Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Issand, sa näed ja sa ei mürista!

Ok,no ma saan aru et manu fännid on peast veidi imelikud ja tarbivad veidi selliseid....khmm...huvitavaid jooke... Aga et nad veel muinasjutte usuvad, vat see on uudiseks

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Aga olge mõnusad, teine kord kerime ja teeme asju ja metsa ja lähme raudlattidega neid samuseid seal!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    häbi tunnistada, aga minu tähelepanek elust enesest on see, et ma isegi ei tea milline näeb välja westons. Või mis asi see õigupoolest on. Mingi siider? Ehk siis siuke imal magus naiste jook? Avan uue õlle ja ootan vastust.
    Issand, sa näed ja sa ei mürista!

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    õu õu õu misasja, oled sa ikka valmis selleks? Mul on selkud tühjaks ostetud!
    häbi tunnistada, aga minu tähelepanek elust enesest on see, et ma isegi ei tea milline näeb välja westons. Või mis asi see õigupoolest on. Mingi siider? Ehk siis siuke imal magus naiste jook? Avan uue õlle ja ootan vastust.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Olen muidugi 4-5 Westonsit oleks all, siis oleks sama staadium. Ega ma ei judgenud ega midagi hetkel, vaid see ongi normaalse Eesti mehe tunnus. Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.
    novot, jätan väikse põnevuse õhku. siiski-siiski polnud siin taotluseks foorumi kerimiskunni kuidagi üle trumbata/emuleerida, vaid kõigest nentida, et Westonsil on tõesti mingi imetabane mõju närvikavale ja meeleseisundile.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    nooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.
    õu õu õu misasja, oled sa ikka valmis selleks? Mul on selkud tühjaks ostetud!

Aga täna pigem selline taastav treening. Kohe magama ka kui just midagi ägedat ei toimu.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Oleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.
    nooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    v-olla poetan väikse "munnid" kuskile Barca teemasse.
    .....

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ei ole täna teps mitte sae päev, aga eks ta veidi selline vastastikune siiski on. Kõva vend olen kindlasti, sa ei ole?
    Olen muidugi 4-5 Westonsit oleks all, siis oleks sama staadium. Ega ma ei judgenud ega midagi hetkel, vaid see ongi normaalse Eesti mehe tunnus. Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Oleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.
    Ei ole täna teps mitte sae päev, aga eks ta veidi selline vastastikune siiski on. Kõva vend olen kindlasti, sa ei ole?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Olgu mis on, aga mingi kaudsem või põhimõttelisem respekt võiks olla. 3:45 on rookie hours. Lihtsalt kõik teised kustuvad ära enne.
    Absoluutse TÕE huvides - jäigi mainimata, et plasticu hiliseim jälgitud ja tõestatud jauruaeg on 03:45, sest kõik jälgijad ja tõestajad jäid lihtsalt peale seda magama.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    kõlab põnevalt, neljas-viies westons viib ilmselt huvitavamate tagajärgedeni kui laiba mõnitamine

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    selkus hetkel on time-out, hommikul 10ni, kui mälu ei peta. Teisalt - mitme westonsi pealt postitus tuli ka?
    Intertotoga ühes tempos. Aga täna pigem selline taastav treening. Kohe magama ka kui just midagi ägedat ei toimu.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    plastic suudab 03:45ni jaurata, can you?
    Olgu mis on, aga mingi kaudsem või põhimõttelisem respekt võiks olla. 3:45 on rookie hours. Lihtsalt kõik teised kustuvad ära enne.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    selkus hetkel westonsid megaalega kui mahud suured!
    selkus hetkel on time-out, hommikul 10ni, kui mälu ei peta. Teisalt - mitme westonsi pealt postitus tuli ka?

Leave a comment:

Working...
X