Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Kas ainult mulle tundub vōi Brigitte Susanne Hunt ja Tōnis Niinemets on üks ja sama isik lihtsalt sugu on erinev? No fucking igalpool, mida Eestis vaatad vōi jälgid siis on embkumb jälle ekraanil vedelemas vōi sōna vōtmas.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Takule hoiatuskaart, aint surmtösiseid lihtlauseid koos lisaselgitusega tohib kasutada, et harimatud ja huumorivaesed ka aru saaks
    liverpooli inimesed ongi sellised... nad ju söövad ainult keeduliha

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    omaaegse joodikuna mäletan ma tglt üsna täpselt, et keha oli üsna täpselt harjunud tempoga "õllekann 15 minutiga; kolm õllekannu poolajaga, siis vetsu"-tempoga, aga need lisaminutid ajavad keha ju segadusse
    Budweiserile pidi ju vastu tulema

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Takule hoiatuskaart, aint surmtösiseid lihtlauseid koos lisaselgitusega tohib kasutada, et harimatud ja huumorivaesed ka aru saaks

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    yes. muidugi palju õnne neile, kes seda tõsiselt võtavad.
    Viimasel ajal/aastatel palju hulle tõsimeeli igast asju väitmas, aina raskem on teha vahet, kes heavy nalja v mitte.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    omaaegse joodikuna mäletan ma tglt üsna täpselt, et keha oli üsna täpselt harjunud tempoga "õllekann 15 minutiga; kolm õllekannu poolajaga, siis vetsu"-tempoga, aga need lisaminutid ajavad keha ju segadusse

Leave a comment:

• taku*
    replied
    yes. muidugi palju õnne neile, kes seda tõsiselt võtavad.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Mis aineid sa endale süstid?
    Selleks ei pea mingeid ained süstima, et näha süvariigi rõvedat rünnakut konservatiivse valge mehe vastu.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    klassikaline kaja kallase käsk
    Mis aineid sa endale süstid?

Leave a comment:

• taku*
    replied
    klassikaline kaja kallase käsk

Leave a comment:

• xxD
    replied

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Algselt postitas xxD Vaata postitust

xxD uueduudised on arvamusportaal, uudiste väljaandest on asi kaaaaauuuugeeeeeeel!
    aga sinujaoks kõik mida delfi kirjutab on kuld ja kõike millest see ei kirjuta on häma jah? xxD Inimesed elavad 21sajandil ja meelestatud ikka nagu nõukaajal, et kõike mida võim/meedia räägib on A ja O ning kõik muu on punavastane propa.
    Aga pullipärast too uueduudised mingi uudis näiteks, kus milles esitatud faktid ümber lükkad, kajakajunni suust tuleb kulda nii siin kui sealpool soome lahte: õhutõrje, soomepoisid, LNG gaasiterminal eestisse jne.
    Uusi Uudiseid lugeda ei viitsi aga Isa&Poja "Räägime Asjast" on sama asi põhimõtteliselt. Sealt tuleb pärle igal nädalal

Tänane saade:
    Martin: "Kümned tuhanded inimesed jäävad igal nädalal tööta" - reaalsus: III kvartalis on aasta tagusega võrreldes langus 0,1 protsendipunkti. II kvartaliga võrreldes 0,2 protsendipunkti.
    Martin: "Meil ei ole tööjõupuudus. Meil on iga vaba töökoha kohta 7 tööotsijat." - reaalsus: 13k vaba töökohta ja 48k töötut, kellest ca 18k on pikaaegsed töötud, kes ilmselt ei soovigi töötada. Olukorrast 1:7 on igaljuhul olukord väga kaugel.
    Martin: "USA valimistel valiti Senatisse surnud inimene!! No mitte päris surnud aga sisuliselt elav laip, insuldi üle elanud John Fettermann. Ta ei kuule, ta ei liigu, rääkida ei suuda, debattidel ainul mõmises omaette" - reaalsus: https://www.youtube.com/watch?v=iU_O...channel=C-SPAN

Ja noh, arusaam USA valimissüsteemist on ikka müstiline nendel meestel

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Krt, ma olen üsna kindel, et mul mingite päevade tagune elektri kulu per päev oli ca 20% väiksem, kui täna (peale seda, kui Eesti Energia süsteemi tööle sai) nüüd äpp näitab.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Olin pmst kuni tunni aja taguseni kindel, et MM algab täna. Peab kogu nädalavahetuse plaanid ümber tegema. Ilmselt ikkagi boikoteerin MMi!

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Tenistet pole enam selles e-football 2023 mängus .

Aga kui ma õigesti tähele olen pannud, siis näiteks Klavan on juurde tulnud! (Ja Soomets ja Tunjov ja Pürg)

Leave a comment:

Working...
X