Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
cmon, vahel 2-3 päeva heas seltskonnas teravaid jooke juua on just vastupidi, hea ajukeemiale. Hulluks muutub asi siis, kui see on iganädalane ja ületab mõistliku päevade hulga
-
Ah, plastic, mida sa flexid. Mingi haiglaslik joomiskirg on ju ajukeemia häire, mis keerab asja veel hullemaks. Ise ju psühholoog, käid nüüd siin õrnematele näitamas, et see on marulahe, kuigi tegelt ei ole ju.
Leave a comment:
-
Kui Nadal võidab järjekordse tiitli, siis ta päev lõppeb pukis olles taastumiseks. Ju sa lihtsalt ei tegutse maailmatasemel nö.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa viimased 2-3 aastat kui üle pikaaja rämman, siis enam ei suuda mõeldagi, et teisel päeval jätkaks. Pigem on teisel päeval Wolt/Bolt lahti mingihetk ja netflixist midagi kõrvale ning teki all elu üle järele mõtlemas. Õhtul kui juba parem, siis kuhugi statkale või saali, et mingit pela vaadata ja ühe külma gini/siidri teha. Max pussyks muutunud.
Leave a comment:
-
Ma viimased 2-3 aastat kui üle pikaaja rämman, siis enam ei suuda mõeldagi, et teisel päeval jätkaks. Pigem on teisel päeval Wolt/Bolt lahti mingihetk ja netflixist midagi kõrvale ning teki all elu üle järele mõtlemas. Õhtul kui juba parem, siis kuhugi statkale või saali, et mingit pela vaadata ja ühe külma gini/siidri teha. Max pussyks muutunud.
Leave a comment:
-
kinnitanAlgselt postitas nimastain Vaata postitust
Teine päev on just lõbus, põhi all ja hea peale tipsutada. “Head pead ei saa raisku lasta” nagu klassikud ütlevad.
tavaliselt need lõbusad asjad hakkavadki hommikul/teisel päeval juhtuma, ei?
Leave a comment:
-
Teine päev on just lõbus, põhi all ja hea peale tipsutada. “Head pead ei saa raisku lasta” nagu klassikud ütlevad.Algselt postitas cabron Vaata postitust
Ma olen täheldanud, et kui näiteks reedel kõvasti tinutada, siis laupäeval joo palju tahad kanget kraami, ei mõika ja lipp suht maas ka.
Samamoodi kui olen enne kangeid jooke joonud näiteks 2 õlle, siis ei mõju ka kange kraam pärast. Kindlasti kuidagi seletatav inimeseteadusega.
tavaliselt need lõbusad asjad hakkavadki hommikul/teisel päeval juhtuma, ei?
Leave a comment:
-
tõstan esile seda teemat, ehk kellelegi abiks ja võrdluseks maailmatasemel soorituse osas - taastumisprotsess hõlmab endas esimese sammuna 1blanc, seejärel 4HW ja 3 corona (kordamööda). Bolti tänan.Algselt postitas plastic Vaata postitustKui joomisest rääkida - ma ei ole vist 4 kuud väga joonud. Üksikud olulised korrad. Aga eile tegin vist historical PB lähedase soorituse - 13 westonsit. Siit saab taastumine olema raske.
Leave a comment:
-
Aa, ei imo tervislik olukord on ikka selline, et post drinking mehel lipp mastis. Siin tuleks erialalise spetsialistiga konsulteerida kui nii ei ole.
Leave a comment:
-
mis tähendab "lipp maas".Algselt postitas cabron Vaata postitust
Ma olen täheldanud, et kui näiteks reedel kõvasti tinutada, siis laupäeval joo palju tahad kanget kraami, ei mõika ja lipp suht maas ka.
Samamoodi kui olen enne kangeid jooke joonud näiteks 2 õlle, siis ei mõju ka kange kraam pärast. Kindlasti kuidagi seletatav inimeseteadusega.
Leave a comment:
-
Ma olen täheldanud, et kui näiteks reedel kõvasti tinutada, siis laupäeval joo palju tahad kanget kraami, ei mõika ja lipp suht maas ka.Algselt postitas plastic Vaata postitust
On ainult üks HW ja see on see 8,2. Mis ma sellest märkasin on see, et vorm on ajutine, klass igavene. Esimene kord kui üle kolme kuu napsu võtsin oli selline 5-6 HW tase. Kolmas kord oli mootorilt tolm maas nö. Aga kuna mul tipud saavutatud, siis pigem selle spordialaga enam nii tõsiselt ei tegele. Ei saa öelda, et noored tulevad peale, aga teatud vanuses keha annab lihtsalt järgi nö
Leave a comment:
-
On ainult üks HW ja see on see 8,2. Mis ma sellest märkasin on see, et vorm on ajutine, klass igavene. Esimene kord kui üle kolme kuu napsu võtsin oli selline 5-6 HW tase. Kolmas kord oli mootorilt tolm maas nö. Aga kuna mul tipud saavutatud, siis pigem selle spordialaga enam nii tõsiselt ei tegele. Ei saa öelda, et noored tulevad peale, aga teatud vanuses keha annab lihtsalt järgi nöAlgselt postitas cabron Vaata postitust
13 annab ikka kaanida, sesmõttes props. Milline westons oli, mis % ?
Leave a comment:
-
13 annab ikka kaanida, sesmõttes props. Milline westons oli, mis % ?Algselt postitas plastic Vaata postitustKui joomisest rääkida - ma ei ole vist 4 kuud väga joonud. Üksikud olulised korrad. Aga eile tegin vist historical PB lähedase soorituse - 13 westonsit. Siit saab taastumine olema raske.
Leave a comment:
-
Kui joomisest rääkida - ma ei ole vist 4 kuud väga joonud. Üksikud olulised korrad. Aga eile tegin vist historical PB lähedase soorituse - 13 westonsit. Siit saab taastumine olema raske.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: