Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See häda, et kui Venemaaga peaks mingi jama tõesti tulema, siis on Läti täielik läbikäiguhoov ja sisuliselt muudab ka Eesti kaitsemudeli mõttetuks, kuna peaksime ka lõunapiiri kaitsma. (Midagi sellist.)

Mina ei käinud kaitseväes. Aga ega ma selle aastaga midagi mõistlikku tõesti ei teinud. Jõin, õppisin natuke, vaatasin naisi ja üleüldse.
    Ma ei ole küll ekspert, aga minu hinnagul on Eesti või Läti sisuliselt nii või naa läbikäiguhoov kui Venemaa vähegi tõsisemalt sooviks midagi korraldada. Eeldusel et NATO või tulnukad meile appi ei tule.

Sõjalise jõu poolest on eesti/läti vs venemaa umbes Tammeka vs Barca. Lisaks võib Venemaa meil iga hetk sisuliselt elektrisüsteemid rivist välja lüüa. Et ma ei näe suurt vahet, kas meil on mõni sõdur rohkem või vähem.

Mis puudub sellesse õppisin-jõin-vaatasin naisi, siis tundub palju asjalikum kui metsas auku kaevata või lapiga automaati puhastada.

Kommentaar

Ja kui reaalne on et Venemaa tuleb ükspäev ja käib Eestist 10 minutiga üle?

Üldiselt mõttetu vaildus. Kellegi arvamusi te siin muuta ei suuda ja toimub lihtsalt vaidlus mis kokkuvõttes ei anna mingit lisandväärtust. Ise olen arvamusel, et kõik poisslapsed, kes vähegi terved võiks ära käia. Kogemus kogu eluks. Jutt et selle 8-11 kuuga lood peret teenid raha jne on pullikaka. Saadki teada kas tüdruk suudab lojaalne olla ja väärib koos pere loomist . Samamoodi jutt et sai ainult raamatuid lugeda ja mune sügada. Nahhui ronida siis tagalasse või vahipatti.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
        Minu vastu ei tunne keegi huvi. 13 aastat saab varsti ja keegi pole kirjutanud, et "tule, Marek, metsa, kaheks nädalaks riigi lobi peale". Kõik see laskur-sanitar-autojuht mööda külgi maha jookseb nõnna ju
        Vend läks 2002 Kalevi patis reservi(viimane lend enne likvideerimist) ja sai eelmine aasta RÕKi kutse Suurtükiväe pataljoni mürsutassija ametikohale. Nii et KRA tegutsemine on tsut tsut kummaline.
        Algselt postitas Iceman
        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
          Tunnetan tugevalt negatiivset suhtumist "tänapäeva noortesse". Samamoodi võiks ju öelda, et sul on iganenud vaated.
          Tänapäeva noored on suuresti kari kusikuid, kes mõistavad ainult kommi teha, viina juua, midagi suitsetada, 14 aastaselt soovimatuid lapsi vormida ja enda võimu nooremate peal välja näidata.
          Igasugune füüsiline liigutamine käib üle jõu...kui tegu pole just kellegi eest ära lidumisega või jõusaalis biitsepsi tegemise või rinnalt surumisega, sest neid kahte harjutusi käivad nad regulaarselt jõukas tegemas ja mõtlevad, et see ongi trenn. Ilmselt pole nad kuulnudki, et inimkehas rohkem lihaseid oleks, sest kõvad kutid tunnis kaasa ei tee.

Sellised lödid närakad tuleks 8-11 kuuks visata palju karmimasse kohta kui seda on meie praegune sõjavägi, et tuua esile kuhugi kaugetesse soppidesse kadunud mõistuseraasuke, moraal ja kombekus ning tärkaks jälle võimalus, et nad ei muutugi varakult suguvõimetuks no-gooderiks vaid hindaksid meie vabadust ja terveid maailmavaateid.

Vot alles siis hakkad sa pere looma. Pere, mis kestab rohkem kui ühe tülini või kaasa rasedaks jäämiseni.

See kõik tuleb 22-aastase noore sulest, seega iganenud vaated need kindlasti ei ole. Te kipute lihtsalt liiga mugavad ja lodud olema.
          Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

Algselt postitas ZanniN Vaata postitust
            Tänapäeva noored on suuresti kari kusikuid, kes mõistavad ainult kommi teha, viina juua, midagi suitsetada, 14 aastaselt soovimatuid lapsi vormida ja enda võimu nooremate peal välja näidata.
            Igasugune füüsiline liigutamine käib üle jõu...kui tegu pole just kellegi eest ära lidumisega või jõusaalis biitsepsi tegemise või rinnalt surumisega, sest neid kahte harjutusi käivad nad regulaarselt jõukas tegemas ja mõtlevad, et see ongi trenn. Ilmselt pole nad kuulnudki, et inimkehas rohkem lihaseid oleks, sest kõvad kutid tunnis kaasa ei tee.

Sellised lödid närakad tuleks 8-11 kuuks visata palju karmimasse kohta kui seda on meie praegune sõjavägi, et tuua esile kuhugi kaugetesse soppidesse kadunud mõistuseraasuke, moraal ja kombekus ning tärkaks jälle võimalus, et nad ei muutugi varakult suguvõimetuks no-gooderiks vaid hindaksid meie vabadust ja terveid maailmavaateid.

Vot alles siis hakkad sa pere looma. Pere, mis kestab rohkem kui ühe tülini või kaasa rasedaks jäämiseni.

See kõik tuleb 22-aastase noore sulest, seega iganenud vaated need kindlasti ei ole. Te kipute lihtsalt liiga mugavad ja lodud olema.
            Oeh...

Ma arvan, et sa tead isegi, et kõik noored ei ole sellised. Lorusid on olnud igas aastakäigus päris ammustest aegadest ning seda ei muuda ilmselt tuleviku suhtes mitte miski. Millegipärast arvan, et kes enne sõjaväge oli lontrus, on seda (võib-olla pisut muudetud kujul) ka edaspidi, ei aita see aastake kaitseväge nii palju midagi.

Sinu jutt on nii klišeelik "noored-on-hukas" tekst, et tegelikult on imelik sellele isegi tõsiselt vastata. Ehk saad isegi aru, et "hukas" inimesi on igas vanuses.
            Newton Heath 1878

Kommentaar

Muidugi on erandeid. Alati on ja sellepärast ei pidanud ma isegi vajalikuks seda mitte kirjutada.

Hukas inimesi on ka alati olnud aga nende arv kasvab drastiliselt. Selles on see murekoht. Eelmisel aastal lisandus 7500 pensionäri. See on päris suur number ning kasvab just noorelt töövõimetuks jäänute arvelt.
              Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

Hukas inimesi on ka alati olnud aga nende arv kasvab drastiliselt. Selles on see murekoht. Eelmisel aastal lisandus 7500 pensionäri. See on päris suur number ning kasvab just noorelt töövõimetuks jäänute arvelt.
                Ja palju lisandunuks pensionäre siis, kui kõik noored mehed oleksid sõjaväes käinud ja poleks sestap nüüd töövõimetud? Hinnanguliselt.

Kommentaar

Muidugi on erandeid. Alati on ja sellepärast ei pidanud ma isegi vajalikuks seda mitte kirjutada.

Rahvastiku vananemisest pole midagi kuulnud?
                  Newton Heath 1878

Kommentaar

1.)Ega vabadussõja ajal paremaid tingimusi ei valitsenud, kui praegu. Venemaa oli ka siis neetult pirakas ja meie jõledalt pisikesed.
                    Et vältida mõne isiku lolli arutelu endaga kumb võitis? vastan , et selleks oli Eesti.
                    2.) Esimese mobilisatsiooni saagiks oli paarsada meest ehk täielik läbikukkumine. Sellega tahan öelda seda, et ka siis olid samad pelglikud meeleolud ja nii mõnigi "kusik" eestimaal.
                    3.) Esmase vastupanu võimeta ehk siis reservarmeeta ehk siis ajateenistuse süsteemi puudumisel oleks võimalik ja ainult siis võimalik Eesti võtmine 10 minutiga. Praeguse süsteemi korral on Eestil minimaalselt paarinädalane kaitsevõimekus liitlaste tulekuni( Lähtudes sellest, et NATO oma lepinguid austab).
                    4.) Isiklikust plaanist sureksin enne venelase kuulist rindu lahinguväljal, kui augu ääres põlvitades lasust kuklasse.

+ arvan ka seda, et ajateenistus sisuliselt vajaks teatavaid reforme ja kaasaajastamist.
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Point on lihtsalt selles,et tänapäeva noored arenevad kiiremini!

Kommentaar

Ja lisaks. Kas on üleüldse näideid sellest, kuidas sõjaväkke läheb ilge kusik ja tropp ning välja tuleb eluterve ja tubli mees? Ma küll pole sõjaväes käinud inimeste puhul sisuliselt isiksusemuutust täheldanud. Minu meelest armeest läbikäinud noormehed joovad ja laaberdavad ja paugutavad kõrvalt täpselt sama palju nagu ennegi.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                          Ja lisaks. Kas on üleüldse näideid sellest, kuidas sõjaväkke läheb ilge kusik ja tropp ning välja tuleb eluterve ja tubli mees? Ma küll pole sõjaväes käinud inimeste puhul sisuliselt isiksusemuutust täheldanud. Minu meelest armeest läbikäinud noormehed joovad ja laaberdavad ja paugutavad kõrvalt täpselt sama palju nagu ennegi.
                          Mhh, sa oled nii rumal. See, kes sõjaväes käinud ei ole, ei ole mees. Aetakse juuksed maha ning üheksa kuuga tehakse kusikust, kes mõistab ainult kommi teha, viina juua, midagi suitsetada, 14-aastaselt soovimatuid lapsi vormida ja enda võimu nooremate peal välja näidata eeskujulik ja suguvõimeline pereinimene, ideaalis veel Flora fänn.
                          Last edited by rauulo; 23.10.12, 14:39.
                          Newton Heath 1878

Kommentaar

Ma nüüd ei taha väita, et pole palju laisku noori.Absoluutselt on ja liigagi palju.Aga et nüüd väita, et see just selle põlvkonna viga on ja niimoodi üldistada nagu sina.Ma ei tea, see on sama huupi tulistamine nagu ma ütleks, et kõik Flora fännid on neonatsidest värdjad.
                            Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
                              Rahvastiku vananemisest pole midagi kuulnud?
                              Jah, olen küll aga kui sa uudiseid loeks/kuulaks või kuskilt kolmandat kanalit pidi omandaks, siis teaksid ka millest on jutt.

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                              Point on lihtsalt selles,et tänapäeva noored arenevad kiiremini!
                              Kas sa mängid lolli või sa oledki loll või mille arenemist sa veel silmas pead? 14 aastased vanemad on sinu arust normaalne nähtus? Või on nad juba nii kiiresti arenenud, et siis saabub dementsus?

Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Jah, minu tutvusringkonnas on olnud inimesi, kes peale sõjaväge on muutunud. Kasvõi selle poolest, et enam ei istu kella neljani MSNis juttu rääkides ning siis poole päevani magades, vaid kasutavad päevavalget oma toimingute tegemiseks. Nad saavad oma toimetused tehtud mitte ei kurda, et ei ole aega ja ei viitsi.
                              Tean ka mõnda, kes on muutunud iseseisvamaks ega ela itaallaste kombel 36 aastaselt ikka ema juures, sest on liiga mugav, et ise riideid pesta või süüa teha.

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                              Ma nüüd ei taha väita, et pole palju laisku noori.Absoluutselt on ja liigagi palju.Aga et nüüd väita, et see just selle põlvkonna viga on ja niimoodi üldistada nagu sina.Ma ei tea, see on sama huupi tulistamine nagu ma ütleks, et kõik Flora fännid on neonatsidest värdjad.
                              Sa oledki õigesti aru saanud. Just seda, et neid liiga palju on, ma rõhutasingi. Kui ma oleks viisakalt kirjutanud, et loodreid on meie põlvkonnas palju, poleks seda keegi ka märganud ja kaasa mõtlema hakanud. Diskusiooni ei oleks tekkinud.
                              Samamoodi viitab sinu tehtud näide probleemile (kuidas kellelegi muidugi). Oleks sa kirjutanud, et Flora fänn on halva maailmavaatega, ei küündiks inimeste silmad neid ridu isegi lugema aga nüüd tekitab see lausung furoori, seega täidab eesmärki.
                              Aeg-ajalt on selline rapsimine või liialdamine tarvilik.

Kommentaar

Sa oled lihtsalt oma vaates nii kinni,et sa isegi ei saa aru, kui su üle nalja visatakse, mis on omakorda naljakas

Kommentaar

Working...
                                X