Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
No see Senegali mäng oli küll üks veidramaid asju, mida ma näinud olen.
Kui muidu on selline asi nagu stand up comedy, siis kolmandal veerandajal võis aafriklaste esituses näha selget run around comedy't. Korvpall see igastahes polnud. Tundus nagu oleks lihtsalt kõige pikemad inimesed Senegalist kokku võetud, kossudress selga pandud ja väljakule saadetud. Üsna veider.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKas Eesti Argentiinat on võimalus kuskil liikuvaspildis ka näha?
Leave a comment:
-
Mõtetu värk see nelja võiduni peetav seeria. Cramo tunneb ilmselt sama tüdimust, nagu tundnuks Levadia pärast kolmandat võitu Santose üle Eesti karikafinaalis, et vaja veel kord võita.
Leave a comment:
-
selle aasta finaal kisub taaskord väga ühte auku ära. eks rockil on ka kaks olulisemat meest puudu, kuid see ei vabanda kolmanda mängu püssi põõsasse viskamist mu arust. vahepealne hea hoog on meeskonnast igaljuhul kadunud ja neljanda mängu võitmine saab ikka mega raske olema. kalev seni on lihtsalt parem olnud, igas elemendis.
Leave a comment:
-
Absoluutselt. Maccabi pani Euroliiga kinni. Suurfavoriit Real Madrid alistati absoluutselt lisaajal 98:86 (normaalaeg 73:73). Lisaajal lasta 5 minutiga 25 punkti visata on muidugi omaette tase. Real andis ise mängu käest ära, absoluutselt. Ah jaa, absoluutselt.
Absoluutselt tervitame sind härra Sõber.
Leave a comment:
-
Simpson tegutseski ju täna. Aga Prienai vastu peaks kogu ülejäänud tagaliin kõva mängu tegema, et seda kaotust kompenseerida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustVäga valus kaotus Tartu Rockile http://sport.delfi.ee/news/korvpall/....d?id=68384117
Härra Simpsonil on aeg tegutsema hakata. Loodetavasti veab välja.
Leave a comment:
-
Väga valus kaotus Tartu Rockile http://sport.delfi.ee/news/korvpall/....d?id=68384117
Leave a comment:
-
-
Euroopa klubikorvpalli hirm Rock oli tõesti suur pettumus... Pääseti AINULT veerandfinaali?! #Kullamäeout
Leave a comment:
-
Ungari korvpallist polnud nagu enne midagi kuulnud aga näe maailmakuulus Rock sai nagu tuppasittund kass täna
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: