Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Saarlane
    replied
    Kobayashi hakkas mulle meeldima. Tore kamikaze on.

Leave a comment:

• Bayern1989
    replied
    Huvitav sõit oli tõesti. Möödasõite sai palju nähtud, Virgini roolis olev T. Glock suutis isegi M. Schumacherist mööda sõita, tõsi Schumacheri väikse apsu tõttu aga ikkagi.

Leave a comment:

• Aílton
    replied
    Seekord oli juba huvitavam. Nagu Button ütles, mängisid rolli ilmastikuolud ja stardipositsioonid. Seega 100 prossu kindel ei saa olla, et järgmine sõit kuivades oludes huvitav olema saab.
    Kubica oli kahtlemata üllatus ja Webberi unustas vist ära, et tegu pole romuralliga

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas flameas Vaata postitust
    TV3 näitab nüüd sõitu 2 tundi hiljem, ehk siis, kui sõit juba läbi on tegelikult..
    Mis seal vahet, magad kauem ja vaatad justkui otse. Parem isegi.

Leave a comment:

• flameas
    replied
    TV3 näitab nüüd sõitu 2 tundi hiljem, ehk siis, kui sõit juba läbi on tegelikult..

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Taktikamäng tundub ka nüüd olevat väljasuretatud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    eile tehti f1's 19 möödasõitu, Kubica tegi kõige enam, 6.
    Eelmine aasta tegi bahrainis 15, üleelmine aasta 13möödasõitu.
    Virginitest, Hispania Racingutest, Lotusest ja 2-3 sekundit ringipeale aeglasemast Vetteli katkisest Red Bullist mööda sõitmine küll nüüd mingi eriline kunst ei ole. Kubica mäletatavasti kukkus stardis koos Sutiliga viimaste sekka.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    eile tehti f1's 19 möödasõitu, Kubica tegi kõige enam, 6.
    Eelmine aasta tegi bahrainis 15, üleelmine aasta 13möödasõitu.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    FOTA juht nõustus, et sõit oli igav

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Nii kaua, kui ma ennast mäletan, olen ma ikka Schumile pöialt hoida ja jätkan ka nüüd isegi, kui ta comeback ebaõnnestub. Täna oli ta üldiselt hea, kui võrrelda meeskonnakaaslasega. Järgmisel GP õnnestu ehk ka juba Rosberg seljataha jätta.

Ferraris loodan vaid ,et Massa Alonso üle sõidab. Ei kannata seda "kulmupoissi".

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Vaatasin täna, et punane Ferrari on ikka kõige ilusam. Summi naasmine pani mind kahtlema, kelle poolt nüüd olla? Peab ikka Ferrari poolt jätkuvalt olema. Loodaks neile siis kokkuvõttes kaksikvõitu ja summile kolmandat kohta.

Summi tagasitulek näitas, et pole tal häda midagi, maailmameister imetles enamuse ajast just legendi taguotsa.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    no ma pidasin silmas seda,et masinad aina kitsamad ja haigeid nn.haisabasi kasutatakse jälle.tagatiib on varsti ka 2 meetrit kõrge.
    aga minu silmis kõige ilusama disainiga autod olid 90ndate lõpus Jordan Mugen-Hondad
    Ilu eest punkte ei anta, kahjuks.
    Mullegi meeldisid 90ndate lõpus ja 00-aastate alguse vormelid. Must McLaren oli ka väga kena.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas flameas Vaata postitust
    Tra kas olla Ferrari või Schumacheri poolt? Täielik dilemma.
    Saa inimeseks parem.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Kuidas võtta. Mercedese auto mulle väga meeldib ja tegelt meeldis ka eelmise hooaja Brawni masin.

Kui eelmisele hooaja tagasi mõelda, siis oli ikka kuradima igav hooaeg ja paistab ,et ka see hooaeg pole midagi paremat tulemas.
    no ma pidasin silmas seda,et masinad aina kitsamad ja haigeid nn.haisabasi kasutatakse jälle.tagatiib on varsti ka 2 meetrit kõrge.
    aga minu silmis kõige ilusama disainiga autod olid 90ndate lõpus Jordan Mugen-Hondad

Leave a comment:

• flameas
    replied
    Tra kas olla Ferrari või Schumacheri poolt? Täielik dilemma.

Leave a comment:

Working...
X