Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Iceman
    replied
    Daamid ja härrad....3. lisaaeg on tõsiasi! Milline mäng. Milline draama.

Kangur 50st 47minutit väljakul. Kõige kauem väljakul olev mängija.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Päris hullu panevad seal Itaalias täna. 2. lisaaeg Varese (Kangur) ja Reggia vahel.

Edit: ja kolmas ka otsa.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Hea töö Tarvas! Vot see oli vägev mäng

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Keedus on olnud tõeline üllatus. Mõned tüübid justkui vajavadki kõrgemat taset, et ka enda tasemes järgmine samm teha. Dorbekusse mul endiselt usk puudub. Ainult kaitsest ei piisa, et enamat kui 10 minuti tüüp olla. Paraku kõikides teistes elementides on ta väga käpardlik.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Martin Dorbek ja Erik Keedus on kaitses ikka üpris kõvad kutid, vähemalt Baronsi tagamängijad omati täna ikka väga korralikult ära. Lust oli kohe kaitsetööd vaadata.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Kas venelased panustasid oma kaotuse peale? Seis on 82-82 ja meie mees läks vabakaid panema,ning viskas mõlemad mööda,kuid siis sai vastaste mängumees veel tehnilise vea ja meie mees veel vabaviske,mille ka tabas. Mänguaega oli selleks ajaks jäänud vaid 0,6 seki ja sa suudad tehnilise teenida? Igatahes väga kahtlane tegutsemine
    Aga Kalev sai võidu ja see peamine
    Sündmuste järjekord oli ikkagi selline, et anti viga ja tehniline otsa vea vaidlustamise eest. Ja seda 0,6 seki enne lõppu. Machado viskas vea eest antud vabakaid juba ilma lauata.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Kas venelased panustasid oma kaotuse peale? Seis on 82-82 ja meie mees läks vabakaid panema,ning viskas mõlemad mööda,kuid siis sai vastaste mängumees veel tehnilise vea ja meie mees veel vabaviske,mille ka tabas. Mänguaega oli selleks ajaks jäänud vaid 0,6 seki ja sa suudad tehnilise teenida? Igatahes väga kahtlane tegutsemine
    Aga Kalev sai võidu ja see peamine

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Saan aru,et Metstak on kesik kalle toiduahelas,aga kuhu on mehel selgroog kadunud? No milleks tont kallega koos silma punnitada,või ongi raha see,mis meest kalle juures hoiab?! Piinlik oli meest vaadata!

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Parem tikutopsist vaatamine, kui see, et lõpusekunditel, otsustaval hetkel pilt lihtsalt kinni jääb. Aga Tallinn tv-d vist väga süüdistada ei saa. Venkud kuulduste kohaselt jälle keerasid käru ja telepilti ei tootnud.

PS mulle meeldis, kuidas kommentaator Cousini nime väänas. Tegi isegi Kruusile silmad ette.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    mängupilt oli kangutamine minugi arust pisut, aga vähemalt mul oli pilt mängust veel suurem kangutamine. meenutas taaskord slideshow-d.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma ainult avaveerandi vaatasin (+lõpuminut). Väga rohkem ei kannatanud. Siis oldi raskustes oma laua kontrollimisega ning Machado pani endiselt mööda. Arbet sisuliselt ainult tootis. Ilmselt läks asi paremaks või on asi minus, et tundub kuidagi kangutamisena Cramo mäng.

Tore, et võit tuli.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Kalevi mänge on ikka jube raske vaadata. Punktide poolest polegi üldjuhul väga viga aga tulevad need kuidagi väga raskelt kangutades. Mänguilust pole haisugi.
    Ma ei tea, kaugelt tuli ikka kenasti, mängujuht tegi teravat ja alt Elegar ka tootis - suht tasakaalustatud mängupilt. IV veerandi algus oli veidi kangutamine.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Kalevi mänge on ikka jube raske vaadata. Punktide poolest polegi üldjuhul väga viga aga tulevad need kuidagi väga raskelt kangutades. Mänguilust pole haisugi.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Metsseaga nõus.
    Kui aga juba kossust täna juttu tuli, siis vaatasin Rocki nappi võitu Valga üle ja nii kurb kui see ka pole, tundub suht reaalne, et Kullamäe päevad võivad peatreenerina loetud olla. Seda muidugi terve alanud hooaja mängude taustal. Sats ja osad põhimehed on ikka augus mis augus.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Igaüks neljast korraldajast saab vist ühe vastase idiootlikul kombel valida, ülejäänud minu teada loositakse. Süsteem on muidugi lollakas aga FIBA on FIBA.
    No seal siiski on vähe erakordseid asjaolusid ka. Ukraina.

Leave a comment:

Working...
X