Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Uue Lexus NX300h CO2 emissioon linnas on 117 g/km ja kütusekulu 5,1 l, sellel autol on 147kw, see on üpris nobe, võimas, ja turvaline.
Fiat 500 1,2 liitrise mootoriga, CO2 emissioon on 119 g/km, võtab linnas 5,8l, sellel autol on 51kw, see on pisike, nõrk ja iga suurema kokkupõrke korral teoreetiline surmalõks.
Ma saan siin osadest aru, et kõige hinna eest peaks seda Lexuse omanikku peedistama? Kuigi ta tegelikult reostab loodust vähem ja teoorias sõidab ka südamerahus, sest perekond istub enamvähem mõistlikus masinas?
Või ma saan millegist valesti aru?
Uue Lexus NX300h CO2 emissioon linnas on 117 g/km ja kütusekulu 5,1 l, sellel autol on 147kw, see on üpris nobe, võimas, ja turvaline.
Fiat 500 1,2 liitrise mootoriga, CO2 emissioon on 119 g/km, võtab linnas 5,8l, sellel autol on 51kw, see on pisike, nõrk ja iga suurema kokkupõrke korral teoreetiline surmalõks.
Ma saan siin osadest aru, et kõige hinna eest peaks seda Lexuse omanikku peedistama? Kuigi ta tegelikult reostab loodust vähem ja teoorias sõidab ka südamerahus, sest perekond istub enamvähem mõistlikus masinas?
Või ma saan millegist valesti aru?
Jajah. 24 tunni jooksul on mind siin foorumis nimetatud nõrdameelseks, hipiks ja kommunistiks. Ja üksnes sellepärast, et ma kaitsen teatud maailmavaadet. Tee järgi, kui suudad.
Jajah. 24 tunni jooksul on mind siin foorumis nimetatud nõrdameelseks, hipiks ja kommunistiks. Ja üksnes sellepärast, et ma kaitsen teatud maailmavaadet. Tee järgi, kui suudad.
Ja proovige nüüd natukene loogiliselt ka mõelda. Te päriselt usute seda et, inimene suudab muuta meie planeedi ilma vms?
Loogiliselt mõtlemine ja uskumine on sisuliselt vastandid.
Aga jah, mina arvan küll, et inimene on rumal ning enesehävituslik parasiit...mõistagi on erandeid ja eestlased võiksid näiteks natsidelt (okei, tegelikult sakslastelt) juutidelt õppust võtta.
Jaa, muidugi. Klassika. Tsiteerin: "mul on vaja võimalikult suurt ja võimast maasturit selleks, et muidu ei pääse ma oma luksusvilla juurde põlluserval. Vald, kurat, pole mul seda sadat meetrit ära asfalteerinud ja see on täielik porimülgas."
Mis kuradi põllu peale? Tallinnas jääb talvel madala põhja peale kinni. Ehk tähtis pole mitte võimsus vaid kliirens.
Jaa, muidugi. Klassika. Tsiteerin: "mul on vaja võimalikult suurt ja võimast maasturit selleks, et muidu ei pääse ma oma luksusvilla juurde põlluserval. Vald, kurat, pole mul seda sadat meetrit ära asfalteerinud ja see on täielik porimülgas."
Üritan siin teemas juba umbes neljandat korda öelda võimalikult selgelt, et loomulikult on palju selliseid. See ei tähenda, et iga lollust peab hakkama seadusega karistama. Ja kui tahaks samas võtmes vastata, siis oleks täpselt see, et "kuradi puukallistajatest hipid ajvad siin mingit rohelist joga". Mõttetu sildistamine.
päris huvitav oleks võrrelda erasektori autoparki ja avaliku sektori autoparki.
kumma sektori nö keskmine auto on võimsam ja meenutab rohkem maasturit?
Mis see SINU asi on millega MINA sõidan? Kisub juba kommunismi poole...
Ja mis veel puudutab võimalikku argumenti, et Kesk-Euroopas nad ju sõidavad kõik Cliode ja Polodega, äärmisel juhul tõesti Golfiga, siis seal on ka teedevõrk natuke teine. Ja ei ole talve nagu meil siin. See viimane on tegelikult päris oluline vahe.
Leave a comment: