Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Daz Booob
    naughty by nature
    • Sep 2003
    • 11838

Näiteks hispaanlased ei saa aru, et meil siin kõrval olevate puhul on tegemist pahaloomulise vähkkasvajaga. Ei saa ka suur osa EU'st aru, et Iisreali külje all on tegemist samalaadse ollusega. See sama ollus näitab ka siin samas EU's ennast.

Seda, kas Iisreal on ületanud piire (teadlikult, regulaarselt), on raske öelda. Seda, et EU on lasknud end kotti tõmmata, pole raske öelda.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• boobek
      Eesti koondislane
      • Mar 2004
      • 2618

FSB agent süüdistab Poolat ja Baltiriike Ukraina sõja taas aktiviseerumises:

Selle litsi ülesanne oli Minski rahuleppe täitmise jälgimine ja elluviimine. Aga ta ei liigutanud lillegi.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• orbitaaljaam
        Meeskonnaliige
        • Apr 2004
        • 10334

Tont eit. Silitagu Putini koera vms

Kommentaar

• Daz Booob
          naughty by nature
          • Sep 2003
          • 11838

Merkel tõenäoliselt arvab, et ta oli tubli. Nagu ka Jens. Siin allpool on kirjeldatud seda mugava perse sündroomi läbi endise NATO juhi.

Kokkuvõtvalt sobib postitaja üks lõik: "It's incredibly damning - and the worse part again is that Stoltenberg writes about it as if he managed a crisis well, he doesn't even understand that he's written a confession of strategic bankruptcy."

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Daz Booob
            naughty by nature
            • Sep 2003
            • 11838

Loen siin: "PPA peadirektori Egert Belitšev usub, et ühiskond hakkab soovima ka /.../ kaameraid, mis annavad märku tänaval kukkumisest."

Kuulge (ajakirjanikud?), kes see neid jälgimisühiskonna punkte järjepanu letti suunab?
            Taroga pukki saades hakkas neid küll sadama, kuid julgeks pakkuda, et ta on lihtsalt keha.

Kommentaar

• lorenzo
              pagulane
              • Dec 2003
              • 12458

palju siin tõde on on iseasi. See et Israel on Hamasi toetanud viimaste võitluses PLO-ga olen juba varem kuulnud
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

• Peeter I
                Eesti koondislane
                • Jul 2009
                • 3107

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                Loen siin: "PPA peadirektori Egert Belitšev usub, et ühiskond hakkab soovima ka /.../ kaameraid, mis annavad märku tänaval kukkumisest."

Kuulge (ajakirjanikud?), kes see neid jälgimisühiskonna punkte järjepanu letti suunab?
                Taroga pukki saades hakkas neid küll sadama, kuid julgeks pakkuda, et ta on lihtsalt keha.
                Vähemalt pakuvadki siin riigis mingitki tasakaalu just presidendi ettepanekul ametisse nimetatud õiguskantsler ja riigikontrolör, et see kestaks ka edasi.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Metsa võiks panna vigastatud loomade ja kadunud inimeste märkamise kaamerad.

Samas seenekohad peaksid olema isikuandmetega tundlik info.

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11838

Metsad peaks betooni valama.

Kommentaar

• boobek
                      Eesti koondislane
                      • Mar 2004
                      • 2618

Kuidas algas:

Kuidas läheb:
                      Serious bank fraud indictment against NYS AG Letitia James from a federal grand jury in Virginia. Watch for her to say they have to prove intent. Here’s the road map: Allegations are that James “falsified records” to get a cheaper mortgage for a property in Virginia that she
                      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• boobek
                        Eesti koondislane
                        • Mar 2004
                        • 2618

Tuul ja kuiv ilm:

Los Angelese jõukas piirkonnas möllas eile kiiresti kasvav maastikupõleng, mis hävitas inimeste kodusid ja tekitas liiklusummikuid ning sundis 30 000 inimest evakueeruma.

Aga tegelikult:

A news conference is expected to give details Wednesday on an arrest in connection to the deadly Pacific Palisades fire that killed 12 people in Los Angeles.

Ja lõpuks:

Passenger Brennan White describes Palisades Fire suspect Jonathan Rinderknecht as a "nut job" who bashed President Donald Trump during Uber ride.
                        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• lenc
                          Eesti koondislane
                          • May 2004
                          • 3756

boobek Tuul ja kuiv ilm on olid need faktorid mistõttu põleng nii suured mõõtmed võttis. Kui sa peale Fox Newsi ka mõnda teist allikat loeksid, siis teaksid et tolle Rinderknechti algatatud tulekahju ei suutnud esimese nädala jooksul veel eriti midagi hävitada vaid hõõgus niisama. Aga umbes nädal hiljem tõusis tuul ja hakkas sädemeid algkohast edasi viima.

Kommentaar

• Daz Booob
                            naughty by nature
                            • Sep 2003
                            • 11838

Jep. Rääkimata evolutsioonist.

Kommentaar

• lorenzo
                              pagulane
                              • Dec 2003
                              • 12458

Ma ei saa siiani aru miks peab avalikustama millist infot või relvi keegi on jaganud Ukrainale
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

• boobek
                                Eesti koondislane
                                • Mar 2004
                                • 2618

Algselt postitanud kasutaja lenc poolt
                                boobek Tuul ja kuiv ilm on olid need faktorid mistõttu põleng nii suured mõõtmed võttis. Kui sa peale Fox Newsi ka mõnda teist allikat loeksid, siis teaksid et tolle Rinderknechti algatatud tulekahju ei suutnud esimese nädala jooksul veel eriti midagi hävitada vaid hõõgus niisama. Aga umbes nädal hiljem tõusis tuul ja hakkas sädemeid algkohast edasi viima.
                                Mida see nüüd õigustama peaks? Sa pussitad inimest ja jätad ta teadvusetult kuhugi nurgataha vedelema. Ja tema surmas on süüdi süda kuna pumpas haava kaudu kogu vere välja?
                                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Töötlen...