Algselt postitas xxD
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustxxD jaoks on kindlasti Uued Uudised see kõikse puhtam ja ausam kanal
aga sinujaoks kõik mida delfi kirjutab on kuld ja kõike millest see ei kirjuta on häma jah? xxD Inimesed elavad 21sajandil ja meelestatud ikka nagu nõukaajal, et kõike mida võim/meedia räägib on A ja O ning kõik muu on punavastane propa.
Aga pullipärast too uueduudised mingi uudis näiteks, kus milles esitatud faktid ümber lükkad, kajakajunni suust tuleb kulda nii siin kui sealpool soome lahte: õhutõrje, soomepoisid, LNG gaasiterminal eestisse jne.
Leave a comment:
-
redditi Eesti ruum on veidi parem isegi kui soccerneti "tähelepanekuid elust enesest"
Leave a comment:
-
Varasemalt olen ma selline inimene olnud, kes on umbes 1 kord paari aasta jooksul palavikus, ja paar korda nohune-köhane ilma palavikuta. Selline harju keskmine.
Aga nüüd, pärast seda kui septembri lõpus suht kerget koroonat põdesin, olen väga lühikese aja jooksul veel kolm korda haigeks jäänud (palavikuga). Küll mandlipõletik, küll mingi bronhiidilaadne köha jne. Päris sitt. Aga sihuksed lühikesed mõnepäevased sutsud.
Lisaks, oktoobri lõpus tegin koormustesti ja kuigi ma sellel aastal olen seljavigastuse tõttu trenni väga vähe teinud, olid mu koorumusnäitajad täiesti naeruväärsed võrreldes varasemate aastatega.
Leave a comment:
-
xxD jaoks on kindlasti Uued Uudised see kõikse puhtam ja ausam kanal
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Veits paremini on jaa.
iga 10+ IQ-ga inimene saab aru et delfi ja ohtuleht on sopatorud.
Kaitse seda väidet, et ekspress grupp(delfi, õl) on nüüd asjasem kui postimees. xxD Delfi on ju propagandakanal, mis mängib selle tellija muusikat, kes paremini maksab ju.
Leave a comment:
-
poogen pole enam vä, mihkelson on ammu maha võetud, hääled rotti pandud. Edasi uusi ohvreid otsima
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
kas peab midagi tõestama? lihtsalt tähelepanek, et sa töötad ühes meediamajas ja reeglina ilgud konkureeriva moguli meediamaja kallal. nagu teie moguli all oleks kõik tibens-tobens.
Leave a comment:
-
Oot, mida sa nüüd tõestada üritad?
Leave a comment:
-
Igaks juhuks ütlen ära, et vtp ei ole ajakirjanik. Või kui sa, El President, ei ole märganud, kellest see teema alguse sai, siis vaata 1 lk tagasi ikka ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
aga guugelda siis ekspressi, delfit, maalehte, päevalehte ja õhtulehte ka. üsna sama stiil kõigil.
Leave a comment:
-
Ma guugeldasin lihtsalt varasema tähelepanekuna seotud laused "Postimees on näinud". Sellest näha meediamajade ärapanemist on veits selline uute uudiste tasemel "kõik on seotud, kuna võib teoorias luua seoseid"-nähtus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustOlen kohalikus raamatukogus, ning siin hetkel üks ruum täis vanureid ja ukse peal silt 'Arvutiabi'. Huvitav mis meie arvutiabi ekvivalent on kui me 80 a oleme?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: