistkonda oli sisuliselt vigane.
    Muidu nõustun, sealt hakati korralikult tõusma- Varrak jäi abitreeneriks, Kuusmaa palgati TTÜst uuesti treeneriks, ambitsioon saadi tagasi. Aitas ka VTB-ga liitumine, mida muidugi paljud "asjatundjad" pidasid tollal mõttetuks idiootsuseks. Noh...

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma usun, et Rockile ja tervele Eesti kossuliigale tuleks kasuks, kui nad Tarva käest tappa saaksid sel korral. Äkki muututaks siis ka pisut ambitsioonikaks, sest viimased aastad on küll ühe koha peal või isegi tagasi tammutud. Kuigi olen pigem Kalevi pooldaja, siis need 4-0 loputusi ei ole huvitav vaadata ja pole kasulik ka kellelegi. Kalev sai ka ju siin head 5-6 aastat tagasi Tarvalt poolfinaalis tappa. Ma arvan, et üldplaanis tuli see neile kasuks.

Leave a comment:

• Rebellion
    replied
    Tuleb nõustuda. Sõbral jäi 2 time-outi ka võtmata, kui tablood uskuda. Okei, Ross võib-olla ei vaja puhkust väga, aga Halliku ja mõne teisegi kosutamiseks oleks võinud ju võtta? Ise kaotatud mäng pigem küll..

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Sõbra kapsaaeda ka natuke. Neljandal veerandil tundus rünnakuplaan lihtsalt pall Rossile ja saagu mis saab. No ei toiminud, pidevalt jooksti kokku.

e. Kaitses üritati ka liialt palju trappida. Kui esimesel korral ja võibolla ka teisel korral oli mingigi lootus , siis ülejäänud korrad lõikasid Rocki mängijad hästi ja tekkis kohe lihtne ülekaal. Kardan ka, et see oli nö must win mäng, sest kaua need Tartu mehed sealt kolmese tagant nii sita protsendiga ikka visata suudavad.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Täna oli küll mingi teine meeskond väljakul. 3. veerandil ja poole neljandast lahendas Tarvas ründefaasis oma olukorrad ikka üle mõistuse halvasti. Täiesti enda kaotatud mäng, pakuti võimalust, aga no kui korve ei viska, ega siis mängu ei võida.

Kaitselauas tehti ka ikka täiesti uskumatuid fopaasid. Näiteks see, kui Rocki viskest pall mööda läks ja kolm meest seisid, keegi ei reageerinud.

Kuradi kurb on niimoodi kaotada, kui kandikul võitu pakutakse. Aga ise mängiti sitasti...

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Cramo Rapla mäng oli palju koledam ja igavam. Cramo alustas väga kehvalt ja Rapla sai eest ära ja sellega kogu põnevus ka otsa sai. Teisel veerandajal pani Kalev oma mängu maksma ja oli sisuliselt igas elemendis üle. Kindlasti aitas kaasa ka Bubalo 4 viga. Mitte, et see oleks mängu muutnud, aga natukene rohkem madistamist korvi all oleks tore olnud.

Samas oli tore vaadata, kuidas Rapla ei andnud alla ja ikka üritas. Tundub, et 20 punkti siiski on taseme vahe.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Jep, nii oli. Aga pigem oli Umbraško pikalt punases oma nelja veaga...

Mulle jäi veidi arusaamatuks, miks varasmas faasis Jurtom nii vähe löögile sai. Oleks võinud ju pikkadele puhkust anda... seda enam, et Reinar nelja vea peal oli.

Paiste on muidugi vigastatud, tema on üks mees, kelle arvelt vähem mehi kasutatakse. Aga ega Paiste ja Jurtom on ka ainsad vennad, kes veel võiks mänguaega saada reaalsuses. Need 4 venda, kes pingile jäid jäävad sinna ka ülejäänud mängudes.
    No Peterson saab väljakule ainult selle pärast, et issi maksab. Mina ei näe isiklikult selles vennas mitte mitte midagi. Aga poolprofessionaalse külasatsi kohta tegi Tarvas hea mängu !

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Sõber intervjuus ütles, et Laur võib ka rohkem aega saada. Aga pigem jääb see jah episoodiliseks.

Ja Jurtomi kohta, ise mõtlesin sama. Aga teades Sõbra hoiakud hoida oma lemmikuid rohkem väljakul ja eelistada kogemust, siis hea, et üldse sai.

Tipphetked ka üleval siin http://tv.delfi.ee/sport/korvpall/ta...ki?id=71325823
    Last edited by futbolidipaul; 25.04.15, 10:29. Põhjus: Video lisamine

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Kommentaatorid ütlesid, et 8 mehega mängis Tarvas ja üks saadeti minema ja kaks langesid viie veaga välja. Ehk siis oleks Ross ka viienda saanud, oleks pidanud keegi pingilt külmalt tulema
    Jep, nii oli. Aga pigem oli Umbraško pikalt punases oma nelja veaga...

Mulle jäi veidi arusaamatuks, miks varasmas faasis Jurtom nii vähe löögile sai. Oleks võinud ju pikkadele puhkust anda... seda enam, et Reinar nelja vea peal oli.

Paiste on muidugi vigastatud, tema on üks mees, kelle arvelt vähem mehi kasutatakse. Aga ega Paiste ja Jurtom on ka ainsad vennad, kes veel võiks mänguaega saada reaalsuses. Need 4 venda, kes pingile jäid jäävad sinna ka ülejäänud mängudes.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Lõpp tuli ju ilma kahe pikata mängida ja ega pink just pikk ei olnud.
    Kommentaatorid ütlesid, et 8 mehega mängis Tarvas ja üks saadeti minema ja kaks langesid viie veaga välja. Ehk siis oleks Ross ka viienda saanud, oleks pidanud keegi pingilt külmalt tulema

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Tänane mäng oli ikka tõsine ulme.

Hea meel, et ikka jäin vaatama. I poolaja keskel tundus, et läheb jõuga ikka ära mäng. Aga tõsi ta oli, et Tarva mehed olid rohkem tahtmist täis ja võtsid asja tõsisemalt. Lõpuks emotsiooni (ja muidugi Rossi) pealt tuli.

Lõpp tuli ju ilma kahe pikata mängida ja ega pink just pikk ei olnud.

Igastahes kena kink Sõbra homseks sünnipäevaks.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Milline uskumatu mäng. Pinget jagus ja ma ei mäletagi, millal ma nii palju pealt panekuid nägin.
    Mind panid imestama see Rossi punkti saak. Otsustavatel hetkedel ei olnud ta midagi nii stabiilne. Aga ju siis, kui terve mäng on sinu õlul, siis lõpuks ikka kokku saad. Aga ei kujutanud küll ette, et Tarvas kohe esimese ära võtab. Nüüd peab Tartu meeskond end kokku võtma. See just enesekindlusele hästi ei mõju. Seda oli näha ka kolmestes. Tarvas pani nagu mustikaid suurde ämbrisse ja Rock ei saanud kuidagi sisse. Sokk hoidis lõpus vee peal. Mis siis veel oleks saanud kui Brooksi poleks ära saadetud? Ilmselt oleks saanud peagi oma vead siiski täis. Aga ikkagi. Ta hakkas ka hoogu minema. Koostöö Rossi ja tema vahel oli peaaegu sama äge kui Elegari ja Machado vahel.

Ma olen siiski veel kindel, et Rock ja Cramo võtavad oma.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Küsi, miks need Rocki omad närvi ja alt lähevad.
    Naljakas sats ikka, lõunanaabrite ja eurosarjas (Koraci karikasari vms?) natuke nagu püüavad pingutada, aga ei tule välja.
    Nüüd eestikatel ei viitsi pingutada ka väga.
    Tea, kas Kalevi vastu ühe mängu suudavad end Rakvere kombel kokku võtta. Ei pruugi.

Leave a comment:

Working...
X