Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Tuleviku turvalisus on suht null
Parim kokkuvõte ja kommentaar
Russian video: Makes you want to join the Russian military.
American video: Also makes you want to join Russian military
-
Arvestades lähiminevikus toimunut, on päris omapärane näha Delfit avades esimese asjana hunnikut EKRE valimisreklaame. Raha ilmselgelt ei haise...
Leave a comment:
-
Huvitav oli jälgida, kuidas mingi kolm korda keerati kommentaaride hindamised nulli ning lõpuks üldse kustutati.
Võib olla pole lihtsalt arukas nõrga närvisüsteemiga inimest eksponeerida?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust„Ma olen hetkel hirmul oma elu, tervise ja vaimse tervise pärast,“ jagab tuntud Eesti muusik, kes võttis pahaaimamatult pärast „Eesti laulu“ peolt koju saabumist Facebookis vastu tundmatu naise sõbrakutse. „Ühtäkki aga avati videokõne ja vastu vaatas tütarlaps, kes tegeles teate küll millega!“ räägib internetis terrori ohvriks langenud mees, kelle käest pressitakse nüüd välja suuri rahasummasid.
Kunagised esimese aprilli uudised on muutunud reaalsuseks.
Leave a comment:
-
„Ma olen hetkel hirmul oma elu, tervise ja vaimse tervise pärast,“ jagab tuntud Eesti muusik, kes võttis pahaaimamatult pärast „Eesti laulu“ peolt koju saabumist Facebookis vastu tundmatu naise sõbrakutse. „Ühtäkki aga avati videokõne ja vastu vaatas tütarlaps, kes tegeles teate küll millega!“ räägib internetis terrori ohvriks langenud mees, kelle käest pressitakse nüüd välja suuri rahasummasid.
Kunagised esimese aprilli uudised on muutunud reaalsuseks.
Leave a comment:
-
Kuidas te ütlete nii halvasti inimese kohta, kes viidi üht suurt päevalehte uude sajandisse tooma!
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKuna sõitsin autoga, siis kuulasin Keskpäeva tundi. Jälle. Täiesti mõttetu saade. Neil ei ole midagi juurde anda juba toimuvale arutelule, nad lihtsalt kiidavad üksteist takka. Kui selle saate ajal mängitaks tund aega muusikat, siis oleks see ka parem. Pole ime, kui ükski naisterahavas ei tule sinna rääkima.
Neeme Raua saade enne seda muidugi teeb ka neile kõik raskemaks.
Leave a comment:
-
Kuna sõitsin autoga, siis kuulasin Keskpäeva tundi. Jälle. Täiesti mõttetu saade. Neil ei ole midagi juurde anda juba toimuvale arutelule, nad lihtsalt kiidavad üksteist takka. Kui selle saate ajal mängitaks tund aega muusikat, siis oleks see ka parem. Pole ime, kui ükski naisterahavas ei tule sinna rääkima.
Neeme Raua saade enne seda muidugi teeb ka neile kõik raskemaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAvandi intervjuu jättis küll hinge raske mulje.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: