Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Iceman
    replied
    Pärnus samamoodi, 4. juuli siis Tapale suurtükipataljoni.

Leave a comment:

• Revolucion
    replied
    No omal ajal anti seal arstlikus komisjonis kuse- ja vereproovide jaoks mingid saatelehed, millega läksin hiljem polikliinikusse. Vähemalt Tartus oli nii.

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Käisin paar nädalat tagasi. Söö mida hing ihaldab

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Üldiselt jah, aga perearsti tõendi saamisel pidin ka vereproovi andma, hommikul olin ennem söönud ja sai see ära tehtud ja uut proovi ei nõutud..sõber kah rääkis, et kui kusagil pole kirjutatud, et hommikul süüa ei tohi, siis on söömine vist lubatud...mitte keegi kahjuks ei mäleta kas nad sõid hommikul või ei...

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Vereproovide eel üldiselt ju ei sööda. Aga selle kohta siin muidugi pead ei anna.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    See kaua oodatud aeg on käes!! Homme arstlik komisjon, keegi mäletab kas hommikul kodus võis süüa ka? Seal pidid mingid vere ja kuseproovid ka olemas....sp siis küsin..
    Kahju muidu, et sellest nüüd nii hilja teen juttu, et vist enam pole lootust praegustelt ajateenijatelt nõu saada, et kus kohas nad on ja kas nad rahul seal väeosas....Aga nii palju, kui ma neid väeosade tutvusi lugenud, siis ise proovin saada vahipataljoni. Avaldasin ise soovi ja väga loodan, et tervis lubab sõjaväkke minna. Tahtmine on suur!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Calva Vaata postitust
    jhjh sorry, need tapal ag tln pool ikka
    Tallinn - Tapa 71 km.

Öelnud siis juba, et Kohtla-Järvele või Narva lähed.

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Algselt postitas Scarhead Vaata postitust
    Ise teenisin 07/08 Tapal ja sellel ajal küll Tallinnas suurtüki ja pioneeripataljoni polnud, need ikka Tapal endiselt usun. Kuulda ka pole olnud, et mingeid ümbekorraldusi oleks tehtud, selles osas.
    jhjh sorry, need tapal ag tln pool ikka

Leave a comment:

• Scarhead
    replied
    Algselt postitas Calva Vaata postitust
    hetkel 12 klass ag saatsin mingi 2weeks ago taotluse ja nüüd käisin teisipäeval arstlikus komisjonis, olen tegevteenistuseks kõlblik ning testi tulemuste järgi 11kuu kutt ja 2010 juuli minek tln poole nagu ma aru saan siis nad ise suunavad kuskile? rääkisid seal pioneeri ja suurtükiväepatist, mereväebaasist. b kat olemas tahaks ise logistikakeskusesse
    saarlane sulle nii palju, et selle taotluse saad saata www.eesti.ee kaudu
    Ise teenisin 07/08 Tapal ja sellel ajal küll Tallinnas suurtüki ja pioneeripataljoni polnud, need ikka Tapal endiselt usun. Kuulda ka pole olnud, et mingeid ümbekorraldusi oleks tehtud, selles osas.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Kas sul on juba kutse olemas juuliks? Kui jah, siis vast ei aita muud kui räägi KRA inimestega otse oma murest, siin pole mõtet niisama spekuleerida

Kui ei ole juuliks, siis pole muret, astud ülikooli (immatrikuleeritakse), lähed KRA-sse ütlema, et tuled sügisel, viid tõendi ülikooli ja ongi akadeemiline olemas.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Aga mismoodi käituda siis, kui on soov ülikooli sisse pääseda, akadeemiline võtta ja väkke minna. Eeldades, et kutse saab juuliks, universiteedi rohelist tuld pole selleks ju veel saanud.

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
    Calva sa valida ei saanud kas minna juulis või oktoobris?
    oleks ma selle testi sitasti teinud oleks oktoobris aga olen rahul et nii läks

Leave a comment:

• Aílton
    replied
    Pikem teenistusaeg ootab neid kes lähevad juulis või jaanuaris teenima. Muidugi on erandeid.

Leave a comment:

• odralauk
    replied
    Calva sa valida ei saanud kas minna juulis või oktoobris?

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Oled ainult ligi 5 kuud hiljaks jäänud.
    sorryyy, 2011 lähen

Leave a comment:

Working...
X