Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Huvitav sõit oli tõesti. Möödasõite sai palju nähtud, Virgini roolis olev T. Glock suutis isegi M. Schumacherist mööda sõita, tõsi Schumacheri väikse apsu tõttu aga ikkagi.
Leave a comment:
-
Seekord oli juba huvitavam. Nagu Button ütles, mängisid rolli ilmastikuolud ja stardipositsioonid. Seega 100 prossu kindel ei saa olla, et järgmine sõit kuivades oludes huvitav olema saab.
Kubica oli kahtlemata üllatus ja Webberi unustas vist ära, et tegu pole romuralliga
Leave a comment:
-
Mis seal vahet, magad kauem ja vaatad justkui otse. Parem isegi.Algselt postitas flameas Vaata postitustTV3 näitab nüüd sõitu 2 tundi hiljem, ehk siis, kui sõit juba läbi on tegelikult..
Leave a comment:
-
TV3 näitab nüüd sõitu 2 tundi hiljem, ehk siis, kui sõit juba läbi on tegelikult..
Leave a comment:
-
Virginitest, Hispania Racingutest, Lotusest ja 2-3 sekundit ringipeale aeglasemast Vetteli katkisest Red Bullist mööda sõitmine küll nüüd mingi eriline kunst ei ole. Kubica mäletatavasti kukkus stardis koos Sutiliga viimaste sekka.Algselt postitas Iceman Vaata postitusteile tehti f1's 19 möödasõitu, Kubica tegi kõige enam, 6.
Eelmine aasta tegi bahrainis 15, üleelmine aasta 13möödasõitu.
Leave a comment:
-
eile tehti f1's 19 möödasõitu, Kubica tegi kõige enam, 6.
Eelmine aasta tegi bahrainis 15, üleelmine aasta 13möödasõitu.
Leave a comment:
-
Nii kaua, kui ma ennast mäletan, olen ma ikka Schumile pöialt hoida ja jätkan ka nüüd isegi, kui ta comeback ebaõnnestub. Täna oli ta üldiselt hea, kui võrrelda meeskonnakaaslasega. Järgmisel GP õnnestu ehk ka juba Rosberg seljataha jätta.
Ferraris loodan vaid ,et Massa Alonso üle sõidab. Ei kannata seda "kulmupoissi".
Leave a comment:
-
Vaatasin täna, et punane Ferrari on ikka kõige ilusam. Summi naasmine pani mind kahtlema, kelle poolt nüüd olla? Peab ikka Ferrari poolt jätkuvalt olema. Loodaks neile siis kokkuvõttes kaksikvõitu ja summile kolmandat kohta.
Summi tagasitulek näitas, et pole tal häda midagi, maailmameister imetles enamuse ajast just legendi taguotsa.
Leave a comment:
-
Ilu eest punkte ei anta, kahjuks.Algselt postitas budulojus Vaata postitustno ma pidasin silmas seda,et masinad aina kitsamad ja haigeid nn.haisabasi kasutatakse jälle.tagatiib on varsti ka 2 meetrit kõrge.
aga minu silmis kõige ilusama disainiga autod olid 90ndate lõpus Jordan Mugen-Hondad
Mullegi meeldisid 90ndate lõpus ja 00-aastate alguse vormelid. Must McLaren oli ka väga kena.
Leave a comment:
-
Saa inimeseks parem.Algselt postitas flameas Vaata postitustTra kas olla Ferrari või Schumacheri poolt? Täielik dilemma.
Leave a comment:
-
no ma pidasin silmas seda,et masinad aina kitsamad ja haigeid nn.haisabasi kasutatakse jälle.tagatiib on varsti ka 2 meetrit kõrge.Algselt postitas Mask Vaata postitustKuidas võtta. Mercedese auto mulle väga meeldib ja tegelt meeldis ka eelmise hooaja Brawni masin.
Kui eelmisele hooaja tagasi mõelda, siis oli ikka kuradima igav hooaeg ja paistab ,et ka see hooaeg pole midagi paremat tulemas.
aga minu silmis kõige ilusama disainiga autod olid 90ndate lõpus Jordan Mugen-Hondad
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: