Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ok,no ma saan aru et manu fännid on peast veidi imelikud ja tarbivad veidi selliseid....khmm...huvitavaid jooke... Aga et nad veel muinasjutte usuvad, vat see on uudiseks
häbi tunnistada, aga minu tähelepanek elust enesest on see, et ma isegi ei tea milline näeb välja westons. Või mis asi see õigupoolest on. Mingi siider? Ehk siis siuke imal magus naiste jook? Avan uue õlle ja ootan vastust.
õu õu õu misasja, oled sa ikka valmis selleks? Mul on selkud tühjaks ostetud!
häbi tunnistada, aga minu tähelepanek elust enesest on see, et ma isegi ei tea milline näeb välja westons. Või mis asi see õigupoolest on. Mingi siider? Ehk siis siuke imal magus naiste jook? Avan uue õlle ja ootan vastust.
Olen muidugi 4-5 Westonsit oleks all, siis oleks sama staadium. Ega ma ei judgenud ega midagi hetkel, vaid see ongi normaalse Eesti mehe tunnus. Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.
novot, jätan väikse põnevuse õhku. siiski-siiski polnud siin taotluseks foorumi kerimiskunni kuidagi üle trumbata/emuleerida, vaid kõigest nentida, et Westonsil on tõesti mingi imetabane mõju närvikavale ja meeleseisundile.
nooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.
õu õu õu misasja, oled sa ikka valmis selleks? Mul on selkud tühjaks ostetud!
Oleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.
nooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.
Ei ole täna teps mitte sae päev, aga eks ta veidi selline vastastikune siiski on. Kõva vend olen kindlasti, sa ei ole?
Olen muidugi 4-5 Westonsit oleks all, siis oleks sama staadium. Ega ma ei judgenud ega midagi hetkel, vaid see ongi normaalse Eesti mehe tunnus. Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.
Oleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.
Ei ole täna teps mitte sae päev, aga eks ta veidi selline vastastikune siiski on. Kõva vend olen kindlasti, sa ei ole?
Olgu mis on, aga mingi kaudsem või põhimõttelisem respekt võiks olla. 3:45 on rookie hours. Lihtsalt kõik teised kustuvad ära enne.
Absoluutse TÕE huvides - jäigi mainimata, et plasticu hiliseim jälgitud ja tõestatud jauruaeg on 03:45, sest kõik jälgijad ja tõestajad jäid lihtsalt peale seda magama.
kõlab põnevalt, neljas-viies westons viib ilmselt huvitavamate tagajärgedeni kui laiba mõnitamine
Leave a comment: