Juba tagasi?
Ma arvasin ikka, et mingi paar kuud hoitakse seal ja siis hiljem alles lastakse koju nv'ks..
Mis Sa seal ära tegid siis ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Aitäh, mina olen igaljuhul tagasiAlgselt postitas EgoTrip Vaata postitustpalju õnne kõik mjaasad, mikusikud, mchlid, kuttid, hofnarid, jne
ilus ilm muidu
Leave a comment:
-
Oleneb lampjala astmest. Tuttaval oli vist päris viimane aste ja sai ära.Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui mul lamp-jalg, kas ma siis sõjaväkke ei saa?
Leave a comment:
-
Kaitseliidus saate jah varem õppida enamus neid asju aga ajateenistuses peate ikka uuesti läbi tegema kõik asjad.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkes veel ei tea siis Kaitseliidus saate ennem ajateenistusse minekut mingi osa sellest juba ette teha, relva atesteerimine ja baaskursus vist, endal hakkab septembris Kaitseliidus möll pihta.
Leave a comment:
-
Kui oled varemalt kaitseliidus SBK läbinud, siis ajateenistusse minnes teed ju ikka selle algusest peale koos teistega läbi, mitte ei alusta kuskilt poole pealt? Vähemalt varem oli nii.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkes veel ei tea siis Kaitseliidus saate ennem ajateenistusse minekut mingi osa sellest juba ette teha, relva atesteerimine ja baaskursus vist, endal hakkab septembris Kaitseliidus möll pihta.
Leave a comment:
-
kes veel ei tea siis Kaitseliidus saate ennem ajateenistusse minekut mingi osa sellest juba ette teha, relva atesteerimine ja baaskursus vist, endal hakkab septembris Kaitseliidus möll pihta.
Leave a comment:
-
Ok, kui see tõsi, siis väga hea.Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustenam ei vabanda välja kuuldavasti.
Leave a comment:
-
enam ei vabanda välja kuuldavasti.Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui mul lamp-jalg, kas ma siis sõjaväkke ei saa?
iseasi, kui sul tõesti jala asemel lamp on.
Leave a comment:
-
Mhmh, edu kõigile, ma lähen naudin veel viimast korda rannailma ja siis tänast poolfinaali
Leave a comment:
-
palju õnne kõik mjaasad, mikusikud, mchlid, kuttid, hofnarid, jne
ilus ilm muidu
Leave a comment:
-
Kümne ja poole tunni pärast hakkab siis pihta.
Vahepealne entusiasm on mööda läinud ja kohe üldse ei taha enam minna.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: