Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    "nagu mina teen on kõige õigem ja teised teevad valesti"
    Ei üritanud küll sellist muljet jätta, iga üks peab ikkagi ise asjades selgusele jõudma.
    AILTON

Kommentaar

Täna üllatas kehalise kasvatuse õpetaja ja kõik pidid rinnalt maksimumi suruma. Eile oli suhteliselt raske treening, kuid täna surusin ilma soojenduseta isiklikuks rekordiks 90 kg.

Kommentaar

tubli, sa oled tugev.

ma nokkisin eile rinnalt karvu, kahtlen, et jõudu juurde tuli

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
          tubli, sa oled tugev.

ma nokkisin eile rinnalt karvu, kahtlen, et jõudu juurde tuli
          Ma kasutasin Sinu kirjeldatud püramiidi ja edusammud on praegu märgatavad.
          Usun, et ilma eilse treeninguta ja korraliku soojendusega, oleks täna 100 ära tulnud.

Kommentaar

tra.. tahaks ka hakata trennis käima.. masendav on juba...:S

aga varsti veebruar ja siis hakkan lihast treenima

Kommentaar

tra.. tahaks ka hakata trennis käima.. masendav on juba...:S

aga varsti veebruar ja siis hakkan lihast treenima
              Sõrmelihaseid saad ju iga päev treenida

Kommentaar

ega jah viimane aeg on massi tegema hakata et siis märtsist reljeefi vormida ja rannahooajaks valmistuda
                AILTON

Kommentaar

mina tegin püramiidi... alustasin 40 kiloga(et soojaks saada) 10 korda, järgmisena 50 kilo 10 korda, siis 60 kilo 10 korda siis 70-10 korda siis 75 nii palju kui jaksad(max 10) siis 80 ja parematel päevadel tegin 85ga ka paar korda veel otsa.. ja siis tagasi.. tagasi tegin samade raskustega nii palju kui jaksasin(max ikka 10.. et kui jaksasin vähem, siis tuli vähem.. aga üle 10 ka ie teinud)... noh.. põhimõtteliselt soovitas mulle seda üks revali jõusaali bõkk.. pidi suht hästi tissidele mõjuma.. kusjuures püramiidi lõpus oli 40 kilo ka jube päris raske
                  .
                  kui kaua sul selline püramiid aega võtab?
                  Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas Stinger Vaata postitust
                    kui kaua sul selline püramiid aega võtab?
                    päris kaua ma usun. Ise tegin ka kunagi midagi taolist. Aga siis mõistsin et märkimisväärne osa ajast läheb selle peale ära...
                    hetkel teen nii:
                    16x65 kg
                    8x75 kg
                    4x85 kg
                    8x75 kg
                    65 kg nii palju kui tuleb veel (ca 14 hetkel)

eriti pikki pause ei tee, kuna raskused kerged aga areng on tuntav, sest hetkel on eesmärk hoida max rekordit umbes 95 peal ja 65ga tahaks lõpuks 25 korda ära teha.
                    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

päris kaua ma usun. Ise tegin ka kunagi midagi taolist. Aga siis mõistsin et märkimisväärne osa ajast läheb selle peale ära...
                      hetkel teen nii:
                      16x65 kg
                      8x75 kg
                      4x85 kg
                      8x75 kg

eriti pikki pause ei tee, kuna raskused kerged aga areng on tuntav, sest hetkel on eesmärk hoida max rekordit umbes 95 peal ja 65ga tahaks lõpuks 25 korda ära teha.

Mul siin jõukas räägivad, et tee ikka sellise raskusega, et kümnendal surumisel on sitt püksis. Muidu targad andmed räägivad, et algajad peaksid tegema sellise raskusega, mis on 40%-60% oma rekordist ja arenenumad 60%-80% oma rekordist.

Kommentaar

hetkel teen nii:
                        16x65 kg
                        8x75 kg
                        4x85 kg
                        8x75 kg

kas sa teed siis sel päeval ainult rinda või teed ülejäänud ülakeha ka? Oled sa kindel et su max juba 100 ei ole?

Algselt postitas Max313 Vaata postitust
                        Mul siin jõukas räägivad, et tee ikka sellise raskusega, et kümnendal surumisel on sitt püksis. Muidu targad andmed räägivad, et algajad peaksid tegema sellise raskusega, mis on 40%-60% oma rekordist ja arenenumad 60%-80% oma rekordist.
                        Just algajad peavad tasa ja targu tegema. Täpsusta seda "kümnendal korral sitt püksis asja", kas sa mõtlesid et juba esimest seeriat tehes või mis?
                        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust

Just algajad peavad tasa ja targu tegema. Täpsusta seda "kümnendal korral sitt püksis asja", kas sa mõtlesid et juba esimest seeriat tehes või mis?

Jah see on siis juba esimese seeia lõpus. Noh tglt esimene seeria peaks suhteliselt korralikult ära tegema, aga siis järgmiste seeriate ajal peaks tulema viimane nii, et keegi aitab või siis üliraskelt (seda pole ma ise välja mõelnud).

Kommentaar

Jah see on siis juba esimese seeia lõpus. Noh tglt esimene seeria peaks suhteliselt korralikult ära tegema, aga siis järgmiste seeriate ajal peaks tulema viimane nii, et keegi aitab või siis üliraskelt (seda pole ma ise välja mõelnud).
                            jah üksi on selles suhtes halb teha et iial ei tea mis juhtuda võib nagu aastaid tagasi üks vend minestas ära ja kang kukkus näkku:S väga hull.
                            AILTON

Kommentaar

no rinna trennile kulus kuskil 40 minti

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                                kas sa teed siis sel päeval ainult rinda või teed ülejäänud ülakeha ka? Oled sa kindel et su max juba 100 ei ole?
                                rind, triitseps ja trapets on sellel päeval + veel kõht ja alaselg. Põhirõhk rinnal.
                                Ausalt öeldes ei ole kindel küll sest ma ei taha trennipäeva rekordi proovimisele ära raisata.

kõik oleneb sellest mis sinu eesmärk on. Minu eesmärk on hetkel massi mitte lisada ning võimalikult palju 65-ga teha.
                                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Working...
                                X