Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• futbolidipaul
    replied
    Türgi Usa mängu on hea vaadata. Türgi proovib elu eest mängu aeglaseks ajada ja USA siis vastupidi. Türgi maa-ala on ka midagi uut, mida ma pole näinud. Kaitse on väga kõrge ja keskele suunatud. Kui pall jõuab korvi alla, siis tuleb ka lihtne korv. Kuna Türgi juhib, siis ei saa USA sellest aru või on see keskele kokku tõmbamine väga edukas olnud. Kusjuures ei ole USA pikad sugugi üle ka lauavõitluses. Siin mängus ei loe see, kes hüppab kõrgemale vaid see, kes mängib meeskonnana mõttestamatult.
    Lisaks mainiks ära ka Türgi tagamängijate tööd. Väga palju ootamatuid lahendusi, mis tundub NBA staare üllatavat. See peegeldub ka vigade arvust.

Edit: Seda kõike jätkuski teise poolajani. Siis sai USA oma kiire mängu peale surutud ja Türgi ei saanudki enam mängu kontrolli alla.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Hispaania ja Soome kokkuleppel otsustati juba esimesest mägnust USAd uinutama hakata.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Selle peale tuleb mulle meelde mõne aasta tagune sünnipäevapidu, kus me vaatasime parasjagu tennist ja minu (naissoost) sugulased märkisid, kui stiilne riietus on meestennisistidel, eriti võrreldes nende rõvedate korvpalli maikadega.

Maitse asi noh.
    NBA-s poldud nendega ka väga rahul, kuna viskele minna on parem, kui sind mingi riie õlgadel väga ei sega. Samas tehti seda NBA-s puhtalt marketingi huvides, et varrukatega särke müügile paisata. Tavalised kossumaikad nimelt pole just väga tänavariietus, aga need särgid on. See, et Prantsusmaa selliste riietega MM-le tuleb, noh, see on kuidagi eriti loll.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Mis kuradi uus mood see käistega särgid on, mida prantslased kannavad? Päris rõve näeb välja.
    Selle peale tuleb mulle meelde mõne aasta tagune sünnipäevapidu, kus me vaatasime parasjagu tennist ja minu (naissoost) sugulased märkisid, kui stiilne riietus on meestennisistidel, eriti võrreldes nende rõvedate korvpalli maikadega.

Maitse asi noh.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Mis kuradi uus mood see käistega särgid on, mida prantslased kannavad? Päris rõve näeb välja.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma ei oskagi nüüd öelda, et kas Horvaatia on ekstraordinaarselt sitt või on Filipiinid erakordselt head. Pigem esimest (lisaajal joosta mingi kolme kiirrünnakuga üle otsajoone - tase).

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    turniir turniiriks, aga miks kusagil "box score'i" ei ole leida. Ei kossuliidu lehelt, ei FIBA lehelt ega ka uudisteportaalidest?

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Mind huvitavad korvpallihuvilisena teised koondised ka, nii piinlik kui see ka pole, siis ma tahaks äkki teada, kes selle turniiri võitis, kus Eesti koondis osales. EM-valikturniiri kohta, kus eestlased ei osale saame me küll lugeda, kuidas venelastel ja lätlastel läheb.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Mis tähtsust sellel on, mismoodi neid mänge nimetati. Eesti koondis mängis ja sellest peaks piisama. Kas kuskil on ka nimekiri kõikidest kossukoondise mängudest ja ka internatsionaalidest? Muidu vahel mainitakse, et rekordinternatsionaal Valmo Kriisa (oli vist tema).

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ega ei olegi, mul tekkis lihtsalt et küsimus, et kui see turniir on, et mis pagana süsteemis seda mängitakse küll. aga jah vahet pole, peaasi et mängiti.

Leave a comment:

• El President
    replied
    kas see järsku alguses ei pidanud olema nelja meeskonna turniir? aga siis muutus asi väga segaseks, kui ühed ära langesid ja teised osaliselt asemele tulid. mine võta kinni. ega väga vahet pole ka.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    mul tekkis sama küsimus.

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Küsin siis siin ka, et miks absoluutselt iga meediaväljaanne kutsub seda meie koondise Hispaania projekti turniiriks?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    No see Senegali mäng oli küll üks veidramaid asju, mida ma näinud olen.

Kui muidu on selline asi nagu stand up comedy, siis kolmandal veerandajal võis aafriklaste esituses näha selget run around comedy't. Korvpall see igastahes polnud. Tundus nagu oleks lihtsalt kõige pikemad inimesed Senegalist kokku võetud, kossudress selga pandud ja väljakule saadetud. Üsna veider.
    Aga korra panid nad eestlastele ära.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    No see Senegali mäng oli küll üks veidramaid asju, mida ma näinud olen.

Kui muidu on selline asi nagu stand up comedy, siis kolmandal veerandajal võis aafriklaste esituses näha selget run around comedy't. Korvpall see igastahes polnud. Tundus nagu oleks lihtsalt kõige pikemad inimesed Senegalist kokku võetud, kossudress selga pandud ja väljakule saadetud. Üsna veider.

Leave a comment:

Working...
X