Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Propsi sommile, sellise soenguga naisi rajalt maha võtta nagu sir Isaacil peas on... -
-
-
Olen ka selle inimesega mõned korrad kokku puutunud. Üsna sarnaselt räägib küll, võibolla natukene värises hääl rohkem kui tavaliselt.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMinu arust Vahur Joa ehk endine foorumlane Xavi räägibki umbes nii. Selleks, et teles hästi esineda on vaja harjutada muinasjuttude ettelugemist.Leave a comment:
-
Ma olen Liisiga kallistanud ja Marekiga jalkat kommenteerinud. TotaalshokkLeave a comment:
-
Liis Lemsalu isa tütrega siiski.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMa küll ei tea, kes on Isac Elliott, aga algul tundus veidi pentsik, et sedasi siis Marek Lemsaluga käitutakse..Leave a comment:
-
-
-
Isac Elliot, 19, bongattiin virolaislaulaja Liis Lemsalun, 27, kanssa Tallinnasta Estonian Music Awards -gaalan jatkoilta viime viikon perjantaina. Kaunis vaaleaverikkö valittiin gaalassa Vuoden popartistiksi.
Seiskan silminnäkijän mukaan kaksikolla oli varsin lämpimät välit.
– Oli rakastavainen meininki. Artistit roikkuivat toistensa kimpussa koko illan, Seiskalle kerrotaan.
Leave a comment:
-
Isac Elliott toppis oma 19-aastase keele Lemsalu suhu. Nagu veits Broken ja kõik lootused ja tahtmine Lemsaluga seoses kadunud. Minu nädal on igastahes rikutud
Leave a comment:
-
Polnud sellel küsimusel ka häda midagi, las proovivad Aet Süvari või Anu Sääritsaga. Enivei, niimoodi ülevalt alla ei saa ka suhtuda, nagu eelnevas klipis näha oli.Leave a comment:
-
Mis seal vahet on. Ega keegi ei kahtlegi, et küsimus võis olla kehvasti sõnastatud. Pigem on probleem suhtumises ja reageeringus. Lisaks oli kogu intekas minu mäletamist mööda Tiisleri suhtes suhteliselt üleolev ja nöökiv. On ju näha, et videos oleva küsimuse esitamise ajaks on Tiisler näost juba veripunane.Leave a comment:
-
jaa, veelkordne tõestus, et kirjutav ajakirjandus ja otse-eeter on väga erinevad asjad
(eriti ebamugav, kui see pole su enda valik, vaid ülemus sunnib saatesse minema ja siis on hea, kui kaasvestlejaks on Jüri Aarma sugune, kes oli võimeline ise pausid sujuvalt täis rääkima ja saadet tassima)
e: kui olukord on vastupidine ja algaja on intervjueerija rollis, on situatsioon veelgi komplitseeritumLeave a comment:
-
aga tõesti, mis küsimus see ikkagi oli?Sesmõttes suht valus. Tiisler kommenteeris sisuliselt terve 2018. aasta hooaja kõiki power stage katseid err-s. Elas talle omaselt kaasa ja ülistas Tänakut ja Järveojat. Aasta lõpus intekat tehes tüübid irvitavad ta üle ja ajavad ta näost sama punaseks kui Toyota võistlusauto sekundaarne värv.Leave a comment:
-
Sesmõttes suht valus. Tiisler kommenteeris sisuliselt terve 2018. aasta hooaja kõiki power stage katseid err-s. Elas talle omaselt kaasa ja ülistas Tänakut ja Järveojat. Aasta lõpus intekat tehes tüübid irvitavad ta üle ja ajavad ta näost sama punaseks kui Toyota võistlusauto sekundaarne värv.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: