Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Kas sõjaväes on võimalik ka B-kategooria juhilube teha? Tapal siis täpsemalt ja 11 kuud
-
Hea seegi, et ta selle suitsuvorsti külmkapist rabas ning mitte oma enese ... ära ei kägistanud.Algselt postitas schultz Vaata postitustJajah, mul 1 klemm, kes esimest korda linnaloale sai, läks koju jõudes esimese asjana kohe külmiku juurde, võttis sealt lati suitsuvorsti ja üritas seda püksirihmaga ära kägistada.
Leave a comment:
-
Jajah, mul 1 klemm, kes esimest korda linnaloale sai, läks koju jõudes esimese asjana kohe külmiku juurde, võttis sealt lati suitsuvorsti ja üritas seda püksirihmaga ära kägistada.Algselt postitas dannar Vaata postitustJah, kaitsevägi muudab mehed tapamasinateks!
Leave a comment:
-
Jah, kaitsevägi muudab mehed tapamasinateks!Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustJa see on seotud kuidas kaitseväega? Viimati kui mina seal olin, siis küll seda ei õpetatud. Aga sa oled meil ju armee ekspert, sul peaksid paremad andmed olema
Leave a comment:
-
Ja see on seotud kuidas kaitseväega? Viimati kui mina seal olin, siis küll seda ei õpetatud. Aga sa oled meil ju armee ekspert, sul peaksid paremad andmed olemaAlgselt postitas dannar Vaata postitustÄkki hakkad just lõpuks normaalseks meheks, et hakkad pedesid raudkangiga peksma ning viina jooma?
Leave a comment:
-
Äkki hakkad just lõpuks normaalseks meheks, et hakkad pedesid raudkangiga peksma ning viina jooma?Algselt postitas mazz Vaata postitustKui vaatad sõjaväge nagu mahavisatud aega (nagu mina), siis 8 kuu puhul kaotad "ainult" 1 protsendi oma elust, samas kui 11 puhul 1,4.
Leave a comment:
-
Kui vaatad sõjaväge nagu mahavisatud aega (nagu mina), siis 8 kuu puhul kaotad "ainult" 1 protsendi oma elust, samas kui 11 puhul 1,4.Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustParem 11 või 8 kuud`?
Leave a comment:
-
8 ilmselt, kuna polevat eriti vahet, sest suurem osa ajast minevat ikka mölutamisele.Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustParem 11 või 8 kuud`?
Leave a comment:
-
Eriti veel kui Põhja - Koreas pead teenima 7 aaastat ja Lõuna - Koreas 3 aastat.Algselt postitas Rein Vaata postitustVene ajal oli selline asi väga populaarne. Näiteks kodanik Kivisildnik istus ka mingi aeg Paldiski mntl et pääsed Vene kroonust.
Paar päeva tagasi oli mul üks huvitav vestlus ühe Korea noorhärraga. Tegu on nimelt Jehhoova tunnistajaga ja nende usk ei luba ka sõjaväkke minna. Korea riik on asja väga lihtsaks teinud- ei taha sõjaväkke minna, siis paneme sind rootsi kardinate taha. Sama kutt oli ka natuke üle aasta triibulist päikest vaadanud selle eest
Leave a comment:
-
Vene ajal oli selline asi väga populaarne. Näiteks kodanik Kivisildnik istus ka mingi aeg Paldiski mntl et pääsed Vene kroonust.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustTean ühte juhtumit, kus keegi noormees lasi ennast Tartu psühhiaatriakliinikusse panna, et ajateenistusest pääseda. Ja sinna ta ka pandi. Tema tulevikule see kindlasti hea ei ole. Ega selliseid juhtumeid veel pole kuulda olnud?
Paar päeva tagasi oli mul üks huvitav vestlus ühe Korea noorhärraga. Tegu on nimelt Jehhoova tunnistajaga ja nende usk ei luba ka sõjaväkke minna. Korea riik on asja väga lihtsaks teinud- ei taha sõjaväkke minna, siis paneme sind rootsi kardinate taha. Sama kutt oli ka natuke üle aasta triibulist päikest vaadanud selle eest
Leave a comment:
-
Jah, kõigile kolmele naisarstile.Algselt postitas kasparov Vaata postitustKas sa suutsid neile tõestada, et sul on probleeme enneaegse seemnepurskega?
Leave a comment:
-
tean et autojuhi lubadega võib tuugaks minna, kui kellegil huvi on surkida sealt asutusest.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: