Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mazz
    replied
    Tervitustega Haapsalu shlangidelt:

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
    hei !
    Sõjaväes peaks olema mingid normid eks..
    Et äkki see baaskursus läbida siis pead tegema mingi teatud arv kätekõverdusi ja kõhulihaseid ja jooksma..
    äkki keegi teab neid norme
    Lihtsalt infoks: asi ei seisne ainult füüsilistes nõudmistes. Sõduri baaskursuse läbimiseks pead sooritama "eksamid" mitmes-setmes aines ning füüsiline test on ainult üks neist

Leave a comment:

• cru
    replied
    Checkout the full domain details of Sodur.com. Click Buy Now to instantly start the transaction or Make an offer to the seller!

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    hei !
    Sõjaväes peaks olema mingid normid eks..
    Et äkki see baaskursus läbida siis pead tegema mingi teatud arv kätekõverdusi ja kõhulihaseid ja jooksma..
    äkki keegi teab neid norme

Leave a comment:

• Mikusiku
    replied
    Algselt postitas skint Vaata postitust
    Arvestades, et inimene tuleb mitte väga anonüümsesse foorumisse kiitlema, et "plaanid muutusid, aega polnud enam, hakkasin seljahädasid välja mõtlema ja saingi ära", siis leian, et Gallacheri poolt pole mitte toime pandud liigset lahterdamist, vaid on üsna ratsionaalselt öeldud välja see, mis postitustest välja kumab.
    Kes on seljahädade välja mõtlemisest rääkinud? Reaalsus on see, et esimeses arstlikus komisjonis ma varjasin seda, et sõjaväkke saada, nüüd aga rääkisin ära, nagu asjad on. Kui on ikka lüli paigast ära, siis see pole naljategemine. Sain päris suure peapesu arstidelt ja enda ülematelt, et ma üldse läksin sõjaväkke.

Leave a comment:

• skint
    replied
    Arvestades, et inimene tuleb mitte väga anonüümsesse foorumisse kiitlema, et "plaanid muutusid, aega polnud enam, hakkasin seljahädasid välja mõtlema ja saingi ära", siis leian, et Gallacheri poolt pole mitte toime pandud liigset lahterdamist, vaid on üsna ratsionaalselt öeldud välja see, mis postitustest välja kumab.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Kõik, kes ajateenistust vajalikuks peavad, ei ole sõjahullud.
    Ja ka vastupidi. Arvamustolerantsi, mitte lahterdamist.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
    Ma nägin Tapal piisavalt palju sinusuguseid sõjahulle, seega ma isegi ei viitsi sinuga vaidlema hakata.
    Kõik, kes ajateenistust vajalikuks peavad, ei ole sõjahullud.

Leave a comment:

• Mikusiku
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ma olen ammu mõelnud, et Mikusikude aga ka igasugu Ida-Viru umbkeelsete pättide ja üldse taolise kaadri jaoks tuleks teha mingit taolised üksused nagu vene ajal olid stroibatid. Las talvel roogivad lund, sügisel lehti, kevadeti koerajunne, teevad lihtsamaid ehitustöid, vahetavad haiglates ja vanadekoduses siibrit - kindlasti leiaks veel üht koma teist. Nahui siukseid shlange koju vaja lasta?
    Ma nägin Tapal piisavalt palju sinusuguseid sõjahulle, seega ma isegi ei viitsi sinuga vaidlema hakata.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Ma olen ammu mõelnud, et Mikusikude aga ka igasugu Ida-Viru umbkeelsete pättide ja üldse taolise kaadri jaoks tuleks teha mingit taolised üksused nagu vene ajal olid stroibatid. Las talvel roogivad lund, sügisel lehti, kevadeti koerajunne, teevad lihtsamaid ehitustöid, vahetavad haiglates ja vanadekoduses siibrit - kindlasti leiaks veel üht koma teist. Nahui siukseid shlange koju vaja lasta?

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Mida õppisid seal siis?
    arvestades, kui vähe ta oli, siis kõigest määrustiku ja muud pahna.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
    Vabal ajal pidi oma toas õppima.
    Mida õppisid seal siis?

Leave a comment:

• Mikusiku
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Mis sa vabal ajal tegid seal siis?
    Kuidas need rivitunnid välja nägid?
    Ja kuidas jooksmine välja nägi? mitu km?
    Vabal ajal pidi oma toas õppima. Mina suutsin kahjuks või õnneks mitu korda laua taha magama jääda.
    Rivitunnid...no seal harjutatigi rivis liikumist, rivi moodustamist jne.
    Hommikuti joosti mingi 10 minutit, kehaliste tundides tavaliselt vist kuskil 5 km paiku. Ei oska täpselt öelda ka, kuna ei käinud üheski kehalises kaasas.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Mis sa vabal ajal tegid seal siis?
    Kuidas need rivitunnid välja nägid?
    Ja kuidas jooksmine välja nägi? mitu km?

Leave a comment:

• Mikusiku
    replied
    No SBK ehk sõduri baaskursus ongi 3 kuud ja siis hakkab enam-vähem igal nv-l koju saama.
    Kuna mul olid plaanid päris palju muutunud, siis ei olnud enam aega seal olla, hakkasin oma seljahädasid kurtma ja saingi minema.
    Positiivse poole pealt nii palju, et sai häid tuttavaid ja täna oli isegi natuke kurb lahkuda seepärast, aga üleüldiselt jäi rohkem negatiivseid mälestusi.
    Minu sõjavägi:
    3.päeval füüsiline vabastus - ei teinud kaasa jookse ja rivitunde.
    11.päeval kasarmurežiim - käisin ainult klassis toimuvatel õppetundidel ja söömas.
    14.päeval arstlik komisjon ja laatsaretti minek.
    18.päeval sain koju.
    Tulemus:
    1-2 kilo kehakaalul juures.

Leave a comment:

Working...
X