Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    kes või mis on psörriasi ?
    aga võta ühendust VK'ga, ilmselt oskavad juhatada õige inimeseni, kes teab ka vastust

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    kuulge...kui on psörriasi haigus...siis neid sõjaväkke ei võeta? :/

Leave a comment:

• mongol
    replied
    Algselt postitas dnb Vaata postitust
    Poole kooli/ülikooli pealt ei pea, vägisi sind sinna küll ei veeta.
    Veetakse küll, kui õigel ajal pikendamata jääb

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Kutsealusel, kes omandab keskhariduse 2011. aastal ja asub sügisest omandama kõrgharidust Eesti kõrgkoolis, mille lõpetamisel antakse välja riiklikult tunnustatud diplom, on võimalus teatada Kaitseressursside Ametile kirjalikult hiljemalt käesoleva aasta
    15. septembriks kalendriaasta, millal ta kolme aasta jooksul õppeasutusse vastuvõtmisest alates soovib asuda ajateenistuskohustust täitma.

2011. a keskhariduse omandajatel, kes asuvad õppima Eesti kõrgkooli, on õigus valida 2011, 2012, 2013 ja 2014 kalendriaastate vahel. Valitud kalendriaasta ei või olla hilisem kui eriala nominaalajaga lõpetamise aasta.
    Aasta valikust mitte teatanud kutsealused kutsutakse ajateenistusse üldises korras.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Muidu võib küll tekkida olukorda, et poole kooli pealt pead sõjaväkke minema.
    Poole kooli/ülikooli pealt ei pea, vägisi sind sinna küll ei veeta.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Siis on väga cool. Mõtlesin juba, et äkki lennatakse üks päev sisse ja kisutakse otse voodist Tapale ära. aga noh, siis on veits aega mul veel.
    Ma soovitan sul seda lugeda. Tegelikult peaksid juba selle aasta sügisel teada andma, millal tahad ajateenistuse ära teha, kui ülikooli lähed. Muidu võib küll tekkida olukorda, et poole kooli pealt pead sõjaväkke minema.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Ei ole. Praegu lähevad lõpuklassidest need, kes ise avalduse on esitanud. Kui ülikooli oled sisse saanud, siis saad eelisjärjekorras selle aasta sügisel ka ära käia. Sellisel juhul on 15. septembrini taotlus esitada.

Siis on väga cool. Mõtlesin juba, et äkki lennatakse üks päev sisse ja kisutakse otse voodist Tapale ära. aga noh, siis on veits aega mul veel.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Ei ole. Praegu lähevad lõpuklassidest need, kes ise avalduse on esitanud. Kui ülikooli oled sisse saanud, siis saad eelisjärjekorras selle aasta sügisel ka ära käia. Sellisel juhul on 15. septembrini taotlus esitada.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Oot, kas see on kahtlane, et ma olen ka lõpuklassis ja pole mingisugust kirja saanud veel?

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Pärnus samamoodi, 4. juuli siis Tapale suurtükipataljoni.
    maka.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Algselt postitas Markko Vaata postitust
    Kasarmud on Tapal tegelikult renoveerimisel praegu ja olmetingimusi peaks parandatama. Et ikka inimlikum oleks
    hetkel ehitatakse uut kasarmut+söökla laiendus nii, et ei usu, et niipea STVP või PiKo olukord paremaks läheb.

Leave a comment:

• mongol
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    3x suurem saun etc)
    Ja vähemalt samapalju rohkem passimist ka

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Kasarmud on Tapal tegelikult renoveerimisel praegu ja olmetingimusi peaks parandatama. Et ikka inimlikum oleks

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    No tegelt võid sa õhutõrjesse või pioneeri ka sattuda. Mind määrati ka alguses STVPsse, kuid 6. juuli õhtuks olin ikkagi ÕTP nimekirjas.

Ja Tapa VÕKi omadest valiksin just õhutõrje, sest seal on paremad olmetingimused (rohkem dušše, 3x suurem saun etc)

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Pärnus samamoodi, 4. juuli siis Tapale suurtükipataljoni.
    Kena-kena. Saab rauda poleerida

Leave a comment:

Working...
X