Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied

Tuleviku turvalisus on suht null

Parim kokkuvõte ja kommentaar

​​​​​​Russian video: Makes you want to join the Russian military.
    American video: Also makes you want to join Russian military

Leave a comment:

• diver
    replied
    Arvestades lähiminevikus toimunut, on päris omapärane näha Delfit avades esimese asjana hunnikut EKRE valimisreklaame. Raha ilmselgelt ei haise...

Leave a comment:

• Even
    replied
    wow, olen olnud foorumi kasutaja üle 20 aasta

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Väike post Valentine kingitus Nasfalile

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Huvitav oli jälgida, kuidas mingi kolm korda keerati kommentaaride hindamised nulli ning lõpuks üldse kustutati.

Võib olla pole lihtsalt arukas nõrga närvisüsteemiga inimest eksponeerida?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Ooota.....mida?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    „Ma olen hetkel hirmul oma elu, tervise ja vaimse tervise pärast,“ jagab tuntud Eesti muusik, kes võttis pahaaimamatult pärast „Eesti laulu“ peolt koju saabumist Facebookis vastu tundmatu naise sõbrakutse. „Ühtäkki aga avati videokõne ja vastu vaatas tütarlaps, kes tegeles teate küll millega!“ räägib internetis terrori ohvriks langenud mees, kelle käest pressitakse nüüd välja suuri rahasummasid.

Kunagised esimese aprilli uudised on muutunud reaalsuseks.
    Ooota.....mida?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    „Ma olen hetkel hirmul oma elu, tervise ja vaimse tervise pärast,“ jagab tuntud Eesti muusik, kes võttis pahaaimamatult pärast „Eesti laulu“ peolt koju saabumist Facebookis vastu tundmatu naise sõbrakutse. „Ühtäkki aga avati videokõne ja vastu vaatas tütarlaps, kes tegeles teate küll millega!“ räägib internetis terrori ohvriks langenud mees, kelle käest pressitakse nüüd välja suuri rahasummasid.

Kunagised esimese aprilli uudised on muutunud reaalsuseks.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma ei taha seda kirjalikult väljendada.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Kuidas tal see välja tuleb?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kuidas te ütlete nii halvasti inimese kohta, kes viidi üht suurt päevalehte uude sajandisse tooma!

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Kuna sõitsin autoga, siis kuulasin Keskpäeva tundi. Jälle. Täiesti mõttetu saade. Neil ei ole midagi juurde anda juba toimuvale arutelule, nad lihtsalt kiidavad üksteist takka. Kui selle saate ajal mängitaks tund aega muusikat, siis oleks see ka parem. Pole ime, kui ükski naisterahavas ei tule sinna rääkima.
    Neeme Raua saade enne seda muidugi teeb ka neile kõik raskemaks.
    piisas juba pealkirja nägemisest nentimaks, et tegu on mingite reaalsusest irdunud gerontidega.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Kuna sõitsin autoga, siis kuulasin Keskpäeva tundi. Jälle. Täiesti mõttetu saade. Neil ei ole midagi juurde anda juba toimuvale arutelule, nad lihtsalt kiidavad üksteist takka. Kui selle saate ajal mängitaks tund aega muusikat, siis oleks see ka parem. Pole ime, kui ükski naisterahavas ei tule sinna rääkima.
    Neeme Raua saade enne seda muidugi teeb ka neile kõik raskemaks.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Avandi intervjuu jättis küll hinge raske mulje.
    Ühe nalja teeks, meediamajad said selle intekaga sihukese kaifi kätte, et kui järgnevad saated tiirlevad ainult krunditehingute ja retseptiravimite ümber, siis võib tekkida päris rahutu olemine.

Leave a comment:

Working...
X