Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Ei, aga ma mõtlesin westonsile ühe kuulsa laulu põhjal tunnuslause.

“Westons ei valeta westons on puhas, kui tüdruk kes kord oli noor”
    Hmm, Westons... kõlab nagu lühend Welcome to Estonia ja kuna lätlane on ka inimene, siis on s-täht lõppu lisatud.
    Või siis hoopis Wu-Tang Clani Eesti haru?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Nooremat generatsiooni kõnetab

,,Parem Westons käes kui 3 euri pihus''

Leave a comment:

• cabron
    replied

"Sul kirsi-Westons / mul tüür on peos" sobib ka

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kas sa luba küsisid?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Westons vajaks mingit dedicated teemat, ei?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Naabruskonna viinamonopolis oli ainult mingi 5,8% kollane purgi-Westons. Ostsin hoopis kohalikku (11%) White Pastry stouti..

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    NB Tulemusi kinnitab, harrastusteadlaste(loe:minu) poolt korduvalt läbi viidud ja põhjalikult analüüsitud, inimkatselised uuringud.
    Kas sa luba küsisid?

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    ma olen koguaeg arvanud, et teise päeva õhtul õige kraam toonuse hoidmiseks on viinale õlut peale…siiis sõbrakesed, westonsiga on asjad hoopis teisel levelil.

NB Tulemusi kinnitab, harrastusteadlaste(loe:minu) poolt korduvalt läbi viidud ja põhjalikult analüüsitud, inimkatselised uuringud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    ...seega järgmine ring?

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    nonii, hei!

Eks oma maitse on muidugi kuningas, aga enda longituuduuringud panevad eelistama ühte meetodit teisele. Teadlastega see probleem, et neil ple endal skin in the game.
    Siinkohal pean vajalikuks ära märkida, et olin minagi varases nooruses paras neandertaal, ajad olid lihtsalt sellised, et õigel peol oli kohustuslikus kavas longero purgist ja laua viin otse pudelist, peer pressure ja jutud. Aga hing tundis juba siis, et see on mingi Sovetistani traumakäitumine. Õnneks sattus äripartneriks üks tore hollandlane, kelle hobi on alkohol ja gurmaanlus. Tegi sellise koolituse koos parimate näidiste saatmisega koju kätte (ma ilmselt elu sees ise ei oleks muidu viitsinud näiteks Vletereni kohale minna lihtsalt selleks, et veidi õlut osta) heast südamest, mida raha eest ei saa kuskilt. Teadlasi selles sektoris liiga palju ei saa uskuda jah, usaldada tuleb ikka praktikuid...

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Aa sellega on ja see, et kui eesmärgid sellised, siis keeruline.

Ma ise lihtne mees selle koha pealt. Poistega Westonsit ja siis järgmine päev oma 10+ aastat (kes neid aastaid enam loeb) koos oldud naisele suured imestust täis silmad, et... endalegi ootamatult läks siis niiviisi pikemalt seekord.
    10+ on muidugi muljetavaldav, kõva värk ning kiitused.
    Endal kipuvad need suhted kestma 2-6 aastat (praeguses jookseb koguni kaheksas... vist) või hetkeni, kus hakatakse lastest rääkima ja ainukene asi, mis peale 7-8 Westonsit veel tõuseb on vererõhk.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    3:45 on ju selline poisikeste kellaaeg
    Raporteerin, et Westonsid on kohal ja ootavad konsumeerimist. Enne vaja tutvuda kasutusjuhendiga. Ei teadnud näiteks et just pudelist tuleb juua. Olen snoob ja joon kõike alati parima teaduse järgi ette nähtud korrektsest klaasist, antud juhul teen Guru soovitusel esimesele pudelile erandi!
    nonii, hei!

Eks oma maitse on muidugi kuningas, aga enda longituuduuringud panevad eelistama ühte meetodit teisele. Teadlastega see probleem, et neil ple endal skin in the game.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    3:45 on ju selline poisikeste kellaaeg
    Raporteerin, et Westonsid on kohal ja ootavad konsumeerimist. Enne vaja tutvuda kasutusjuhendiga. Ei teadnud näiteks et just pudelist tuleb juua. Olen snoob ja joon kõike alati parima teaduse järgi ette nähtud korrektsest klaasist, antud juhul teen Guru soovitusel esimesele pudelile erandi!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Aa sellega on ja see, et kui eesmärgid sellised, siis keeruline.

Ma ise lihtne mees selle koha pealt. Poistega Westonsit ja siis järgmine päev oma 10+ aastat (kes neid aastaid enam loeb) koos oldud naisele suured imestust täis silmad, et... endalegi ootamatult läks siis niiviisi pikemalt seekord.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    plastic suudab 03:45ni jaurata, can you?
    Olgu mis on, aga mingi kaudsem või põhimõttelisem respekt võiks olla. 3:45 on rookie hours. Lihtsalt kõik teised kustuvad ära enne.
    heipa

Leave a comment:

Working...
X