Sai ka rongis läbi loetud. Mis siin öelda, kirjutada oskab. Samas sellise sisemise valu olukorras oleks vast tõesti targem olnud see sahtlisse kirjutada. Ja name-dropping not so cool.
Mis mind ennast kõige rohkem hämmastas oli aga see classic eestlase keiss. On ainus peretoitja, auto liisingus, püsikulud 1400 kuus + söök. Retarded ju.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Naljakas lugu oli. Täna kuulsin möödaminnes, kus mingi meediamaja ajakirjanikud rääkisid, et tüüp võiks, noh, veits peeglisse vaadata ja siis sedagi, et see lugu nüüd teda küll tööle ei aita. Aga ma rohkemat ei tea.
Leave a comment:
-
- Likes 2
Leave a comment:
-
Kuhu veel "pavement" klassifitseerub?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMillise ebaolulise teadmise ma täna sain - asphalt ei ole sama, mis tarmac.
Leave a comment:
-
Millise ebaolulise teadmise ma täna sain - asphalt ei ole sama, mis tarmac.
Leave a comment:
-
RonaldinhoAlgselt postitas Eilaveel Vaata postitustA kumb on siis parem - Messi või Ronalts?
Leave a comment:
-
Poiss on pigem Ronaldo leeris, kuna pinginaaber on Messi leeris. Ma pigem olen Messit paremaks põhjendanud.
Leave a comment:
-
Midagi pole teha. Lase lapsel olla ja fännata keda tahab. Kasvab hiljem välja.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis teha?
Leave a comment:
-
Mingi maailma parim mängija peab seal olema. Siis on lahe. Et kui Messi mängiks Marseille's, siis oldaks nende poolt. Barcast on poisil jummala savi, kuna, noh, Messi ju psg-s.
Leave a comment:
-
Praegused lapsed njuukat ei fännagi veel? Või selleks peaks Neymar vms sinna minema enne?
Leave a comment:
-
Chelsea on ka juba üsna hispter.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKesse hipster meeskond on? Leicester või?
Leave a comment:
-
Kaheksa-aastasele mingi hipster-meeskonna fännamist õpetada on sisuliselt võimatu.
Enne MMi ei kottinud teda jalka üldse, aga siis korraga hakkas tulema "A kumb on parem, kas Messi või Ronaldo?"
Siis saabus "jee, kogun jalkakaarte, anna 40 eurot!" Järgmiste mängijatena tulid Haaland, Mbappe ja Neymar Džuunior.
Hankisin FIFA mängu. Ainsad variandid, millega mängida tahab, on PSG (Mbappe, noh), Barca (Messi, noh (mul vanem fifa)) ja Juventus (või siis see meeskond, kus Ronaldo on).
Mis teha?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: