Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• eika
    replied
    Ma tahaks muidugi kiita reformi "aasta enne valimis saadame Ligid ja Michalid pildilt ära, toome Sullingud ja uued näod sisse, kõik on fakjee-reform-on-muutunud, võidetakse valimised, Ligid ja Michalid tulevad pildile tagasi" lüket. Suht selline keiss imo

Ootaks siis kolme aasta pärast uuesti sama lüket!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    On saanud vähe selgemaks mis aktsiisid millal tõusevad. Wow. http://epl.delfi.ee/news/eesti/valit...ud?id=71211145

Leave a comment:

• zelee
    replied
    On saanud vähe selgemaks mis aktsiisid millal tõusevad. Wow. http://epl.delfi.ee/news/eesti/valit...ud?id=71211145

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Tööandjad viivad muudatuse (too ilgelt kaval maksupettuse plaan) sisse, siis valitsus vahetub (mis tundub tõenäoline, kuna SDE rahakott pirtsutab) ja ütleb, et käige kukele ning... mõisad põlevad, saksad surevad. Põnev.

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Peab ütlema, et nii kasulik see varem küll pole olnud.

Paradoksaalsena tundub ka see, et kui kodanik töötas seni mustalt, siis nüüd asudes saama miinimumpalka, siis kokkuvõttes on see riigile isegi kahjulik, kuna tulumaksu saad miinimumpalga puhul rohkem kätte, kui maksad.

Üldiselt tundub see üleskutse maksupettustele, seega saab juurde palgata hulgi maksuhaldureid.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    maksupettus on kasulik? Sellist asja pole küll ju varem nähtud eksole...

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    "2.1 Loome madala sissetulekuga töötavate inimeste iga-aastase tagasimakse süsteemi, millega riik toetab inimesi elujärje parandamisel ja soodustab nende tööle siirdumist"

Ok, norin, ilmselt lihtsalt väga vale sõnastus ja on mõeldud, et töötud siirduvad pigem tööle, kui jätavad seda madala palga puhul tegemata aga praeguse sõnastuse järgi soodustatakse töötavate inimeste tööle siirdumist.
    Süsteem loob eelduse, et seni 600 eurose palgaga töötajate palk hakkab vähenema. Kasu saavad nii tööandjad ja võtjad. Tööandja maksab 200 eurot ümbrikus, hoiab kokku 33% sotsiaalmaksu, töötaja aga saab kätte rohkem kui seni, pluss boonusena siis uue aasta alguses veel 800 eurot preemiana.

Leave a comment:

• elx
    replied
    "2.1 Loome madala sissetulekuga töötavate inimeste iga-aastase tagasimakse süsteemi, millega riik toetab inimesi elujärje parandamisel ja soodustab nende tööle siirdumist"

Ok, norin, ilmselt lihtsalt väga vale sõnastus ja on mõeldud, et töötud siirduvad pigem tööle, kui jätavad seda madala palga puhul tegemata aga praeguse sõnastuse järgi soodustatakse töötavate inimeste tööle siirdumist.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    No, ma ei tea, minu arust oli valdav osa eesmärke siiski piisavalt selgelt sõnastatud, et nende tegematajätmine või saavutamine ei oleks vaieldav.
    Yeah, sure. http://www.ohtuleht.ee/672346/koalit...sti-ja-toetame

Leave a comment:

• count
    replied
    Ma teen väikse recapi viimasest 10 leheküljest.

Kui ma olen hooliv pereinimene ja soovin oma perekonnale ainult parimat ja et nad saaksid ringi liikuda võimalikult turvaliselt, siis ma peaksin sellepärast eraldi riigile plekki köhima? Kui ma näiteks ei soovi et mõni roolijoodikunäru mu naise ja lapsed surnuks sõidaks ja selle tõttu ostan turvaliseima auto turul (näiteks https://inkasarmored.com/armored-suv...cedes-g63-amg/ ), siis peaksin riigile peale maksma, sest nad ei suuda joodikunärusid auto teedelt ise ära koristada? wtf?? ei tee mingit senset selline hoiak. Näen siin ainult sulaselget kadedust nende suunal , kes suudavad endale rohkem lubada!

Leave a comment:

• elx
    replied
    Mõni ajakirjanik võiks veidi valimiseelseid lubadusi töödelda, vaadata milline oli nend ekolme erakonna lubaduste ühisosa ning kas midagi sellest jäi leppest välja või mitte? Muidugi reformarid, kes olid enda valitsusse minekus üpris kindlad jätsid kindlasti oma lubadused võimalikuse piiridesse ja see võib selle leppe ning eelnevate lubaduste kokkulangevuse ka päästa.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    mis see idee on? analüüsida ja uurida? hea, kui mõne mõõdetava lubaduse leidis.
    No, ma ei tea, minu arust oli valdav osa eesmärke siiski piisavalt selgelt sõnastatud, et nende tegematajätmine või saavutamine ei oleks vaieldav.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Lugesin ka koalitsioonikokkuleppe läbi ja olen sellega igati rahul. Esimese hooga on ideid üpris keeruline kritiseerida. Kui neile mõistlikest kohtadest rahad taha leiab, siis olen väga rahul uue valitsusega. Loodame, et nelja aasta jooksul saavad lubadused ka suures osas ka tehtud.
    mis see idee on? analüüsida ja uurida? hea, kui mõne mõõdetava lubaduse leidis.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    4 aastaga tulumaksuvabamiinimum 205 euroni...palju õnne rahvale. kuhu jäid need kaks korda suuremad numbrid? rahvale jääb siis loota ainult ametiühingutele miinimumpalga osas. on miskit juba kuulda sel teemal?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Lugesin ka koalitsioonikokkuleppe läbi ja olen sellega igati rahul. Esimese hooga on ideid üpris keeruline kritiseerida. Kui neile mõistlikest kohtadest rahad taha leiab, siis olen väga rahul uue valitsusega. Loodame, et nelja aasta jooksul saavad lubadused ka suures osas ka tehtud.

Leave a comment:

Töötlen...