Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Kusjuures iseenesest see protest autodega sõites on üsna tore ja innovaatiline idee, ainuke probleem, et polnud politseis sanktsioneeritud. Muidugi "valgusolendite" kuulumine nende hulka tekitab lisaeelarvamusi kogu seltskonna suhtes ja muidugi see, et nad suutsid ka mulle korra ette jääda, ajas nats närvi mustaks.
-
1 inimene huvitatud sõbralistist. Kusjuures oma isa surma järel on see inimene natuke imelikuks kätte ära läinud.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Leave a comment:
-
Me seisame ühiselt viie olulise vabaduse eest:
* Sõnavabadus
* Liikumisvabadus
* Valikuvabadus
* Kogunemisvabadus
* Tervisevabadus
#ajuvabadus
Leave a comment:
-
-
-
mis lingi alt seda näeb?Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMa vaatasin, et mul 2 FB sõpra osalevad ja 3 on huvitatud. Üks neist tundus senimaani täitsa ok.
Leave a comment:
-
Ma vaatasin, et mul 2 FB sõpra osalevad ja 3 on huvitatud. Üks neist tundus senimaani täitsa ok.
Leave a comment:
-
Valgusolendid...
Aga nunnutame edasi, ehk inimesed õpivad ilma vitsata
Leave a comment:
-
-
+1Algselt postitas allars Vaata postitust
"Ühtse ja rahumeelse kogukonnana astume vastu vabaduse ja isikuõiguste põhjendamatule piiramisele. Alates 2020.aasta algusest on tekkinud kohalikud kogukonnad, mis tänaseks on saanud osakesteks laiemast Vabadusliikumisest kogu maailmas," väidetakse ürituse Facebooki lehel.
Meeleavaldust võrreldakse seal Balti ketiga.
Leave a comment:
-
-
Pole ammu närvi läinud, sest tsakrad on väga paigas kuidagi viimasel ajal. Küll aga, täna see juhtus üle pika aja, sest kui viid taara ära ja saak tundub tulevat päris hea, aga just siis on masinad täis. Ja väga tagasi koju ei viitsi ka viia, aga samas, keegi saab 5-7 kindlasti.
Leave a comment:
-
maksuamet. nahaalid.
naine täidab tuludeklaratsiooni ära ja jagab minuga kasutamata mahaarvamisi. mina hakkan täitma ja neid mahaarvamisi mulle pole süsteemis jagatud. lisan need manuaalselt ja tuleb veateade, et mina neid kasutada ei saa. helistan maksuametile ja küsin mis toimub, maagiliselt ilmub minu uuele deklaratsioonile abikaasa kasutamata mahaarvamised.
soovitan hoolega jälgida see aasta enda deki, neil kellel veel tehtud pole...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: