Türgi Usa mängu on hea vaadata. Türgi proovib elu eest mängu aeglaseks ajada ja USA siis vastupidi. Türgi maa-ala on ka midagi uut, mida ma pole näinud. Kaitse on väga kõrge ja keskele suunatud. Kui pall jõuab korvi alla, siis tuleb ka lihtne korv. Kuna Türgi juhib, siis ei saa USA sellest aru või on see keskele kokku tõmbamine väga edukas olnud. Kusjuures ei ole USA pikad sugugi üle ka lauavõitluses. Siin mängus ei loe see, kes hüppab kõrgemale vaid see, kes mängib meeskonnana mõttestamatult.
Lisaks mainiks ära ka Türgi tagamängijate tööd. Väga palju ootamatuid lahendusi, mis tundub NBA staare üllatavat. See peegeldub ka vigade arvust.
Edit: Seda kõike jätkuski teise poolajani. Siis sai USA oma kiire mängu peale surutud ja Türgi ei saanudki enam mängu kontrolli alla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Hispaania ja Soome kokkuleppel otsustati juba esimesest mägnust USAd uinutama hakata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSelle peale tuleb mulle meelde mõne aasta tagune sünnipäevapidu, kus me vaatasime parasjagu tennist ja minu (naissoost) sugulased märkisid, kui stiilne riietus on meestennisistidel, eriti võrreldes nende rõvedate korvpalli maikadega.
Maitse asi noh.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis kuradi uus mood see käistega särgid on, mida prantslased kannavad? Päris rõve näeb välja.
Maitse asi noh.
Leave a comment:
-
Mis kuradi uus mood see käistega särgid on, mida prantslased kannavad? Päris rõve näeb välja.
Leave a comment:
-
Ma ei oskagi nüüd öelda, et kas Horvaatia on ekstraordinaarselt sitt või on Filipiinid erakordselt head. Pigem esimest (lisaajal joosta mingi kolme kiirrünnakuga üle otsajoone - tase).
Leave a comment:
-
turniir turniiriks, aga miks kusagil "box score'i" ei ole leida. Ei kossuliidu lehelt, ei FIBA lehelt ega ka uudisteportaalidest?
Leave a comment:
-
Mind huvitavad korvpallihuvilisena teised koondised ka, nii piinlik kui see ka pole, siis ma tahaks äkki teada, kes selle turniiri võitis, kus Eesti koondis osales. EM-valikturniiri kohta, kus eestlased ei osale saame me küll lugeda, kuidas venelastel ja lätlastel läheb.
Leave a comment:
-
Mis tähtsust sellel on, mismoodi neid mänge nimetati. Eesti koondis mängis ja sellest peaks piisama. Kas kuskil on ka nimekiri kõikidest kossukoondise mängudest ja ka internatsionaalidest? Muidu vahel mainitakse, et rekordinternatsionaal Valmo Kriisa (oli vist tema).
Leave a comment:
-
ega ei olegi, mul tekkis lihtsalt et küsimus, et kui see turniir on, et mis pagana süsteemis seda mängitakse küll. aga jah vahet pole, peaasi et mängiti.
Leave a comment:
-
kas see järsku alguses ei pidanud olema nelja meeskonna turniir? aga siis muutus asi väga segaseks, kui ühed ära langesid ja teised osaliselt asemele tulid. mine võta kinni. ega väga vahet pole ka.
Leave a comment:
-
Küsin siis siin ka, et miks absoluutselt iga meediaväljaanne kutsub seda meie koondise Hispaania projekti turniiriks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo see Senegali mäng oli küll üks veidramaid asju, mida ma näinud olen.
Kui muidu on selline asi nagu stand up comedy, siis kolmandal veerandajal võis aafriklaste esituses näha selget run around comedy't. Korvpall see igastahes polnud. Tundus nagu oleks lihtsalt kõige pikemad inimesed Senegalist kokku võetud, kossudress selga pandud ja väljakule saadetud. Üsna veider.
Leave a comment:
-
No see Senegali mäng oli küll üks veidramaid asju, mida ma näinud olen.
Kui muidu on selline asi nagu stand up comedy, siis kolmandal veerandajal võis aafriklaste esituses näha selget run around comedy't. Korvpall see igastahes polnud. Tundus nagu oleks lihtsalt kõige pikemad inimesed Senegalist kokku võetud, kossudress selga pandud ja väljakule saadetud. Üsna veider.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: