Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Memento
    replied
    Ma arvan, et kui me tahaks kedagi kodustada, siis võiks olla mingi parem vend. Noh, Gruusial on ju näiteks Ricky Hickman. Muidugi, Eesti passi ju niisama ei jagata, eriti veel välissportlastele, kes Eestit esindada tahavad. Elegari oleks võinud kodustada kurat.

E: Vastan küsimusele ka Mind ei häiriks, aga selge on see, et mängijal peaks olema Eestiga mingi side ja muidugi peab ta koondisele ka väga-väga suure panuse andma. Rollimängijal poleks minu arvates mõtet. Küll see hetk varsti tuleb, Baltimaad on varsti, kui juba mitte praegu Euroopas, ainsad, kellel ühtegi importi pole

Leave a comment:

• Auba
    replied
    Mida siinne rahvas Brandis Raley-Rossi koondiseteemast ja üldse sellisest "kodustamisest" arvab? 28aastane ameeriklane on siis selgelt välja öelnud, et sooviks Eesti koondise eest mängida.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Tartu võimalus on see, et Kalevil pole ammu tõsiseid kohtumisi olnud ja nende Tarva mängude järel nad kahtlemata lähevad suuremal/väiksemal määral mütsiga lööma. See võib lasta Rockil hoog sisse saada ja mõni mäng äravõtta. Tõenäolsus, et seda juhtub rohkem, kui ühes mängus on muidugi väga väike.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Hmm, mul korraks tekkis kiusatus pakkuda kellelegi diili, et kuuspakk vahele, kas Kalev võtab nulliga või ei võta.... aga kes Kalevit teab, äkki korraks lasevad ennest lõdvaks. Olen nõus selle kuuspaki diili tegema selle peale, et Tartu ei võida ÜLE ÜHE mängu seerias (ehk minu võit kui seis jääb 4:0 või 4:1 Cramole, kõikidel ülejäänud juhtudel mulle kaotus).

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Kuigi Cramo kindlalt favoriit, siis Rocki ma veel maha ei kannaks. Tarva vastu juhtus Rockil pealegi olema kohutav kolmeste tabavus; mis see oligi vahepeal? Neljateistkümnest üks?

Rockil tegelikult ärapanijad on; Talts, Kriisa, Sokk, Peciukevicius, kes tähtsatel momentidel on võimelised ära panema. Arvan, et kui Peciukevicius mängib, siis võivad Rockil mingid võimalused olla; kui mitte, siis tundub enam kui tõenäoline et Rockil jääb teravusest puudu ning karikas rändab taaskord Tallinnasse.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Eile esimesel kolmel veerandajal tuli ikka sellist koduvilet, et pani kahe käega peast haarama! See mis oli esimeses mängus kindel ebasportlik viga oli eile jeeli-jeeli vigagi. Või olukorrad kus kaks meest kõrvuti jooksevad ja järsku Tarva pool sealt vea saab. Või siis kui Haughton kaitses seisab käed üleval ja keegi vastu teda hüppamisega Haughtonile vea teenib.

Samas lõpuks viimasel veerandil jättis ikkagi Tarvas ise otsustamata mängu. Špani liialt pehmelt lahendatud kiirrünnak+ Haughtoni korvi alt mööda panemine.... oleks need 4p lisaks olnud, oleks mängu lõpp võinud vähe teine olla. Eks seda valusat tehnilist praaki oli veelgi... ütleme nii, et ei võetud viimase 10 minutiga seda pakutud võitu ära ja kahju on!

Teisest küljest muidugi on hea meel, et ei pea finaalis Cramo vastu mängima. Rock saab seal niimoodi põske, et siga ka ei söö. Nulliseeriad jätkuvad for sure.
    Kordusest oli minu meelest näha, et Špani vise oleks pidanud kaks punkti olema, Kurbas puutus palli pärast tagalaupõrget.
    Võis olla ka murdemoment, kuid....tagantjärele väga raske öelda. Paljuski lubati tegutseda jõulisemalt kaitses kui varasemates mängudes ja see tundus rohkem Tartule sobivat.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Jumal te ikka üldse ei jaga korvpallist midagi. Rock võtab 4-3 ära. Seda siis eeldusel, kui Augustas saab ikka mängida.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Eile esimesel kolmel veerandajal tuli ikka sellist koduvilet, et pani kahe käega peast haarama! See mis oli esimeses mängus kindel ebasportlik viga oli eile jeeli-jeeli vigagi. Või olukorrad kus kaks meest kõrvuti jooksevad ja järsku Tarva pool sealt vea saab. Või siis kui Haughton kaitses seisab käed üleval ja keegi vastu teda hüppamisega Haughtonile vea teenib.

Samas lõpuks viimasel veerandil jättis ikkagi Tarvas ise otsustamata mängu. Špani liialt pehmelt lahendatud kiirrünnak+ Haughtoni korvi alt mööda panemine.... oleks need 4p lisaks olnud, oleks mängu lõpp võinud vähe teine olla. Eks seda valusat tehnilist praaki oli veelgi... ütleme nii, et ei võetud viimase 10 minutiga seda pakutud võitu ära ja kahju on!

Teisest küljest muidugi on hea meel, et ei pea finaalis Cramo vastu mängima. Rock saab seal niimoodi põske, et siga ka ei söö. Nulliseeriad jätkuvad for sure.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Ma arvan, et Rockile oleks kaotus kasuks tulnud. Äkki oleks tehtud suuremaid muudatusi. Klubi struktuur on ju hästi üles ehitatud ja potentsiaali on, aga toodavad ikka jama. Aeg ajalt teevad häid mänge, aga neid jääb aina vähemaks ja vähemaks. Ka Rakvere vastu olid püsti hädas (Ka Kalev on olnud) ja kordagi ei tekkinud sellist tunnet, et Rock võtaks enda ära.

Samas tule tunnistada, et eksisin ka nende suhtes. Tanel Sokk ikkagi võttis enda peale ja tegi ära mängu.

Aga finaal tuleb igav ja ühekülgne. +20 kõik mängud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Mina küll selles nii kindel pole, kuigi paberil on Cramo eelis ülisuur. Cramo nõrk koht võib peituda selles, et nad pole ammu tõsiseid mänge mänginud ja keskendumisega võib probleeme olla. Kui Rock mängib nii nagu kohati hooaja keskel, võib kõike juhtuda.
    Ah, ole nüüd. Rocki djüüdid panevad finaalipääsu pärast nädal otsa pidu (noh, et sai häbist hoidutud) ja keegi esimesele kahele mängule ei jõua. Seejärel enam lihtsalt ei viitsita.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Panin see aasta esmakordselt Eesti kossu käima. Viis sekundit läks ja kostus "viga Doronin". Panin naerdes kinni tagasi, midagi pole muutunud.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Tarvas andis selle kandikul pakutud võidu käest lõpus, mitte Rock ei võtnud seda. Selles mõttes vahet pole eriti, sest finaalis oleks ühte või teist pidi 4-0 Cramole tulnud.
    Mina küll selles nii kindel pole, kuigi paberil on Cramo eelis ülisuur. Cramo nõrk koht võib peituda selles, et nad pole ammu tõsiseid mänge mänginud ja keskendumisega võib probleeme olla. Kui Rock mängib nii nagu kohati hooaja keskel, võib kõike juhtuda.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Algselt postitas Diz Vaata postitust
    Nojah..läks siis nii.

Cramole üks kerge 4-0 tulemas taas.
    Tarvaga oleks veel kergem 4:0 tulemas... Tegelikult arvan, et heal päeval vb Tartu Cramolt ühe mängu ära napsata kyll.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Tarvas andis selle kandikul pakutud võidu käest lõpus, mitte Rock ei võtnud seda. Selles mõttes vahet pole eriti, sest finaalis oleks ühte või teist pidi 4-0 Cramole tulnud.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Nojah..läks siis nii.

Cramole üks kerge 4-0 tulemas taas.

Leave a comment:

Working...
X