Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Kas ma lisandun ka nüüd buumerite seltskonda, aga ma absoluutselt ei teadnud täna mingist meeleavaldusest midagi. Kus see info levis üldse?
Leave a comment:
-
uhh, tagasi sõidust ja järelistumiselt rahvaga. Hea vaadata, et nii palju sirge seljaga inimesi on ja asja ikka korralikult läbi hammustanud sellest mis toimub.
Tegu oli absurdsete piirangute ja inimeste õiguste ära võtmise vastase aktsiooniga.
Leave a comment:
-
Hmm, jalkaliit võiks hakata meistriliiga mänge korraldama nii, et publik tuleb väljaku ümber autodes. Kõik vajutavad signaali, vilgutavad tuledega, mõned võtavad sumpa ära ja lasevad tossu. Šõu oleks täie raha eest.Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustJep.
Auto on muidu tõhus vahend meeleavalduseks. 200 autot jätab efektsema mulje kui 200 debiilikut plakatitega.
Leave a comment:
-
Jep.Algselt postitas vtp Vaata postitust
Auto on muidu tõhus vahend meeleavalduseks. 200 autot jätab efektsema mulje kui 200 debiilikut plakatitega.
Leave a comment:
-
-
-
Oppaa, 4 going/8 interested. Kellega ma end ümbritsenud olen?Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Leave a comment:
-
Inimesed, kes midagi maitses valjult matsutavad (soovitakse või mitte nende arvamust, eriti vttus kui viimane variant).
a la
*rüüpab* MÄTS MÄTS MÄTS 'mmm see on nagu..' MÄTS MÄTS MÄTS 'nagu...' MÄTS '...veits on nagu kadakat ja...' MÄTS MÄTS MÄTS jne
tra see on sul ammu kurgust all ja suust ilaga hävitatud JÄÄ VAIT
Leave a comment:
-
-
Mitte ainult. Ka jooga! https://www.theguardian.com/australi...-to-the-massesAlgselt postitas Rein Vaata postitustRumal olla on inimõigus!
1 intrested ja see elab välismaal. Vanasti oli täitsa tore inimene. Siis hakkas veganiks, siis tuli WiFi- kõrgepingeliinide-5G-jne vastalisus. Nüüd asi jõudnud Covidi ja vaktsiinide eitamisiseni. Kahju! Muidu täitsa tore inimene.
Olgu see teile hoiatuseks, milleni veganlus viib.
Leave a comment:
-
Rumal olla on inimõigus!
1 intrested ja see elab välismaal. Vanasti oli täitsa tore inimene. Siis hakkas veganiks, siis tuli WiFi- kõrgepingeliinide-5G-jne vastalisus. Nüüd asi jõudnud Covidi ja vaktsiinide eitamisiseni. Kahju! Muidu täitsa tore inimene.
Olgu see teile hoiatuseks, milleni veganlus viib.
Leave a comment:
-
Tuttavatest 3 minejat ja 8 huvitatut, ainult 1 neist on tõsiselt eitaja. Muidu paistis norm vend olevat - et las surevad, ei lähe neid nii palju hukka, ainult vanurid, aga nüüd on juba peaaegu koroonaeitaja ja kipub umbluu teemadega kaasas käima.
Leave a comment:
-
1/6
Aga pean tunnistama, et olen ka tihti sarnaste ürituste interested, sest sealt leiab head huumorimaterjali.
Going tüüp on muuhulgas aktiivne foorumlane (olnud).
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
maru igav
Leave a comment: