Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Krt võttis muigama küll.
Well played, sir. Well played, indeed.
Hindan seda kõrgelt, et võtsid vaevaks oma aega selle tarvis panustada.Leave a comment:
-
kas midagi sellist mõtled:
Pints foorumikaaslastele
Pints töökaaslastele

Pints töökaaslastega spordipäeval/Pints foorumikaaslastele

Pints kontoris kohvi pakkumas/Pints foorumikaaslastele
Leave a comment:
-
Kurat, mees. Sinust ja su lugudest siin foorumis on küll jäänud mulje, et sa oled Genka, Daniel Craig ja Barrack Obama ühes isikus.Leave a comment:
-
-
Kuna Pints on päriselus sama karismaatiline kui keedukartul (kuigi mo vanaema ikka ütles, et ma nägus) siis asi on siiski ilmselt heas kohvis.suht ulme mõelda tegelt, et mingid naised tulevad, natukene itsitavad ja värki, põsed õhetavad ja paluvad pintsukesele endale päti kohv teha. Ja siis Pints sirge seljaga tatistab lusika peale, pühib selle vastu käist läikima ja hakkab doseerima tassi.
Ja siis face value Pints arvab, et see ongi see põhjus. Naised samal ajal lootust kaotamas... miks teed neile nii?Leave a comment:
-
suht ulme mõelda tegelt, et mingid naised tulevad, natukene itsitavad ja värki, põsed õhetavad ja paluvad pintsukesele endale päti kohv teha. Ja siis Pints sirge seljaga tatistab lusika peale, pühib selle vastu käist läikima ja hakkab doseerima tassi.
Ja siis face value Pints arvab, et see ongi see põhjus. Naised samal ajal lootust kaotamas... miks teed neile nii?Leave a comment:
-
+1000
Meil kontoris ka mitme tonnine masin olemas aga neiud käivad ikka iga päev nurumas, et ma neile õpetaksin kuidas head pätikat teha. Muidugi ma mõistan hästi, et see pole iga ühe tass teed... või noh kohvi ja mugavus maksab ka miskit.Leave a comment:
-
-
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: