Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ei olegi raske lihtsalt tervisesportlaste ja seas on see vaktsineeritus ikka jube madal ja kogu see ringkond tegelikult full väldib vaktsiini. Siiamaani on jõusaalid teatud kellaaegadel sama tühi nagu surnuaed öösel ja ilmselge, et proovitakse reeglist mööda hiilida, sest vaktsineerimine=saad trenni minna ei ole ikka mitte mingit effekti omanud.

Koolid, Tööd, üritused jne jne kus igalpool vaktsineerimata inimesed võib leida ning selle kõrval tundub küll imelik, et kotitakse just seal, kus inimene läheb teeb trenni ja tugevadab immuunsust, mis kindlasti mõjub positiivselt.
    Mul on siin ka teisi hüpoteese vastu, mida ma/me ei saa kahjuks sarnaselt sinu omale testida. Nimelt see on see, et spordisaalide madala täituvuse osas ei saa teha järeldust sellist, et

1. "puudujad on siis järelikult vaktsineerimata" või "ringkond on madala vaktsineeritusega". Samahästi võiks siis väita minu hüpoteesi, et "puudujad on küll vaktsineeritud, aga kuna spordisaalid on kinni teatud perioodidel jm, on leidnud endale muu alternatiivi sportimiseks või ei taha ennast siiski ka vaktsineerituna riskantsesse olukorda panna".

2. Või siis see, et "tekkinud ajaline auk/suletus on vähendanud inimeste huvi spordisaalide vastu, kuid sellest ei saa järeldada, et lahkunud inimesed on vaktsineerimata".

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kui keeruline see kontroll siis on? telos näited receptionis pilti ja tehtud.

Kogu point noh... ongi selles, et mittevaktsineeritud inimesed ei saaks viirust.
    Ei olegi raske lihtsalt tervisesportlaste ja seas on see vaktsineeritus ikka jube madal ja kogu see ringkond tegelikult full väldib vaktsiini. Siiamaani on jõusaalid teatud kellaaegadel sama tühi nagu surnuaed öösel ja ilmselge, et proovitakse reeglist mööda hiilida, sest vaktsineerimine=saad trenni minna ei ole ikka mitte mingit effekti omanud.

Koolid, Tööd, üritused jne jne kus igalpool vaktsineerimata inimesed võib leida ning selle kõrval tundub küll imelik, et kotitakse just seal, kus inimene läheb teeb trenni ja tugevadab immuunsust, mis kindlasti mõjub positiivselt.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Probleem oleks selles, et mittevaktsineeritud inimesed ei saaks siis ka jõusaali sisse.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sa saad rahus teatud Tallinna meelelahutusasutustesse ka sisse ilma testimata. Keskustesse pääsed ka ilma maskita. Puudub kontroll ja ega õige ongi, et sinna resursse ei raisata. Kui sul on ikkagi rehvis 10 auku, siis kolme ära lappimine ei aita.

Spordiasutuste kottimine on nagunii nonsense kui vaadata üldist pilti. Kui me inimesi trennidest eemale hoiame ja nad kodus istuvad ja immuunsussüsteem nõrgeneb, siis how that help anyone?

Kui keeruline see kontroll siis on? telos näited receptionis pilti ja tehtud.

Kogu point noh... ongi selles, et mittevaktsineeritud inimesed ei saaks viirust.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust
    https://arileht.delfi.ee/artikkel/94...ontrollimisest

Kuidas selline asi võimalik on?
    Veel avalikult öelda, et juhatus otsustas jne
    Kuidas sellisel kohal linte ukse peal veel ei ole? Mis kuradi riigis me elame?
    Sa saad rahus teatud Tallinna meelelahutusasutustesse ka sisse ilma testimata. Keskustesse pääsed ka ilma maskita. Puudub kontroll ja ega õige ongi, et sinna resursse ei raisata. Kui sul on ikkagi rehvis 10 auku, siis kolme ära lappimine ei aita.

Spordiasutuste kottimine on nagunii nonsense kui vaadata üldist pilti. Kui me inimesi trennidest eemale hoiame ja nad kodus istuvad ja immuunsussüsteem nõrgeneb, siis how that help anyone?

Leave a comment:

• Fc.
    replied

Kuidas selline asi võimalik on?
    Veel avalikult öelda, et juhatus otsustas jne
    Kuidas sellisel kohal linte ukse peal veel ei ole? Mis kuradi riigis me elame?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    a kui haiglasse satub kahe doosiga vaktsineeritu kellel kolmas doos tegemata nagu praegu moes soovitada on, kas siis ka enda raha eest maksma peab?
    Jah, neid satub. Hea neljandik. Sa pole vist endiselt poindile pihta saanud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Fbs ja mujal leviv valeinf

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Ei ole liialt märganud "ei, minu geneetika on nii super hea, mina olen iseseisev inimene ja mina ei pea maksma kinni kellegi teise parkinsoni" argumenti tbh.
    a kui haiglasse satub kahe doosiga vaktsineeritu kellel kolmas doos tegemata nagu praegu moes soovitada on, kas siis ka enda raha eest maksma peab?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ei ole liialt märganud "ei, minu geneetika on nii super hea, mina olen iseseisev inimene ja mina ei pea maksma kinni kellegi teise parkinsoni" argumenti tbh.
    Keerame inimestel mõtlemise pekki ja siis trahvime, kui nad meile ebasobivalt otsustavad?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ehk et see cannunmani aktsiis on hea näide. Kui huiad enda tervisega ise, siis maksad ka aktsiisi. Kas mõtlev inimene vaidleb siin vastu sellele, et tubaka- ja alkoaktsiis on mõttetu? Ja kui oledki lihtsalt nii fucking kõva vend, et sind ekspertide hinnang ei kõiguta, siis why not, võta see risk*:

* Ainuke probleem on see, et data näitab, et 1. siiski ei olda nii kõvad vennad; 2. maksta nagu ei ole ka ning 3. kahjuks mõjutab ka see teiste tervist erinevalt alkoholist. Aa ja, kunagi ilmselt sarnase sekti vennad olid kodanikuõigusi nõudmas ka siseruumides suitsetamise keelustamise peale.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    miks piirduda vaktsiinidega aint. Võiks siis juba kogu tervishoiu sinna ise tegid ise maksad poole suunata.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Mis mind selle olukorra peale täna paneb imestama väga on see, et kui tekib idee, et davai, ole vaktsineerimata, aga need kulud, mis on väga-väga suured, kannavad vaktsineerimata isikud ise (va juhtudel, kus mittevaktsineerimine on näidustatud), siis ollakse barrikaadidel õiguseid taga ajamas.
    miks piirduda vaktsiinidega aint. Võiks siis juba kogu tervishoiu sinna ise tegid ise maksad poole suunata.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    no alkot tarbides vähemalt maksad aktsiisi näol miskit kinni
    Kuna covid-patsiendi ravikulu on väga-väga suur, siis see tähendab, et raha liigub, mis on majandusele väga hea... .

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Aga mitmendal päeval pärast KOV vabadusi kinni keeratakse?
    Eks nkn jälle baarid ja restod võivad selle paugu saada, koole jm keegi ju puutuda ei taha.

EDIT: siis muidugi võiks Kiik millalgi enda taandumise kuupäeva ka välja hüüda.

Leave a comment:

Working...
X