Algselt postitas Jeti88
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Palju rinnalt surud?
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttubli, sa oled tugev.
ma nokkisin eile rinnalt karvu, kahtlen, et jõudu juurde tuli
Usun, et ilma eilse treeninguta ja korraliku soojendusega, oleks täna 100 ära tulnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttra.. tahaks ka hakata trennis käima.. masendav on juba...:S
aga varsti veebruar ja siis hakkan lihast treenima
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmina tegin püramiidi... alustasin 40 kiloga(et soojaks saada) 10 korda, järgmisena 50 kilo 10 korda, siis 60 kilo 10 korda siis 70-10 korda siis 75 nii palju kui jaksad(max 10) siis 80 ja parematel päevadel tegin 85ga ka paar korda veel otsa.. ja siis tagasi.. tagasi tegin samade raskustega nii palju kui jaksasin(max ikka 10.. et kui jaksasin vähem, siis tuli vähem.. aga üle 10 ka ie teinud)... noh.. põhimõtteliselt soovitas mulle seda üks revali jõusaali bõkk.. pidi suht hästi tissidele mõjuma.. kusjuures püramiidi lõpus oli 40 kilo ka jube päris raske
.Jalgpallihaigla juhatuse liige
Kommentaar
-
Algselt postitas Stinger Vaata postitustkui kaua sul selline püramiid aega võtab?
hetkel teen nii:
16x65 kg
8x75 kg
4x85 kg
8x75 kg
65 kg nii palju kui tuleb veel (ca 14 hetkel)
eriti pikki pause ei tee, kuna raskused kerged aga areng on tuntav, sest hetkel on eesmärk hoida max rekordit umbes 95 peal ja 65ga tahaks lõpuks 25 korda ära teha.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustpäris kaua ma usun. Ise tegin ka kunagi midagi taolist. Aga siis mõistsin et märkimisväärne osa ajast läheb selle peale ära...
hetkel teen nii:
16x65 kg
8x75 kg
4x85 kg
8x75 kg
eriti pikki pause ei tee, kuna raskused kerged aga areng on tuntav, sest hetkel on eesmärk hoida max rekordit umbes 95 peal ja 65ga tahaks lõpuks 25 korda ära teha.
Mul siin jõukas räägivad, et tee ikka sellise raskusega, et kümnendal surumisel on sitt püksis. Muidu targad andmed räägivad, et algajad peaksid tegema sellise raskusega, mis on 40%-60% oma rekordist ja arenenumad 60%-80% oma rekordist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustpäris kaua ma usun. Ise tegin ka kunagi midagi taolist. Aga siis mõistsin et märkimisväärne osa ajast läheb selle peale ära...
hetkel teen nii:
16x65 kg
8x75 kg
4x85 kg
8x75 kg
eriti pikki pause ei tee, kuna raskused kerged aga areng on tuntav, sest hetkel on eesmärk hoida max rekordit umbes 95 peal ja 65ga tahaks lõpuks 25 korda ära teha.
Algselt postitas Max313 Vaata postitustMul siin jõukas räägivad, et tee ikka sellise raskusega, et kümnendal surumisel on sitt püksis. Muidu targad andmed räägivad, et algajad peaksid tegema sellise raskusega, mis on 40%-60% oma rekordist ja arenenumad 60%-80% oma rekordist.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
Just algajad peavad tasa ja targu tegema. Täpsusta seda "kümnendal korral sitt püksis asja", kas sa mõtlesid et juba esimest seeriat tehes või mis?
Jah see on siis juba esimese seeia lõpus. Noh tglt esimene seeria peaks suhteliselt korralikult ära tegema, aga siis järgmiste seeriate ajal peaks tulema viimane nii, et keegi aitab või siis üliraskelt (seda pole ma ise välja mõelnud).
Kommentaar
-
Algselt postitas Max313 Vaata postitustJah see on siis juba esimese seeia lõpus. Noh tglt esimene seeria peaks suhteliselt korralikult ära tegema, aga siis järgmiste seeriate ajal peaks tulema viimane nii, et keegi aitab või siis üliraskelt (seda pole ma ise välja mõelnud).AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkas sa teed siis sel päeval ainult rinda või teed ülejäänud ülakeha ka? Oled sa kindel et su max juba 100 ei ole?
Ausalt öeldes ei ole kindel küll sest ma ei taha trennipäeva rekordi proovimisele ära raisata.
Algselt postitas Max313 Vaata postitustMul siin jõukas räägivad, et tee ikka sellise raskusega, et kümnendal surumisel on sitt püksis. Muidu targad andmed räägivad, et algajad peaksid tegema sellise raskusega, mis on 40%-60% oma rekordist ja arenenumad 60%-80% oma rekordist.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar