Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kui paljud kauplused (ketid) ei müü energiajooke alaealistele, siis Viru Keskuse bussiterminalis on rõõmsalt müügikapp (või kuidas nende nimetus on?), kus saad rõõmsalt energiajooki osta... ainuke küsimus on, et millepärast seal viina ei müüda?
Ja siis need muusikud seal tunnelis... fakk, John Wick on mind ära tinistanud, sest nüüd paistab ka see malbe flööditar välja nii, et lükkab selle flöödi mul ühest august sisse ja tõmbab teisest välja.
Sarnane petekas on ka Itaalias, kui nad oma rolleritega sul seal ringi lasevad, siis tekib tunne, et pa-pah.
Leave a comment:
-
Los Angeleses on parvedes kodutuid pilvelõhkujate juures kõrvaltänavates. Seega poteito potato.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Ma ei saa nüüd aru, kas see on nali või mitte? Dubai ja Los Angeles on muidugi hea võrdlus – mõlemad persses linnad. Ainult et Los Angeleses vist on ikka kanalisatsioonitorud, mitte ei käi iga päev sitaautod pilvelõhkujate juures pumpamas?
Aga kui TopG ütles, et Dubai juba ongi ja saab kõvasti paremaks kui Los Angeles, siis miks ükski normaalne mees peaks üldse oma pead hakkama vaevama.
Leave a comment:
-
Ma ei saa nüüd aru, kas see on nali või mitte? Dubai ja Los Angeles on muidugi hea võrdlus – mõlemad persses linnad. Ainult et Los Angeleses vist on ikka kanalisatsioonitorud, mitte ei käi iga päev sitaautod pilvelõhkujate juures pumpamas?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAndrew Tate läks Dubaisse, kuna on special guest jne UFC 280-l ja muudel üritustel ning südantsoojendav oli vaadata, kuidas Dubai lennujaama poolt olid tervituseks plakatid üles pandud ja special talle tehtud Cigar Lounge jne. Usa on feministide ja cancel kultuuriga nagunii suht varsti full perses, ja Dubai on uus Los Angeles, siis ongi aeg sinna üle minna. Kusagil osatakse legende hinnata ilma naljata. Its okay to be a man.
Leave a comment:
-
Andrew Tate läks Dubaisse, kuna on special guest jne UFC 280-l ja muudel üritustel ning südantsoojendav oli vaadata, kuidas Dubai lennujaama poolt olid tervituseks plakatid üles pandud ja special talle tehtud Cigar Lounge jne. Usa on feministide ja cancel kultuuriga nagunii suht varsti full perses, ja Dubai on uus Los Angeles, siis ongi aeg sinna üle minna. Kusagil osatakse legende hinnata ilma naljata. Its okay to be a man.
Leave a comment:
-
Torupilli Selveri ees on mingi Bolti tõukside kokkutulek vist - hetkel seal reaalselt mingi 30+ neid vedelemas
Leave a comment:
-
See on koht, kus ka kõige kõvematest meestest võidakse Manu fännid tehaAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Hea koht, kus kasvatada iseloomu.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Hea koht, kus kasvatada iseloomu.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSellest kohast tasub väga väga väga eemale hoida.
Leave a comment:
-
Lugesin ka selle tiraadi läbi ja tekkis küsimus, et kuidas see üldse selle grupi tegevusega haakub, sest see on täiesti teine teema. Mõtlesin, et küsiks, aga õnneks ma olen sealt blocked ja ei tõmmanud omale vett ja viletsust kaela. Kunagi üritasin kaasa rääkida seal mingis teemas, kus meesjalgpallurite vs naisjalgpallurite palkade teemal sõnal võeti ja siis sain blocki, sõimu ning terve kari sootuid ,,näen nagu poiss välja omal soovil, aga sündisin tüdrukuna jarainbow flag with every picture'' rõõbasid lendas mulle messengeri privasse ka veel pikkade ja taunivate sõnumitega. Sellest kohast tasub väga väga väga eemale hoida.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEpp Kärsin käis TT ülikoolis seksist ja sellega seonduvast tervisepäeval rääkimas ning VWSEKis kohe pikemad jutud, mis kipuvad näitama akadeemilist ebateadlikust.
Leave a comment:
-
Epp Kärsin käis TT ülikoolis seksist ja sellega seonduvast tervisepäeval rääkimas ning VWSEKis kohe pikemad jutud, mis kipuvad näitama akadeemilist ebateadlikust.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTallinn ja Tallinna liiklus ja ühistransport vajaksid korralikku värskendust küll. Tuleb rohkem Kopenhaagenist ja Amsterdamist šnitti võtta. Samas minusugused autopeded peavad ka saama kiiresti punktist A punkti B.
Üks video sellest kui hea on Amsterdamis võrreldes Põhja-Ameerikaga (millest Eesti selles kontekstis eriti ei erine).
"The Best Country in the World for Drivers" (15min47s):
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: