Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
No omal ajal anti seal arstlikus komisjonis kuse- ja vereproovide jaoks mingid saatelehed, millega läksin hiljem polikliinikusse. Vähemalt Tartus oli nii.
Leave a comment:
-
Üldiselt jah, aga perearsti tõendi saamisel pidin ka vereproovi andma, hommikul olin ennem söönud ja sai see ära tehtud ja uut proovi ei nõutud..sõber kah rääkis, et kui kusagil pole kirjutatud, et hommikul süüa ei tohi, siis on söömine vist lubatud...mitte keegi kahjuks ei mäleta kas nad sõid hommikul või ei...
Leave a comment:
-
Vereproovide eel üldiselt ju ei sööda. Aga selle kohta siin muidugi pead ei anna.
Leave a comment:
-
See kaua oodatud aeg on käes!! Homme arstlik komisjon, keegi mäletab kas hommikul kodus võis süüa ka? Seal pidid mingid vere ja kuseproovid ka olemas....sp siis küsin..
Kahju muidu, et sellest nüüd nii hilja teen juttu, et vist enam pole lootust praegustelt ajateenijatelt nõu saada, et kus kohas nad on ja kas nad rahul seal väeosas....Aga nii palju, kui ma neid väeosade tutvusi lugenud, siis ise proovin saada vahipataljoni. Avaldasin ise soovi ja väga loodan, et tervis lubab sõjaväkke minna. Tahtmine on suur!
Leave a comment:
-
Tallinn - Tapa 71 km.Algselt postitas Calva Vaata postitustjhjh sorry, need tapal ag tln pool ikka
Öelnud siis juba, et Kohtla-Järvele või Narva lähed.
Leave a comment:
-
jhjh sorry, need tapal ag tln pool ikkaAlgselt postitas Scarhead Vaata postitustIse teenisin 07/08 Tapal ja sellel ajal küll Tallinnas suurtüki ja pioneeripataljoni polnud, need ikka Tapal endiselt usun. Kuulda ka pole olnud, et mingeid ümbekorraldusi oleks tehtud, selles osas.
Leave a comment:
-
Ise teenisin 07/08 Tapal ja sellel ajal küll Tallinnas suurtüki ja pioneeripataljoni polnud, need ikka Tapal endiselt usun. Kuulda ka pole olnud, et mingeid ümbekorraldusi oleks tehtud, selles osas.Algselt postitas Calva Vaata postitusthetkel 12 klass ag saatsin mingi 2weeks ago taotluse ja nüüd käisin teisipäeval arstlikus komisjonis, olen tegevteenistuseks kõlblik ning testi tulemuste järgi 11kuu kutt ja 2010 juuli minek tln poole
nagu ma aru saan siis nad ise suunavad kuskile? rääkisid seal pioneeri ja suurtükiväepatist, mereväebaasist. b kat olemas tahaks ise logistikakeskusesse
saarlane sulle nii palju, et selle taotluse saad saata www.eesti.ee kaudu
Leave a comment:
-
Kas sul on juba kutse olemas juuliks? Kui jah, siis vast ei aita muud kui räägi KRA inimestega otse oma murest, siin pole mõtet niisama spekuleerida
Kui ei ole juuliks, siis pole muret, astud ülikooli (immatrikuleeritakse), lähed KRA-sse ütlema, et tuled sügisel, viid tõendi ülikooli ja ongi akadeemiline olemas.
Leave a comment:
-
Aga mismoodi käituda siis, kui on soov ülikooli sisse pääseda, akadeemiline võtta ja väkke minna. Eeldades, et kutse saab juuliks, universiteedi rohelist tuld pole selleks ju veel saanud.
Leave a comment:
-
oleks ma selle testi sitasti teinud oleks oktoobris aga olen rahul et nii läksAlgselt postitas ukuullevald Vaata postitustCalva sa valida ei saanud kas minna juulis või oktoobris?
Leave a comment:
-
Pikem teenistusaeg ootab neid kes lähevad juulis või jaanuaris teenima. Muidugi on erandeid.
Leave a comment:
-
sorryyy, 2011 lähenAlgselt postitas mazz Vaata postitustOled ainult ligi 5 kuud hiljaks jäänud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: