Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Hea koht, kus kasvatada iseloomu.
    See on koht, kus ka kõige kõvematest meestest võidakse Manu fännid teha

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sellest kohast tasub väga väga väga eemale hoida.
    Hea koht, kus kasvatada iseloomu.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Epp Kärsin käis TT ülikoolis seksist ja sellega seonduvast tervisepäeval rääkimas ning VWSEKis kohe pikemad jutud, mis kipuvad näitama akadeemilist ebateadlikust.
    Lugesin ka selle tiraadi läbi ja tekkis küsimus, et kuidas see üldse selle grupi tegevusega haakub, sest see on täiesti teine teema. Mõtlesin, et küsiks, aga õnneks ma olen sealt blocked ja ei tõmmanud omale vett ja viletsust kaela. Kunagi üritasin kaasa rääkida seal mingis teemas, kus meesjalgpallurite vs naisjalgpallurite palkade teemal sõnal võeti ja siis sain blocki, sõimu ning terve kari sootuid ,,näen nagu poiss välja omal soovil, aga sündisin tüdrukuna jarainbow flag with every picture'' rõõbasid lendas mulle messengeri privasse ka veel pikkade ja taunivate sõnumitega. Sellest kohast tasub väga väga väga eemale hoida.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Epp Kärsin käis TT ülikoolis seksist ja sellega seonduvast tervisepäeval rääkimas ning VWSEKis kohe pikemad jutud, mis kipuvad näitama akadeemilist ebateadlikust.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Mis seal kesklinnas rattaga üldse?

Leave a comment:

• gaskoff
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Tallinn ja Tallinna liiklus ja ühistransport vajaksid korralikku värskendust küll. Tuleb rohkem Kopenhaagenist ja Amsterdamist šnitti võtta. Samas minusugused autopeded peavad ka saama kiiresti punktist A punkti B.

Üks video sellest kui hea on Amsterdamis võrreldes Põhja-Ameerikaga (millest Eesti selles kontekstis eriti ei erine).
    "The Best Country in the World for Drivers" (15min47s):

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tallinn ja Tallinna liiklus ja ühistransport vajaksid korralikku värskendust küll. Tuleb rohkem Kopenhaagenist ja Amsterdamist šnitti võtta. Samas minusugused autopeded peavad ka saama kiiresti punktist A punkti B.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ma reaalselt arvasin, et Tulika on Mustakal - my bad, Kristiinet nii täpselt ei tea, aga see ka suht labürint ju, alati võimalik väga loominguliselt leida tee läbi ummiku ju?
    No lähed mega ringiga oled lõpuks sama ajaga kohal, mis ummikus istudes lihtsalt ebanormaalne, mis viimasel ajal toimub, et igapäev need bussid ja trollid keset liiklust lihtsalt ära lagunevad. Kunagi sellist jama ei olnud. See toodi täna ka Skyplussi hommikuprogrammis välja, et kuulajad on mures, et katkine Tallinna ühistransport põhjustab liikluses enneolematut kaost.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Mis see Mustakas siia puutub? Teiseks Waze ei teavita ega näita sul kohe, et midagi full putsis. Kolmandaks kui sa sõidad seisva rivi lõppu ja autod kohe selga tulevad, siis mis kuradi alternatiivteedest sa räägid kui sa ei pääse enam kuhugi. Las ma pakun ega sul vist ei ole lube ega liiklusest vähimatki aimdu reaalsuses?
    Ma reaalselt arvasin, et Tulika on Mustakal - my bad, Kristiinet nii täpselt ei tea, aga see ka suht labürint ju, alati võimalik väga loominguliselt leida tee läbi ummiku ju?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Tra, normaalne inimene elab Kassisabas ja tal pole mingeid faking magistrale vaja. Mingid kuradi vaesed elagu enda faking Mustamäel edasi! Go, Kõlvart!
    Ma usun, et sarnaselt mõtles ka Denis Boroditš aastaid.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Mis see Mustakas siia puutub? Teiseks Waze ei teavita ega näita sul kohe, et midagi full putsis. Kolmandaks kui sa sõidad seisva rivi lõppu ja autod kohe selga tulevad, siis mis kuradi alternatiivteedest sa räägid kui sa ei pääse enam kuhugi. Las ma pakun ega sul vist ei ole lube ega liiklusest vähimatki aimdu reaalsuses?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Tallinn on kogu aeg umbes, mõttetu linn.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust

Normaalne inimene elab Viimsis villas ja ei pea üldse kuskile kontorisse ronima, na. Mingid orjad elavad Tallinnas.
    Tra, viimsis jooksevad põdrad ja lõvid ringi ju, nahh. Ja mingid uusridaelamud kerkivad üleöö hoovi.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Tra, normaalne inimene elab Kassisabas ja tal pole mingeid faking magistrale vaja. Mingid kuradi vaesed elagu enda faking Mustamäel edasi! Go, Kõlvart!
    Normaalne inimene elab Viimsis villas ja ei pea üldse kuskile kontorisse ronima, na. Mingid orjad elavad Tallinnas.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Eile hommikul Tulika tänav ja Paldiski maanteel 2km järjekorda, sest mingi linnaliinibuss andis, keset Sõlet otsad ja keegi ei viitsinud tegeleda sellega. Täna Kaarli Puiestee ristil troll lihtsalt risti põiki rivist väljas ja blokeeris igast suunast ning liiklus lihtsalt seisis ja see mis toimus oli kohutav... ja sega kogu see kaos veel nagunii kaost tekitavate piiratud sõiduradadega (osad anti ratturitele). Tallinna linna eesotsas olevad Tšurkad ja nende banded on selle linna südamest nii perse keeranud, et seda jama saab veel kaua lürpida. Tuleb ikkagi ruttu elamislubadega vendade KOV valimisõigust piirata, et sellisteö mulletitel ja donkeydel ei tekiks võimalust sinna etteotsa küündida.

Leave a comment:

Working...
X