Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kasparov
    replied
    Algselt postitas dannar Vaata postitust
    aga ise 18-lt olin ka kohutavalt paanikas, et kaitsevägi jne. Lõpuks selgus, et ma pole tervislikult sobiv
    Kas sa suutsid neile tõestada, et sul on probleeme enneaegse seemnepurskega?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
    Tean ühte juhtumit, kus keegi noormees lasi ennast Tartu psühhiaatriakliinikusse panna, et ajateenistusest pääseda. Ja sinna ta ka pandi. Tema tulevikule see kindlasti hea ei ole. Ega selliseid juhtumeid veel pole kuulda olnud?
    Suhteliselt rumal otsus tõesti. Samas ei oska tõestust otsida, et sellest tulevikus mingit suurt jama ka tuleks. Samas ma tõesti ei näe põhjust, et peaks mingit kaheksa kuu pikkust jama nii palju kartma, et selliseid lolluseid teha. Seda ütlen ma muidugi sellise vanema peaga, aga ise 18-lt olin ka kohutavalt paanikas, et kaitsevägi jne. Lõpuks selgus, et ma pole tervislikult sobiv

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Tean ühte juhtumit, kus keegi noormees lasi ennast Tartu psühhiaatriakliinikusse panna, et ajateenistusest pääseda. Ja sinna ta ka pandi. Tema tulevikule see kindlasti hea ei ole. Ega selliseid juhtumeid veel pole kuulda olnud?

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
    kui teil see sõit viimasel minutil ära jäeti,siis võib minu viga olla,kuid veel reedel(mängupäeval) kella 14 paiku(mäng 19.00) helistas vend tapalt ja rääkis,et lähete mängule.
    õhutõrje käis mängu vaatamas...
    igatahes tehti meie patareisse ühte tiiba lisa laatsaret, kuhu pidi toodama, kõik gripi tunnustega haiged. pioneerides olevat olnud 40 kasarmure˛iimilist ja muud jutud. Kaks nädalat see värk toimis ja parimal päeva oli seal 17 inimest. Viimane nädal 0 inimest. geeniused.

Leave a comment:

• päkapikk
    replied
    Algselt postitas Tanel8919 Vaata postitust
    meil pioneeris jäeti selle mängu külastamine küll karantiini tõttu ära
    kui teil see sõit viimasel minutil ära jäeti,siis võib minu viga olla,kuid veel reedel(mängupäeval) kella 14 paiku(mäng 19.00) helistas vend tapalt ja rääkis,et lähete mängule.

Leave a comment:

• Tanel8919
    replied
    Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
    Teil tapal oli üldse imelikult see asi korraldatud.Linnalubadele seal ei lastud.....viiruse pärast,aga Rakvere spordihoonesse Tarvase-Rocki mängu vaatama veeti teid küll.
    Liialt ohtlikud,et lasta koju emmet-issit nakatama,kuid Rakvere spordihoonesse 1000 inimesega tribüünile lasta pole probleemi.
    meil pioneeris jäeti selle mängu külastamine küll karantiini tõttu ära

Leave a comment:

• päkapikk
    replied
    Algselt postitas Tanel8919 Vaata postitust
    no meil tapal oli oma 2 nädalat, ei tea kas olime oghtlikud tsiviilile või tsiviil meile
    Teil tapal oli üldse imelikult see asi korraldatud.Linnalubadele seal ei lastud.....viiruse pärast,aga Rakvere spordihoonesse Tarvase-Rocki mängu vaatama veeti teid küll.
    Liialt ohtlikud,et lasta koju emmet-issit nakatama,kuid Rakvere spordihoonesse 1000 inimesega tribüünile lasta pole probleemi.

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    viru omadel vedas. tapa omad olid vist ainukesed, kes sees istusid. väga meeldiv see tõesti polnud.

Leave a comment:

• Tanel8919
    replied
    no meil tapal oli oma 2 nädalat, ei tea kas olime oghtlikud tsiviilile või tsiviil meile

Leave a comment:

• Aķlton
    replied
    Virus küll mingit karantiini pole ja pole olnudki.

Leave a comment:

• marti88
    replied
    Mul vedas ,et enne karantiini reservi sain

Leave a comment:

• IndrekL
    replied
    Tunnistati mittekõlbulikuks - ei teagi, kas nüüd rõõmu tunda, et aastakese vabaks sain või mitte.

Leave a comment:

• Lambimees
    replied
    Ei gümnaasiumi õpilased ise osalevad, see on vist männikul.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas Lambimees Vaata postitust
    Homme mingi suurem riigikaitse õppus koolinoortele, pidi vist umbes 150 inimest kuskil osalema, keegi siit ka minemas?
    Hm mida Sa täpsemalt mõtled? No ma lähen näiteks Tapale homme vaatama, kuidas sõdurid annavad sõdurivande jms, kooli poolt orgunnitud. Kui see on see sama?

Leave a comment:

• Lambimees
    replied
    Homme mingi suurem riigikaitse õppus koolinoortele, pidi vist umbes 150 inimest kuskil osalema, keegi siit ka minemas?

Leave a comment:

Working...
X