Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
Saksamaa on endiselt väga tore riik.
Näiteks saab seal õlut juua toredas ümberehitatud tehase jahutustorniskannust
Kuid, võib ka poest ostahinnaga.
Isikikuks lempariks sai aga
Leidsin selle lempari ka Selverist. Hind: 2,45+pant. Kolm korda kallim kui saksamaal...Leave a comment:
-
Põrgus on nüüd saadaval oma maja pruul nimega 'Esimene sorts'. Õnneks pole sellel midagi pistmist kunagise parmuõlu Saku Sortsuga, vaid tegu on päris tõsiseltvõetava ja ekstra humalase ale-tüüpi õllega. Võibolla nimetasid nad seda oma kavas isegi IPAks? Ei mäleta.Leave a comment:
-
järve selveris juba pikemat aega vist olnud. igatahes tore, et on selku lettidele ka jõudnud.Ma ei tea, kas see nüüd suuremasi ilmutus on või juba teada värk, aga täna hakkasid Kadaka Selveri riiulitel silma Brewdogi toodangu esindajad. Täpsemalt siis Punk IPA, Hardcore IPA, Dead Pony Club, 5 A.M. Saint ja Libertine Black Ale. Hinnad alates 3,29+pant lahjemate eest ja kuskile 4,29+pant kanti vist kangemate eest.Leave a comment:
-
Ma ei tea, kas see nüüd suuremasi ilmutus on või juba teada värk, aga täna hakkasid Kadaka Selveri riiulitel silma Brewdogi toodangu esindajad. Täpsemalt siis Punk IPA, Hardcore IPA, Dead Pony Club, 5 A.M. Saint ja Libertine Black Ale. Hinnad alates 3,29+pant lahjemate eest ja kuskile 4,29+pant kanti vist kangemate eest.Leave a comment:
-
-
-
-
Palusin Kochis ettekandjalt oma sarmikaima naeratuse saatel pindi Vunki. Too vaatas mind, nagu oleksin tellinud Bill Clintoni pea heeringakastmes, aga ütles, et noh, saab ka nii. Ja naases liitrise kannuga.
Aga Vungil polnud viga. Võib ka liitri kaupa juua.Leave a comment:
-
-
Maitse poolest ei nõustu sinuga. Liiga kange oli siiski, kuid punni lahti tehes tuli päris hea lõhn sealt, isegi naine nõustus. Kuid nagu sa ütlesid, maitse asi. ei sobi mulle need vähe kangemad õlled. Lisaks sellele sai veel sass ostetud, mis mekkis vähekene pareminiMaitse asi, eks ole. esiteks pole tegu päris nisuõllega. Teiseks on minu jaoks selles õlles maitset küll ja küll ning paljud teised ühinevad mu arvamusega. Lisaks rikkalikule maitsele on sellel joogil ka suurepärane aroom. Ega sa pudelit liialt külmaks lasknud? Mis kangusesse puutub, siis kui pudeli pealt ei loeks, siis kaheksat kraadi küll ei pakuks, nagu paljude teiste Belgia õlledega.
Leave a comment:
-
Võimalik, et juba sügisest saad võrdluseks proovida Põhjala ÖÖd. Ja kui nad ei peakski laiatarbeturule tulema, siis sealtsamast Möku kõrvalt ikka saad, silmad-kõrvad lahti oled ja nobe oled.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltNüüd lõpetasin Saku Tumeda ja kurat, paremat tumedat pole veel saanud.
Ootab kapis juba kolm nädalat oma otsa. Kui ilmad sama suviselt jätkuvad, siis sobib soojenduseks kenasti.stok, järgmine kord kui õllepoodi satud, siis võta ikka rochefort 10Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: