Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Mida sa naerad. Homme ei saa hunnik tibisid tööle minna kui insta püsti ei tule.
Leave a comment:
-
Juba on väga hirmus olla.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustFb ja igasugu asjad maas. See ju hullem, kui covid.
Me ilmselt sureme kõik järgnevate tundide jooksul. Kui fb tagasi ei tule.
Leave a comment:
-
Huvitav kokkusattumus, kui ühel nädalal said oma esimese liigakaotuse PSG, Bayern ja Real.
Leave a comment:
-
Ilmselt mingi neokommarist pihv kiunub, et ei taha lapsi saada, aga siis tuleb kaabuga mees ja teeb asjad õigeks.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMul tekkis huvi teada saada, mis seal lasteraamatus täpsemalt kirjas on...
Leave a comment:
-
Mul tekkis huvi teada saada, mis seal lasteraamatus täpsemalt kirjas on...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://ekre.ee/pood/ Kui pole naisele veel aastapäevakingitust teinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://ekre.ee/pood/ Kui pole naisele veel aastapäevakingitust teinud.
See oleks suht aus asi ju mille peale kellegagi kihla vedada.
Leave a comment:
-
-
Küll mingi hetk tasandub.Algselt postitas käbi Vaata postitustPäris korralik erinevus oddsidel KOV, vähemalt niipalju kui coolbet vs Betsafe silmasin just.
Leave a comment:
-
Päris korralik erinevus oddsidel KOV, vähemalt niipalju kui coolbet vs Betsafe silmasin just.
Leave a comment:
-
Tundub, et pähklinäpp on err-i serveriruumis pahandusi teinud. Kogu nett neil umbes tund aega maas, aga raadio töötab ja seal muidugi sellest ei räägita.
Veidi hiljem on siiski korda saadud.
Leave a comment:
-
Nii oligi. Ilmselt taheti seal midagi muud öelda.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo kui ma lükkaks suure summa alla 51% peale, siis ütleks t-vaataja, et tegu oli ilmselge veaga ja paneks kogu betile käntselit.
Leave a comment:
-
No kui ma lükkaks suure summa alla 51% peale, siis ütleks t-vaataja, et tegu oli ilmselge veaga ja paneks kogu betile käntselit.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: