Algselt postitas chac
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Ära jaura. Autoliikluse vähendamine on natuke teise eesmärgiga asi, kui mingi arvutimaks ja huinjaa maks. Inimeste tervisele juba kasvõi oleks tunduvalt mõistlikum, kui kesklinn ei oleks pidevalt sinivinene.
-
põhjusel et....?Algselt postitas shefieldMina isiklikult loodan et, seda silda mitte kunagi ei ehita.
Leave a comment:
-
auto on >95% juhtudest kõige tavalisem tarbeese.Algselt postitas rainis007 Vaata postitust1) üldiselt see kui tal autot ja juhilube ei ole, muudab ta ilmselt pädevamaks ühistranspordi võimalustest rääkima... noh... sest et ta peab sellega üsna kursis olema
2) see analüütilisus on täiesti vapustav:
- mul on auto
- seega ma maksaks automaksu
- seega on automaks tervikuna väga halb mõte
nii või ??
autot ostes makstakse käibekat, autole kütust ostes aktsiisi.
sellest ei jätku?
mõtlen et äkki kehtestaks arvutimaksu ka? või mobiiltelefonimaksu?
või veel millegi maksu mida suht paljud iga päev - kui mitte just sunnitud siis vähemalt on otstarbekas kasutada.
kuidas tundub?
ja veel.
suur enamik tallinna lähedastest asumitest on muide päris vanad, oma 500-600 aastat vähemalt, kui mitte rohkemgi.
sestap ei ole mõtet lahmida oma "põllupealse"'te ideedega.
Leave a comment:
-
1) üldiselt see kui tal autot ja juhilube ei ole, muudab ta ilmselt pädevamaks ühistranspordi võimalustest rääkima... noh... sest et ta peab sellega üsna kursis olemaAlgselt postitas bubbles Vaata postitustLas ma oletan, sul pole autot ega juhilube? Muidu sa sellist totrust ei räägiks.
2) see analüütilisus on täiesti vapustav:
- mul on auto
- seega ma maksaks automaksu
- seega on automaks tervikuna väga halb mõte
nii või ??
Leave a comment:
-
Jah tõesti kõlab uskumatult, et väljaspool Tallinnat veel keegi elab ning julgeb kusagil tööl ka käija. Maha lasta? Ahju?Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNojah, võimalikult keskkonnavaenulik eluviis: kusagilt põllu pealt iga päev linna vahet kärutada.
Leave a comment:
-
Nojah, võimalikult keskkonnavaenulik eluviis: kusagilt põllu pealt iga päev linna vahet kärutada.Algselt postitas chac Vaata postitustnäiteks täna linna-lähedasest vallast hommikuti tööle sõita ühistranspordiga võtab aega ca 1 tund ja 30-40 minutit, autoga jõuab kohale ca 30 minutiga.
põhimõtteliselt soovitad siis raisata enamvähem 2 tundi IGA PÄEV oma elust ühistranspordist.... kes ja mida sellest võidaks?
kindel on see et kaotajaks jäävad mu lapsed, perekond ja hobid - kelle arvelt see potentsiaalselt kaotsiminev aeg peaks tulema... ja ilmselt ka ma ise poleks kuigi õnnelik.
Leave a comment:
-
Las ma oletan, sul pole autot ega juhilube? Muidu sa sellist totrust ei räägiks.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks korralik automaks tulnuks kehtestada juba ammu. Auto alternatiiv on loomulikult ühistransport, saarte puhul näiteks raudteeühendus sadamateni ja korralik ühistranspordiühendus praami sihtpunktist kuhu iganes saartel.
Leave a comment:
-
veelkord, meil on eestis autosid vähem kui keskmiselt EL'is.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks korralik automaks tulnuks kehtestada juba ammu. Auto alternatiiv on loomulikult ühistransport, saarte puhul näiteks raudteeühendus sadamateni ja korralik ühistranspordiühendus praami sihtpunktist kuhu iganes saartel.
lisaks veel äärmiselt väike rahvaarv km2 kohta.
ja ühistranspordi toimivusest pole mõtet rääkida isegi tallinna-suuruses linnas.
näiteks täna linna-lähedasest vallast hommikuti tööle sõita ühistranspordiga võtab aega ca 1 tund ja 30-40 minutit, autoga jõuab kohale ca 30 minutiga.
põhimõtteliselt soovitad siis raisata enamvähem 2 tundi IGA PÄEV oma elust ühistranspordist.... kes ja mida sellest võidaks?
kindel on see et kaotajaks jäävad mu lapsed, perekond ja hobid - kelle arvelt see potentsiaalselt kaotsiminev aeg peaks tulema... ja ilmselt ka ma ise poleks kuigi õnnelik.
Leave a comment:
-
Ole nüüd, meie hõreda asustuse juures ühistransport.. see on meil siin juba läbitud teema aga mõne jaoks on auto eluliselt vajalik, et maalt linnas tööl käia ning see raha mis transpordi pealt üle jääb ei ole just eriti suur.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks korralik automaks tulnuks kehtestada juba ammu. Auto alternatiiv on loomulikult ühistransport, saarte puhul näiteks raudteeühendus sadamateni ja korralik ühistranspordiühendus praami sihtpunktist kuhu iganes saartel.
Leave a comment:
-
Üks korralik automaks tulnuks kehtestada juba ammu. Auto alternatiiv on loomulikult ühistransport, saarte puhul näiteks raudteeühendus sadamateni ja korralik ühistranspordiühendus praami sihtpunktist kuhu iganes saartel.Algselt postitas chac Vaata postitustsa mõtled tuleks kehtestada kord nagu singapuris kus autoostuluba on paaegu sama kallis kui auto ise?
mis asi see autostumist vähendaks ja ennekõike - miks seda üldse vaja on? eesti väiksuse juures kus pmst 3 tunniga pääseb autoga igale poole, mis oleks võimalik alternatiiv?
Leave a comment:
-
sa mõtled tuleks kehtestada kord nagu singapuris kus autoostuluba on paaegu sama kallis kui auto ise?Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee sild on täpselt samasugune euroraha raisk nagu neljarealine Tartu maantee. Selle asemel tuleks ja tulnuks euroraha suunata projektidele, mis totaalset autostumist vähendaks.
mis asi see autostumist vähendaks ja ennekõike - miks seda üldse vaja on? eesti väiksuse juures kus pmst 3 tunniga pääseb autoga igale poole, mis oleks võimalik alternatiiv?
autode arvu poolest 1000 elaniku kohta me jääme maha nii soomest kui leedust muuseas.
Leave a comment:
-
See sild on täpselt samasugune euroraha raisk nagu neljarealine Tartu maantee. Selle asemel tuleks ja tulnuks euroraha suunata projektidele, mis totaalset autostumist vähendaks.Algselt postitas chac Vaata postitustkui kokku lugeda kõik see raha mis sinna praamiliiklusesse 20+ aasta jooksul maetud, siis oleks see sild vist ammu valmis juba
Leave a comment:
-
küll see koalitsioon ka ükskord tuleb. loodetavasti siiski enne kui soomesAlgselt postitas SleepWalking Vaata postitust1. koalitsiooni pole veel
2. pärast äsjalõppenud praamisaagat? nagu tõsiselt?
kus valimised 19.aprillil.
aga praamisaagad... kas eelistaksid iga 2-3 aastat takka järjekordseid peatükke või lahendaks lõpuks probleemi ära ka?
kui kokku lugeda kõik see raha mis sinna praamiliiklusesse 20+ aasta jooksul maetud, siis oleks see sild vist ammu valmis juba
Leave a comment:
-
1. koalitsiooni pole veelAlgselt postitas chac Vaata postitusthuvitav kas nüüdne koalitsioon võtab asja lõpuks ette?
2. pärast äsjalõppenud praamisaagat? nagu tõsiselt?
Leave a comment:
-
saaremaa sild - anno 2006
9 aastat viljakat mittemidagitegemist:
huvitav kas nüüdne koalitsioon võtab asja lõpuks ette?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: