Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Loodetavasti ikkagi mitte. Ta on saadaoleva materjaliga enam-vähem maksimumi teinud.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kullamäe on päris humoorikas treener minu meelest. Mingi viis minutit vms lõpuni ja vahe miinus 5 ehk kõik on veel tehtav- vaja vaid boosti anda ja ergutada. Timeout.

Esimesed nelikümmend sekundit Kullamäe seisab meestest eraldi ja ajab Kandimaaga juttu. Mängijad istuvad lolli näoga pingil. Kullamäe tuleb, ees selline nägu nagu tahaks oksendada ja küsib "kuidas see Hallik koguaeg väikse mehega kokku jääb. ma ei saa aru. oehoeh. ma ei saa aru" Vaikus. "Okei teeme number kahe" ja mängijad longivad platsile tagasi ja Kullamäe istub ahastava näoga pingile tagasi.
    Kui Tarvas Rockile ära teeb,siis Kullamäe saab kinga ka!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kullamäe on päris humoorikas treener minu meelest. Mingi viis minutit vms lõpuni ja vahe miinus 5 ehk kõik on veel tehtav- vaja vaid boosti anda ja ergutada. Timeout.

Esimesed nelikümmend sekundit Kullamäe seisab meestest eraldi ja ajab Kandimaaga juttu. Mängijad istuvad lolli näoga pingil. Kullamäe tuleb, ees selline nägu nagu tahaks oksendada ja küsib "kuidas see Hallik koguaeg väikse mehega kokku jääb. ma ei saa aru. oehoeh. ma ei saa aru" Vaikus. "Okei teeme number kahe" ja mängijad longivad platsile tagasi ja Kullamäe istub ahastava näoga pingile tagasi.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    No mis jutt see veel on?! Üks hea mängija puudu ju..

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kahju, et Augustas oli eemal täna...temaga ma arvan, et mängu lõpp oleks vast ikka pingelisem olnud. Homme vist peab ka Rock ilma temata läbi ajama?
    Jah.
    Aga täna vaevalt midagi Augusti taha jäi, arvestades, et Sokk tegi väga hea mängu.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Kahju, et Augustas oli eemal täna...temaga ma arvan, et mängu lõpp oleks vast ikka pingelisem olnud. Homme vist peab ka Rock ilma temata läbi ajama?

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Itaalia liiga mees on viimasel ajal ikka üsna null olnud, ei imesta. Aga Tarval ongi vahetusmängijate mänguaeg sel hooajal üsna ettearvamatu olnud. Täna ei saanud ka Peterson mänguaega, kes oli vahepeal kindel vahetusmees, samas mängis Laur, kes viimasel ajal on pikalt pingil istunud.
    Paiste sai terveks lihtsalt.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Endiselt ma ei mõista Jurtomi ignoreerimist... 0 min täna.
    Itaalia liiga mees on viimasel ajal ikka üsna null olnud, ei imesta. Aga Tarval ongi vahetusmängijate mänguaeg sel hooajal üsna ettearvamatu olnud. Täna ei saanud ka Peterson mänguaega, kes oli vahepeal kindel vahetusmees, samas mängis Laur, kes viimasel ajal on pikalt pingil istunud.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Väga vinge raisk.
    Kui vaid suudaks homme ka ühe sellise mängu teha, aga noh..elame-näeme. Ja Span on küll paras sitt

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    OOHHOOHOOHOOOOOOOO

MIDA TEEB VANA PAKS JA CO ???
    NELJANDAS MÄNGUS 89 SANGA ROCKILE !!! Ülikõva mäng üsna ootamatust kohast. Pärast viimase mängu mannetut esitust ei osanud sellist pauku täna oodata. Kumbki meeskond polnud senise 4 mänguga visanud nii palju punkte kui Tarvas täna (jah, isegi 2 lisaajaga mängul visati vähem!).

Hallik oli täna ülikõva (eelmises mängus täielik 0 ) ja muidugi Paiste-Umbraško naasmisest oli kõvasti abi. Endiselt ma ei mõista Jurtomi ignoreerimist... 0 min täna. Vähemalt on homseks otsustavaks mänguks puhanud.

P.S Tarva kolmesed - 18st 10 ehk 55,6% , lausa 2,1% kõrgem tabavusprotsent kui 2p visetel.
    P.P.S Hallikult 10st viskest 8 sisse+5lp + 7 RESULTATIIVSET SÖÖTU !

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Cramo tuli uimasena peale. Raplale anti alguses väga palju ruumi + kõik poolrasked mis Rapla teele saatis läbisid ka rõnga. Said mingi hetk vist isegi +14 peale, aga peale Cramo time auti, Pecherovi mängu tulekut ja Rapla ohtraid vahetusi sai Cramo järgi. Teisele poolajale tuli Cramo vähe suurema tuhhiga peale, Rapla visked enam nii hästi ei kukkunud (Keerles viskas ikka nagu sitta vastu lauda seina) ja pealinna klubi võttis väikse edu sisse. Üldiselt oli mäng selline ,et isegi kui Rapla oli varakult üle kümne ees ,ega neil sellist nägu küll polnud, et võtavad ära. Kõik olid nagu saatusega leppinud juba eos.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Mis seal vahet on, kas soojenduses või mängus. Kui ma olin 12 ja juba 4 aastat trennis käinud, ei hüpanud ma ikka rõngassegi kinni veel. Mis siis, et olin ka tükk maad lühem see aeg. Ma võisin olla vist alles 15, kui sinna pealt hakkasin panema. Ilmselgelt on tegu erilise asjaga. Kuigi mitte ajaloolisega, sest ka aasta enne seda oli üks neiu pealt pannud. Aga siiski on see suur asi.
    Ma mäletan, et kui käisin Lätis võistlustel, siis jäime ühel korral ka omade poiste mini klassi mängu vaatama. Mängisid meeskonna vastu, kus Sabonise poeg mängis. Ta oli nii pikk, et ühel korral hüppas pea vastu korvilauda lõhki. Seda oli küll imelik näha.

Eilsest mängust. Sain alles poole pealt vaatama ja vaatasin, et vahe vaid neli punkti. Aga pärast seda hetke, ei olnud enam mängus nagu põnevust ja tahtmist ja viitsimist ega midagi. Keegi, kes algust nägi oskab kommenteerida?

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Madalam ole jah..

Kui neiu pani soojendusel siis noormees pani mängus.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Miniklassi korv on ju tavapärasest tükk maad madalam?

Leave a comment:

• bubbles
    replied

WNBA tuuakse koju kätte.

Leave a comment:

Working...
X