Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ja näiteks Tänaku populaarsus on ka see põhjus, miks Eesti ajakirjanikud ei julge kirjutada tegelikku põhjust, miks teda aasta sportlase valimisel kotiti.
    ROFL ...

paar postitust tagasi:

Ükski ajakirjanik ei lähe reaalselt kellelegi ära tegema.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Jasperi küsimusele - ilmselt vince teab täpsemalt, peaksin üle küsima.

Rallika küsimusele, et ei oska öelda. Neil on veidi erinevad nipid.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Ei, noh, Ott olla totaalne munn. Ja antud ajakirjanikku alandas ta umbes kõige rõvedamal kombel. Ehk kui keegi tema kohta miskit halvasti või kasvõi kahtlevalt on kirjutanud, siis saab liti sisse. Meeletult pikk viha, meeletult tujukas. Järveojal puudub see täielikult. Ja kui Tänak oleks samasugune suhtleja kui Kirt või Kanter, siis valitaks ta raudpolt iga aasta ka aasta sportlaseks.
    Ehk siis Ott on nagu Aivar - midagi negatiivset kirjutad, siis edaspidi temaga jutule ei saa?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Ja antud ajakirjanikku alandas ta umbes kõige rõvedamal kombel. Ehk kui keegi tema kohta miskit halvasti või kasvõi kahtlevalt on kirjutanud, siis saab liti sisse. Meeletult pikk viha, meeletult tujukas. Järveojal puudub see täielikult. Ja kui Tänak oleks samasugune suhtleja kui Kirt või Kanter, siis valitaks ta raudpolt iga aasta ka aasta sportlaseks.
    mis ta tegi siis - kuses peale talle?

see ikka eriti eidestunud suhtumine ajakirjanduselt.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Blokib teatud osa väljaannetest vms?
    Ei, noh, Ott olla totaalne munn. Ja antud ajakirjanikku alandas ta umbes kõige rõvedamal kombel. Ehk kui keegi tema kohta miskit halvasti või kasvõi kahtlevalt on kirjutanud, siis saab liti sisse. Meeletult pikk viha, meeletult tujukas. Järveojal puudub see täielikult. Ja kui Tänak oleks samasugune suhtleja kui Kirt või Kanter, siis valitaks ta raudpolt iga aasta ka aasta sportlaseks.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Vihje: üks spordiajakirjanik pani esimeseks Martin Järveoja, aga mitte Ott Tänaku.
    Blokib teatud osa väljaannetest vms?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Niii?
    Vihje: üks spordiajakirjanik pani esimeseks Martin Järveoja, aga mitte Ott Tänaku.

Ja kui ma hakkasin mingi hetk mõtlema, et äkki kirjutaks sellest, kuna mul pole ju suurt midagi kaotada, sest ma pole spordiajakirjanik, siis loeti sõnad peale, et ma seda ei teeks, kuna see lugu tähendaks Tänaku tiimilt kogu Eesti meediale blokki.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    See oli nüüd küll väga väga ebaprofessionaalne. Sa ju loed ja töötad igapäev seda infot läbi nagu mainisid või tegelikult nagu välja tuleb, siis lihtsalt topite Tänaku uudised ette ja numbrid on head ja juhtkonnale sobivad ning ega tegelikult väga rohkem süveneda ei viitsi?
    Ma ei jõua kõiki inimesi läbi ka töötada ja endale meelde jätta. Kui laskesuusk oleks popp, siis hakkaks ta läbi FB ja esika ka natuke madalamal tööle. Praegu on see järjestuses kuues lugu, saadetud pushid ja FB-d, aga lugemiste mõttes on ta napilt esikümnes. Ehk kui rahvast siiralt huvitaks, siis oleks see kindlalt horoskoobi järel hetkel teine.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma isegi ei teadnud, et selline inimene olemas on, eks...
    See oli nüüd küll väga väga ebaprofessionaalne. Sa ju loed ja töötad igapäev seda infot läbi nagu mainisid või tegelikult nagu välja tuleb, siis lihtsalt topite Tänaku uudised ette ja numbrid on head ja juhtkonnale sobivad ning ega tegelikult väga rohkem süveneda ei viitsi?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ja eks staari näitaja ole ka see, et kuidas teda tuntakse. Kas sa tunneksid tänaval Tänaku ära? Ilmselt jah. Kas ühegi laskesuusataja? Ilmselt ei. Ma äkki ise tunneks Tobrelutsu ära, aga peaksin teda ilmselt Märtiniks.
    Ma ei ole väga adekvaatne näide, sest kuna ma jälgin ülipalju, siis Ermitsad, Toberlutsud, Reginad, Tuulid, Johannad, Gaimid ma tunneks ära ja ma usun, et iga laskesuusatamist vaatav inimene tunneks enamuse, sest interviuusid nendega näidatakse ju palju.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ja näiteks Tänaku populaarsus on ka see põhjus, miks Eesti ajakirjanikud ei julge kirjutada tegelikku põhjust, miks teda aasta sportlase valimisel kotiti.
    Niii?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma Regina Oja tunneks ära küll kui vaja.
    Ma isegi ei teadnud, et selline inimene olemas on, eks...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ja eks staari näitaja ole ka see, et kuidas teda tuntakse. Kas sa tunneksid tänaval Tänaku ära? Ilmselt jah. Kas ühegi laskesuusataja? Ilmselt ei. Ma äkki ise tunneks Tobrelutsu ära, aga peaksin teda ilmselt Märtiniks.
    Ma Regina Oja tunneks ära küll kui vaja.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Huvitav tendents, et telekast vaadatakse rohkem laskesuuska, aga meedias loetakse rohkem rallit. Samas ega jah millalgi lugesin kuskilt sarnast asja, et mingid Iirimaa sportlased tegid ka järjest suuri saavutusi, aga olid kuskil 10nendal leheküljel, sest Conor on seal nagu meil Tänak. Lihtsalt eks minu emotsionaalne seisukoht põhinebki lihtsalt sellel, et kurb on vaadata, et üks sportlane katkestab ja teised tulevad teiseks ning ikkagi on sellised käärid. Aga noh eks erameedias kehtivad siiski kahjuks tõesti ainult turumajanduse põhimõtted ja vast ei tasugi üles kütta end.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

Working...
X