320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ise veedan veebruari lõpus/märtsi alguses Taimaal u 2 nädalat. Cannu kui sel ajal kuskil läheduses oled anna märku, teen sulle scudetto puhul hoora välja. Kas nokuga või ilma on su enda vaba valik.
    So self aware so full of shit

    Kommentaar


      Ja ärge võõraste onude pagasit oma hoida võtke. Hiljem olete palja vee ja leiva peal nagu 2 kohaliku kullaketrajat Peruus.
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

      Kommentaar


        Aasias rahaga majandamine.

        Sula kusagil vahetada või ATM-id? Krediitkaart või mingi Skrill Prepaid MasterCard? Või mis see mõistlik variant on? Poes kaardiga maksta või turvalisuse huvides sulas?

        Kommentaar


          Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Aasias rahaga majandamine.

          Sula kusagil vahetada või ATM-id? Krediitkaart või mingi Skrill Prepaid MasterCard? Või mis see mõistlik variant on? Poes kaardiga maksta või turvalisuse huvides sulas?
          Skrill Prepaid on alati väga kasulik. Aga noh, mingit ühest vastust on võimatu anda, et kumba pigem kasutada, kas sulli või kaarti. Oleneb joppamisest. Selles mõttes, et olen kaardiga saanud üle nii Aasias kui ka Euroopas ühe korra. Kusjuures suht korralikes kohtades. Samas kui Aasias maksin korra ka tagantjärgi mõeldes suht rentslis, aga ei juhtunud sittagi. Nüüd pigem kasutan pigem ikka sulli sellistes veidramates riikides. Seda ilmselt seni, kui suudetakse suurem summa tuuri panna kuidagi. Seni on vana hea meetod, et raha võimalikult kehaligi hoida, toiminud.

          Kommentaar


            Igalpool on ATMid olemas, põhimõtteliselt ükskõik kuhu riiki lähed, sula pole mõtet palju kaasas kanda, taskuvargaid on palju.
            Kaardimakse turvalisuse kohta usun, et ei tohiks probleeme tekkida. Paljudes kohtades saab üürida Seifi, kuhu oma tähtsad asjad sisse saab panna (isegi sularaha). Väljaskäimisel vajalik raha ainult kaasas kanda.
            Samuti ei soovita väärtesemeid tuppa jätta. Mitmeid korda avastasin võõraid oma toas, kes väitsid et nad koristajad. Üks naine tuli isegi aknast sisse, soovis kuumal päeval vannituba kasutada.

            Kommentaar


              Eesti kodanikud saavad alates 24. jaanuarist 2014 reisida Taisse viisavabalt




              Oh sa bingo, ise täpselt 24ndal sinna maandun.

              Kommentaar


                Haha, ma just mõtlesin, et kas tuleb ~oktoobri kandis antud lubadusele mingi täpsustus ja ongi olemas. Mul samuti järgmise aasta alguses minek.
                Victoria Concordia Crescit

                Kommentaar


                  Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Eesti kodanikud saavad alates 24. jaanuarist 2014 reisida Taisse viisavabalt




                  Oh sa bingo, ise täpselt 24ndal sinna maandun.

                  Ilus uudis, ma maandun seal Veeb lõpp. Paberimajandust vähem, jee.
                  So self aware so full of shit

                  Kommentaar


                    Esiteks-miks see teema neljandale leheküljele on vajunud ning viimane postitus eelmine aasta oli? Kodus istute ainult vä? cannuman näiteks käis vahepeal Tais ladyboyse kabistamas, aga sellest pole sõnagi. Misvärkon, ah?
                    Ühesõnaga.
                    Naine vedas soojamaatuurile kaasa. Ehki ma ajasin sõrgu vastu ning vabandasin ennast fraasidega " tööl on persses", "praegu pole õige aeg" ja "korterisse on kapiuksi vaja" jutuga, maandusin hommikul Iisraelis.
                    Iisrael on tore maa. Eriti, kui sulle meeldib sõjatehnika.
                    Lennuk maandus piirkonnas, mille kohta ma mõtlesin, "et kas see kõik on seda jama väärt?". Lennukist väljudes mõistsin, et ilmselt on küll. Umbes kolmas vend maapeal naeratas, automaat kaenlas. Kuna lennukite wc-d on kondiväänajatele tsirkusest, seadsin sammud lennujaamas esimese asjana wc poole. Tõelise mehena kusesin seistes ning kuna ka aken oli lahti jõllitasin taamal paistvat palmi, sest midagi paremat ei paistnud horisondil. Kuni selle hetkeni kui taeva täitis SEE hääl, mida suudab teha vaid reaktiivmootor. No ja nii see sõjalennuk möödus-kärinal ja mürinal. Napilt oleks erekas tekkinud.
                    Passikontrollist läbi (kui soovite ka piiril elamusi, leidke seltskonda mõni kodanik, kellel on Hall pass. Sellel piirivalvuril tekitas sõna "Alien" passil kõvasti nalja), bussi ja minek.
                    MIngi hetk ma tabasin ennast mõttelt, et mis on ikkagi erutavam-Speedy Gonzales bussiroolis, paralleelselt teega kulgev islamiriigi riigipiir või teisel pool teed kulgev tankipolügon. Jällegi sai minus võitu väike poiss, ning kõige põnevam oli tankijälgede taga ajamine. Ja siis ma nägin tanki. Esimest, mis ei seisnud mingi monoliitaluse peal kuskil ida virumaal ning ei kandnud eesliidet T. See oli välismaa tank. oosom raisk.
                    Igatahes hotelli ja ujuma.
                    Ja tühine vahemärkus sama lahesopi jagamisest mingi piirivalvelaevaga millel relvad nii ees kui taga.
                    Ühesõnaga ma nägin poole päevaga rohkem sõjatehnikat kui Kaitseväe paraadil.
                    Ja loomulikult see unustamatu kogemus, kui sisened ostukeskusesse ning läbid metallidetektori ja su kott läbi otsitakse. Ning seda iga siseneja puhul.
                    Lisaks vveel kaks turvakontrolli Tallinna lennujaamas. Ma loodan, et Eestit iisraeliga valikmängus kokku ei loosita kunagi. See oleks mõnedele siit foorumist ületamatu pilastamiskogemus.

                    Siiski ei saa ma päevaga rahule jääda. Nimelt käis mu ülemus töökohalt mõned aastad enne mind Iisraelis. Tema suutis ennast mängida olukorda, kus ühel hetkel avastas punased täpid rinnapeal ringi hüplemas. Ei pidavat olema just meeldivaim kogemus.
                    Lisaks on veel jäänud passikontroll tagasiteel. Loodetavasti jäetakse kummikindad seekord koju....
                    A noh, eks paistab, mis homme toob. Käimata on veel ka Jeruusalemmas. See peaks olema omaette kogemus.

                    Õlledest- olen proovinud kahte iisraeli ning ühte Jordaania oma. Kumbki ei vääri eriti internetiruumi. Jordaania oma oli lisaks veel 3,4 %. Lake raisk.

                    Kommentaar


                      Hiina, raisk, on ikka vanal tasemel. FB ja youtube ei tööta, aga, noh, eks see nii peabki vist olema.

                      Kommentaar


                        Või on see hoopis uus tase? Türgi teadupärast hakkas neid alles keelama.
                        BVB - Vaprus

                        Kommentaar


                          Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                          Esiteks-miks see teema neljandale leheküljele on vajunud ning viimane postitus eelmine aasta oli? Kodus istute ainult vä? cannuman näiteks käis vahepeal Tais ladyboyse kabistamas, aga sellest pole sõnagi. Misvärkon, ah?
                          Hetkel natuke üle nädala Indoneesias, Balil peesitanud. Esimesed 4 päeva traditsioonilises linnakeses Ubudis olid super, märkimisväärselt odavas hotellis toodi nii hommikusöök kui ka mõnusalt külm õlu tuppa kätte. Staff oli imeline, nii sõbralikke inimesi ei leia ka mitte Reali teemast kui keegi teise avatariga inimene on neile õnne soovinud. Hotelli poolt sai tellida ekskursioone oma isikliku autojuhiga mööda saart, mine kus tahad, hind on sama. Käisime isegi ühe päeva sealt kaudu, ei kahtese, nägime saare parimad osad ära ja oli ikka ilus küll. Ahvid meenutavad natuke meie enda tiblasi, nii kui natuke midagi taskust/kotist väljas on on kohe patsaanid jaol. Aga polnud hullu, ilusamad ja stiilsemad olid vähemalt.

                          Järgnevad paar päeva oli meil hotell Kutas, melu kesklinnas, tänaval pakutakse kokaiini, marihuaanat ja hoorasi, pidin neile kõigile viisakalt ei aitähh ütlema, kammooon ma olen koos naispoolega ju puhkusel. Aga muidu terve see kant ei jätnud erilist muljet, isegi rand oli räpane ja kaine peaga ma olen viisakas poiss ka.

                          Nüüd - teist? kolmandat? neljadanat? päeva Kutast teiselpool Sanuris, kus päikeseloojumist näha pole võimalik aga päikesetõus pidi googlei järgi üks maailma parimaid olevat(elame näeme), kaob ajataju ära. Võimas. See rand ja need inimesed ja söök, kõik viimase peal, hotellil on märgitud 4 tärni ma annaks 4,5.

                          Siit edasi kunagi? Millal? kes enam teab... Taimaale. Äkki Eestimaale jõudes kirjutan veel pikema kokkuvõtte ja täiendan senist.

                          PS: õlle juurde tulles, siis Indoneesia kohalik Bintang Pilsner teeks silmad ette paljudele eestimaisetele.

                          Kangem kraam Arak(kohalik villitud kangem või asi, 30%); pidavat olema illegaalne et baaris müüa aga plastmassist veepudelist sai sedagi maitstud, erilist muljet ei jätnud, arvan et ilma selletagi oleks üks päev kaotsi läinud, aga kurat seda teab.

                          PS2: Asi on väärtuses, aga kui rahakotis pidevalt mitu miljonit on, on vägev ikka.
                          So self aware so full of shit

                          Kommentaar


                            Saabusin hommikul Myanmari, esimesed tähelepanekud:

                            - taksoga hotelli sõites üritas iga ristmiku juures mingi puuduliku jäsemega kerjus minu käest raha saada. Noh, et ikkagi valge ja nii.
                            - õlled on mingil põhjusel 640 ml-sed, maksavad umbes euro, aga alkotasemelt on suuremalt jaolt kusagil DoubleBocki tasemel. Üks õlu oli koguni 12 volli. Jätsin vahele, aga ega ka nö. normaalsed kohalikud ei maitse väga erinevalt.
                            - Üritasin söömas käia. Tänaval ei julge, sest olen korra Marokos toidumürgitusega väljas olnud ja polnud meeldiv. aga normaalseid söögikohti ma ei leidnudki. Seega joon ainult õlut.
                            - Hotell asub 200 meetrit merest, aga lähim korralik rand olla tunniajase sõidu kaugusel. Lennusõidu kaugusel. Arvestades, et täna hommikune lennuk rappus korralikult ja vaesed malaid kukkusid ka just siinkandis alla, siis rannaseiklus jääb pigem ära.
                            - Üle tänava saamine on selline keskmine julgustükk. Samas võrreldes Marokoga on autojuhid üsna viisakad ja aeglased.
                            - ATM-st sai maksimaalselt välja võtta 20 000 kohalikku raha, see on 20 eurot.
                            - kohalikud inimesed on kõik maksimaalselt õlani. Ja ma ise pole enda 182-ga ka kõige pikem inimene.
                            - Tänaval keegi ei tülita, mis on väga positiivne. Peale autode juures kerjajate ei ole selliseid näha, poodi ei kutsuta "best price for you"-jutuga. Kohalikud naised naeratavad, mis on samas tore. Aga ka nemad pole veel "best price for you"-jutuga tulnud.
                            - Yahoo konto lõi automaatselt lukku, kuna "keegi üritas Myanmarist sisse logida". Tramaivõi.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                              - Yahoo konto lõi automaatselt lukku, kuna "keegi üritas Myanmarist sisse logida". Tramaivõi.
                              Mul lõi gmaili lukku kui Singapuris olin ja siis saadeti mingi kood mulle hotmaili et sellega saab lahti. Ja no loomulikult oli hotmail ka lukus

                              Kommentaar


                                Endal järgmine nädal minek Istanbuli ja meibi võtame ette ka käigu Fenerbahce kodumängule.
                                Kui keegi on enne käinud, siis võib head nõu jagada esimest korda minejale, et millega mitte alt minna, kus shopata jne Tänud!
                                Joga Bonito!!!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X