Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Naabruskonna viinamonopolis oli ainult mingi 5,8% kollane purgi-Westons. Ostsin hoopis kohalikku (11%) White Pastry stouti..
Leave a comment:
-
Kas sa luba küsisid?Algselt postitas nimastain Vaata postitustNB Tulemusi kinnitab, harrastusteadlaste(loe:minu) poolt korduvalt läbi viidud ja põhjalikult analüüsitud, inimkatselised uuringud.
Leave a comment:
-
ma olen koguaeg arvanud, et teise päeva õhtul õige kraam toonuse hoidmiseks on viinale õlut peale…siiis sõbrakesed, westonsiga on asjad hoopis teisel levelil.
NB Tulemusi kinnitab, harrastusteadlaste(loe:minu) poolt korduvalt läbi viidud ja põhjalikult analüüsitud, inimkatselised uuringud.
Leave a comment:
-
Siinkohal pean vajalikuks ära märkida, et olin minagi varases nooruses paras neandertaal, ajad olid lihtsalt sellised, et õigel peol oli kohustuslikus kavas longero purgist ja laua viin otse pudelist, peer pressure ja jutud. Aga hing tundis juba siis, et see on mingi Sovetistani traumakäitumine. Õnneks sattus äripartneriks üks tore hollandlane, kelle hobi on alkohol ja gurmaanlus. Tegi sellise koolituse koos parimate näidiste saatmisega koju kätte (ma ilmselt elu sees ise ei oleks muidu viitsinud näiteks Vletereni kohale minna lihtsalt selleks, et veidi õlut osta) heast südamest, mida raha eest ei saa kuskilt. Teadlasi selles sektoris liiga palju ei saa uskuda jah, usaldada tuleb ikka praktikuid...Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustnonii, hei!
Eks oma maitse on muidugi kuningas, aga enda longituuduuringud panevad eelistama ühte meetodit teisele. Teadlastega see probleem, et neil ple endal skin in the game.
Leave a comment:
-
10+ on muidugi muljetavaldav, kõva värk ning kiitused.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustAa sellega on ja see, et kui eesmärgid sellised, siis keeruline.
Ma ise lihtne mees selle koha pealt. Poistega Westonsit ja siis järgmine päev oma 10+ aastat (kes neid aastaid enam loeb) koos oldud naisele suured imestust täis silmad, et... endalegi ootamatult läks siis niiviisi pikemalt seekord.
Endal kipuvad need suhted kestma 2-6 aastat (praeguses jookseb koguni kaheksas... vist) või hetkeni, kus hakatakse lastest rääkima ja ainukene asi, mis peale 7-8 Westonsit veel tõuseb on vererõhk.
Leave a comment:
-
nonii, hei!Algselt postitas vendetta Vaata postitust3:45 on ju selline poisikeste kellaaeg
Raporteerin, et Westonsid on kohal ja ootavad konsumeerimist. Enne vaja tutvuda kasutusjuhendiga. Ei teadnud näiteks et just pudelist tuleb juua. Olen snoob ja joon kõike alati parima teaduse järgi ette nähtud korrektsest klaasist, antud juhul teen Guru soovitusel esimesele pudelile erandi!
Eks oma maitse on muidugi kuningas, aga enda longituuduuringud panevad eelistama ühte meetodit teisele. Teadlastega see probleem, et neil ple endal skin in the game.
Leave a comment:
-
3:45 on ju selline poisikeste kellaaeg
Raporteerin, et Westonsid on kohal ja ootavad konsumeerimist. Enne vaja tutvuda kasutusjuhendiga. Ei teadnud näiteks et just pudelist tuleb juua. Olen snoob ja joon kõike alati parima teaduse järgi ette nähtud korrektsest klaasist, antud juhul teen Guru soovitusel esimesele pudelile erandi!
Leave a comment:
-
Aa sellega on ja see, et kui eesmärgid sellised, siis keeruline.Algselt postitas Pints Vaata postitust
Ma ise lihtne mees selle koha pealt. Poistega Westonsit ja siis järgmine päev oma 10+ aastat (kes neid aastaid enam loeb) koos oldud naisele suured imestust täis silmad, et... endalegi ootamatult läks siis niiviisi pikemalt seekord.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustplastic suudab 03:45ni jaurata, can you?
heipaAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitustOlgu mis on, aga mingi kaudsem või põhimõttelisem respekt võiks olla. 3:45 on rookie hours. Lihtsalt kõik teised kustuvad ära enne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
"Difficult roads often lead to beautiful destinations" - Platon, eKr 363
Ise oleksin peale sellist kogust kummuli loomulikult.
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustSul on mingi kangelase maks või ,et 15 Westonsit ära kannatad ? �� Nii 8- 9 on tavaliselt see piir, et veel selline küsitav soliidsus säilitada . Aa, okei seitsmest õhtul üheksani hommikul , see teeb tunnis 1 pudel, vb siis tõesti ...
"Difficult roads often lead to beautiful destinations" - Platon, eKr 363
Leave a comment:
-
Sul on mingi kangelase maks või ,et 15 Westonsit ära kannatad ? 🙄 Nii 8- 9 on tavaliselt see piir, et veel selline küsitav soliidsus säilitada . Aa, okei seitsmest õhtul üheksani hommikul , see teeb tunnis 1 pudel, vb siis tõesti ...
Leave a comment:
-
See on pacemise jook. Et kui alustad kell 7pm sõpradega ja õigesti doseerid, siis läheb 9 am hommikuni kenasti. Noh mingi 15 tk nt. Nii, selle ekvivalent on 30 premiumit a la. Jaksab keegi käia vetsus nii palju või + see pure kogus 15 liitri puhul.Algselt postitas cabron Vaata postitustTunnistan et hankisin isegi Westonsi siinsete kiidusõnade mahitusel. Meeldiv kogemus lahja-keskmise alko vallas. Samas end sellest känni juua oleks üsna suur ettevõtmine ja pigem jätaks selle funktsiooni ginile, tekiilale ja viinale.
Gin, tekiila jne, seal on see ohukoht, et kell 2-3 läheb full lappesse, sest kogemata sai 6 tekiilat järjest ja siis järsku viskab peale selle, et "justkui rääkisin selgelt, aga enam mitte". Westonsiga saad koguaeg timmida seda.
NB! Tegemist ei ole reklaamiga. Tarbida vastutustundlikult. Toodud numbrite puhul võib, aga ei pruugi olla seost reaaleluga, inimeste organismid on erinevad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: