Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

õlle joomine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Saksamaa on endiselt väga tore riik.
    Näiteks saab seal õlut juua toredas ümberehitatud tehase jahutustornis

kannust
    Kuid, võib ka poest osta

hinnaga.

Isikikuks lempariks sai aga

Leidsin selle lempari ka Selverist. Hind: 2,45+pant. Kolm korda kallim kui saksamaal...

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Põrgus on nüüd saadaval oma maja pruul nimega 'Esimene sorts'. Õnneks pole sellel midagi pistmist kunagise parmuõlu Saku Sortsuga, vaid tegu on päris tõsiseltvõetava ja ekstra humalase ale-tüüpi õllega. Võibolla nimetasid nad seda oma kavas isegi IPAks? Ei mäleta.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Püha Andrust leidub kuskil poodides?

Leave a comment:

• sunnik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Ma ei tea, kas see nüüd suuremasi ilmutus on või juba teada värk, aga täna hakkasid Kadaka Selveri riiulitel silma Brewdogi toodangu esindajad. Täpsemalt siis Punk IPA, Hardcore IPA, Dead Pony Club, 5 A.M. Saint ja Libertine Black Ale. Hinnad alates 3,29+pant lahjemate eest ja kuskile 4,29+pant kanti vist kangemate eest.
    järve selveris juba pikemat aega vist olnud. igatahes tore, et on selku lettidele ka jõudnud.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Ma ei tea, kas see nüüd suuremasi ilmutus on või juba teada värk, aga täna hakkasid Kadaka Selveri riiulitel silma Brewdogi toodangu esindajad. Täpsemalt siis Punk IPA, Hardcore IPA, Dead Pony Club, 5 A.M. Saint ja Libertine Black Ale. Hinnad alates 3,29+pant lahjemate eest ja kuskile 4,29+pant kanti vist kangemate eest.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Algselt postitanud kasutaja aandres poolt
    tartus näiteks Vertigo veinipoes, kaubahallis.
    Pankrotis. Kinni.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kurat poolt
    Drink Shop kindlasti müüb ja minu arust ma nägin ka Järve Selveris.
    aitäh

Leave a comment:

• Kurat
    replied
    Algselt postitanud kasutaja dnb poolt
    nojah, tartusse ei satu. tallinnas
    Drink Shop kindlasti müüb ja minu arust ma nägin ka Järve Selveris.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
    Teiseks mini uudiseks on see, et Kochi Aidad, vanad soolalaod sadamas, on lõpuks hakanud oma õllesid tegema. Joachim ja Vunk kannatasid kah täitsa juua.
    Palusin Kochis ettekandjalt oma sarmikaima naeratuse saatel pindi Vunki. Too vaatas mind, nagu oleksin tellinud Bill Clintoni pea heeringakastmes, aga ütles, et noh, saab ka nii. Ja naases liitrise kannuga.

Aga Vungil polnud viga. Võib ka liitri kaupa juua.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitanud kasutaja aandres poolt
    nojah, tartusse ei satu. tallinnas

Leave a comment:

• aandres
    replied

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Kas keegi on mõnes poes Hoegaardenit müügil märganud?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vandersell poolt
    Maitse asi, eks ole. esiteks pole tegu päris nisuõllega. Teiseks on minu jaoks selles õlles maitset küll ja küll ning paljud teised ühinevad mu arvamusega. Lisaks rikkalikule maitsele on sellel joogil ka suurepärane aroom. Ega sa pudelit liialt külmaks lasknud? Mis kangusesse puutub, siis kui pudeli pealt ei loeks, siis kaheksat kraadi küll ei pakuks, nagu paljude teiste Belgia õlledega.
    Maitse poolest ei nõustu sinuga. Liiga kange oli siiski, kuid punni lahti tehes tuli päris hea lõhn sealt, isegi naine nõustus. Kuid nagu sa ütlesid, maitse asi. ei sobi mulle need vähe kangemad õlled. Lisaks sellele sai veel sass ostetud, mis mekkis vähekene paremini

Leave a comment:

• vandersell
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Nüüd lõpetasin Saku Tumeda ja kurat, paremat tumedat pole veel saanud.
    Võimalik, et juba sügisest saad võrdluseks proovida Põhjala ÖÖd. Ja kui nad ei peakski laiatarbeturule tulema, siis sealtsamast Möku kõrvalt ikka saad, silmad-kõrvad lahti oled ja nobe oled.

Algselt postitanud kasutaja sunnik poolt
    stok, järgmine kord kui õllepoodi satud, siis võta ikka rochefort 10
    Ootab kapis juba kolm nädalat oma otsa. Kui ilmad sama suviselt jätkuvad, siis sobib soojenduseks kenasti.

Leave a comment:

Töötlen...