Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Gallacher
    replied
    Cramo jäi siis Freimanisest ilma ja tagatipuks just peale Halliku lahkumist ning Kitsing sai vigastada. Nagu kuulipildujatulehga oleks kõik sama positsiooni mehed maha võetud.
    Kahju. Freimanis ei mänginud Cramos just kaua aga oli võib-olla isegi läbi aegade parim leegionär Eestis.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    No venelastel ju praegu riigipühad ja vabad päevad. Kell 13 mängida pole seega oluliselt veidram kui meie jalkaliiga mängud, mis laupäeval algavad tavaliselt kl 14.
    Mäng ise oli enam-vähem aga CSKA muidugi sajaga ei pingutanud ka.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Enam paremat aega kossu mängimiseks ei ole, kui esmaspäeva keskpäev. Aga noh, eks see Kalevi kohtumine CSKA-ga olegi selline paras pùhapäevaliiga mäng.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    17 pallikaotust ja anda vastasele 14 ründelauda, no nii ei võidaks isegi Valgat.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Freimans lahe tüüp ikka, mees tõsiselt nautis Vef´i vastu mängimist ja oli oodanud seda mängu 2 kuud, kui liitus kaleviga ja mainis veel, et parim jõulukink tuli ära. Loodetavasti tõesti Freimanis püsib klubis hooaja lõpuni.

A no Hallik ikka naljamees, pole midagi öelda.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Tarvas!! Tarvas!!

Väga vinge rsk

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Üldiselt on nüüd sedasi, et Cramo on esitanud palve mõne mängu ka enne homset finaali veel saada, seda muidugi juhul kui Tarvasest jagu saadakse.

Leave a comment:

• Memento
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    See kõik võib nii olla, kuigi sa kritiseerid neid minu arust liialt aga ei see muuda asjaolu, et teravust luua on vaja. Sellega sa ju nõustud? Sest vastasel korral on kaitses vastastel üsna lihtne mängida. Ja seetõttu ma vaidlesingi vastu su hüpoteetilisele viisikule kus Arbet on nr kahe ja Vene, kes pole samuti puhas kolm vaid combo kolmest ja neljast, väikse ääre kohal.

Aga see selleks, Cramo sai vägeva võidu VEFi üle ja nüüd on õhtul huvitav vaadata, mis sastaaviga Tarva vastu minnakse.
    Teravust on kahtlemata vaja, aga pea ees meeste vahele tormamist pole vaja. Kalevi puhul on kõige tähtsam palli liigutamine, sest väljast viskajaid meeskonnas on ning nende mänguplaanis on tähtsamal kohal vabalt viskele saada kui korvi ründamine. Ja taolise viisiku korral oleks Machado see, kes saaks ilusti teravust luua, PR-i ja pick and popiga saavad mehi viskekohale mängida. Lihtne. Oleks mina kossutreener, siis läbimurdmine poleks minu filosoofias nii tähtis, kuigi kahtlemata on seda vaja, sellele kirjutan kahe käega alla.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Jällegist kordan end: minu arust on Veideka ja Škele teravus tihti täiesti ebavajalik, sest nad lähevad lihtsalt kangutama. Kuigi jah, Veideman on ses mõttes paremaks läinud tsipa ja väga väga kahju, et ta vigastada sai.
    See kõik võib nii olla, kuigi sa kritiseerid neid minu arust liialt aga ei see muuda asjaolu, et teravust luua on vaja. Sellega sa ju nõustud? Sest vastasel korral on kaitses vastastel üsna lihtne mängida. Ja seetõttu ma vaidlesingi vastu su hüpoteetilisele viisikule kus Arbet on nr kahe ja Vene, kes pole samuti puhas kolm vaid combo kolmest ja neljast, väikse ääre kohal.

Aga see selleks, Cramo sai vägeva võidu VEFi üle ja nüüd on õhtul huvitav vaadata, mis sastaaviga Tarva vastu minnakse.

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Esimese sai Kalev täna igatahes kätte. Magus võit lõunanaabrite käest Ühisliigas. Hea trenn õhtuseks Rakvere mänguks. Päris Crazy olukord ikka.

Ma pole väga sellesse süvenenud. Kelle idee oli kaks mängu ühele päevale panna?
    Karika aeg oli vist paigas kui VTB kalender välja tuli. Cramo ise oli arvanud, et pole vaja karikat liigutada, küll VEFiga ümber saab muuta. Aga kuna üks kuupäev ei sobinud ühele ja teine ei sobinud teisele siis tulebki ühe päevaga 2 mängu mängida.

Cramo ütles, et süüdistada pole kedagi, nad proovisid mitu kuud uut aega leida aga lihtsalt ei saanud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Esimese sai Kalev täna igatahes kätte. Magus võit lõunanaabrite üle Ühisliigas. Hea trenn õhtuseks Rakvere mänguks. Päris Crazy olukord ikka.

Ma pole väga sellesse süvenenud. Kelle idee oli kaks mängu ühele päevale panna?

Leave a comment:

• Memento
    replied
    Nad võivad ju teravamad olla, kuid minu arust on nende teravus tihti mõttetu. Veidemanist juba rääkisin, Škele puhul on asi selles, et jah, ta murrab küll ilusti läbi, kuid tihti nii, et jõuab nii raskesse asendisse, kus normaalse viske tegemine on raske. Ja lätakas kaotab jõledalt palli ka, tuleb see Himki mäng meelde, kus tuli ja mängis seitse minutit ning kaotas kolm korda palli. Kuigi jah, Varrak rääkis pärast mängu ise, et ta sai taas vigastada seal ja ehk see segas. Aga neid olukordi on Škele esituses veelgi, kus ta võtab palju enda peale, aga ära ei tee. Näiteks Nižni Novgorodiga. Tuletab mõnes mõttes praeguse hetke Pecut meelde, kes murrab ilusti ja agressiivselt läbi, aga vahe eelmise hooajaga on see, et sisse ei viska. Škele on minu jaoks väga frustreeriv mängija.

Jällegist kordan end: minu arust on Veideka ja Škele teravus tihti täiesti ebavajalik, sest nad lähevad lihtsalt kangutama. Kuigi jah, Veideman on ses mõttes paremaks läinud tsipa ja väga väga kahju, et ta vigastada sai.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Teravust hoiaks kindlasti üleval Machado, kuid minu arvates pole Arbetki kehv läbimurdja. Kuigi noh, tema puhul on see keiss nagu Veidimanigagi, et murrab mitme mehe vahele korvi alla ja siis saavad ideed otsa.
    Arbet pole kehv läbimurdja number kolme kohta. Kahe kohal jääb tal puudu nii (stardi)kiirusest kui pallikäsitlusest. Miks ta muidu nii koondises kui klubis äärel mängib, ükskõik mis treeneri käe all? Veidekas ja Skele on siiski teravamad mehed, nad võivad ka üks ühe vastu, põrgatuse pealt läbi minna, Arbet mitte.

Leave a comment:

• Memento
    replied
    Kujutaksin ilusti ette. Nagu tänapäeva korvpallis ikka, oleks suur rõhk pick and rollil, mida saaks teha Elegariga ja Freimanisega. Kuna viimane oskab ka eemalt visata, siis saab tema ka poppida. Teravust hoiaks kindlasti üleval Machado, kuid minu arvates pole Arbetki kehv läbimurdja. Kuigi noh, tema puhul on see keiss nagu Veidimanigagi, et murrab mitme mehe vahele korvi alla ja siis saavad ideed otsa. Näiteks eelmine hooaeg ja selle alguseski oli Veideman musternäide, kui mõttetu tema aktiivsus olla saab - pea maas korvi alla kahe mehe vastu ja siis mingi kangutatud junn või pallikaotus. Mõttetu. Venegi võiks hästi murda, sest pallikäsitlust tal on ja mees on Eestis üks väheseid, kes valdab põrgatuselt viskamist. Kuigi noh, mingi imeline viskekahur ta kahtlemata pole.

Taolise hüpoteetilise viisiku puhul oleks samas ikka see, et algviisik peaks mängima pea 30+ minutit. Teatud valikuvõimalusi annab ta Varrakule kindlasti rohkem. Midagi suurt see küll ei muudaks imo, sest mängujuhi ja tsentri positsioonidel on vaid üks VTB tasemel mees ja seda on väga raske korvata. Mõelgem, kui Elegar täiesti katki läheks, siis oleks kergemat sorti paanika kohal, sest Freimanisega on ju selline diil, et mees võib enne veebruari tasuta minna. Ja kui temagi kaotatakse, siis hävitatakse Kalevi eesliin pea igas mängus. Aga õnneks on Elegar terve ja ehk tahab Freimanis ka jääda.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Machado-Arbet-Vene-Freimanis-Elegar oleks Eesti mõistes ikka meeletult hea.
    Ohjah. Paberil on hiilgav, kui paneksime Machado asemel veel Keeduse, saaksime VTB ehk pikima algviisiku. Ainult küsimus, kes sinu poolt pakutud sastaavi puhul teravust looma hakkaksid? Kas sa ikka kujutad ette milline rünnak näeks välja nimetatud viisiku puhul?

Leave a comment:

Working...
X