Algselt postitas plastic
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Rongis teel Tallinnast Tartusse. Nagu teada, R pärastlõunased, õhtused rongid on täis ning aegsasti siis kohaga pilet varutud. Ja no tõesti, rong nii täis, et inimesed siis 1. vagunis pidid ka seisma jne. Ja siis Ülemistes tuleb peale vend, kes 1. asjana tõstab häält: "vabandage, kas ma pean üle teie hüppama, et oma kohale saada" ja siis "tegemist on esimese klassiga, inimesed on maksnud, et saada õhku ja ruumi, kas te kuskil sealpool ei saaks seista".
Inimesi igasuguseid ühesõnaga.
Aga mis lõpuks kirjutama ajendas oli tegelt see, et minge vittu. Ma spetsiaalselt sõidan rongiga, mis on kordades ebamugavam kui nt erasektori poolt pakutav lux expressi buss, seepärast, et saan rahulikult vetsus käia. Ja siis oled rongis, sumpad läbi inimeste, et vetsu saada ning siis vets kinni pandud. Kes vastutab eksole? Tapani on 32 minutit ja tegelt on päris raske vastu pidada. Kuidas käituda? Ja siis 2h ootamist Tapa pitsakohas, et järgmisele rongile minna (uus pilet ostes). I want lawyer now nah!
Ma küll ise ei tarbi, aga teadmiseks, et Tapa rongijaama pitsakohas müüakse ka Westonsit. Seda oli tore näha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Probleem on sinus vist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Maailma aeglasemate teetööde linn v? Ei
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIga fucking nädal on Tallinnas mingid ohmud huiamas. Küll triatlon, küll jooksjad nüüd mundris vennad hoiavad liiklust kinni nii, et kilomeetrite pikkused järjekorrad, kuna mingi nato kohtumine. Tallinn on jube linn.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Jah, Tartu on parem!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIga fucking nädal on Tallinnas mingid ohmud huiamas. Küll triatlon, küll jooksjad nüüd mundris vennad hoiavad liiklust kinni nii, et kilomeetrite pikkused järjekorrad, kuna mingi nato kohtumine. Tallinn on jube linn.
Leave a comment:
-
Iga fucking nädal on Tallinnas mingid ohmud huiamas. Küll triatlon, küll jooksjad nüüd mundris vennad hoiavad liiklust kinni nii, et kilomeetrite pikkused järjekorrad, kuna mingi nato kohtumine. Tallinn on jube linn.
Leave a comment:
-
Briti kuningat sõidutakse mingi igivana krõnksuga, mis näeb tänapäeva autode seas lausa naljakas välja. Pidavat olema Rolls-Royce'i limusiin umbkaudu aastast 1978 kui brittidel oli veel oma autotööstus.
Leave a comment:
-
viimased paar kuud on täitsa olnud trend vähemalt minu tutvusringkonnas, et kes 2 aastat suutnud koroonat vältida on nüüd suvel selle saanud.
Leave a comment:
-
Ka mind sai koroona lõpuks kätte. Muidugi alles nüüd, kus see enam trendikas ja põnev haigus pole, aga päris nõme on ikkagi. Pluss, töölt puudumine ja seega palgakaotus praegusel ajal on kohe eriti vastik :/
Leave a comment:
-
Praegu on Eestis odav elekter, sest Eesti-Läti liin on remondis. Keegi võiks oma Sierraga selle liini üldse maha sõita. Tundub ainult profit ju.
Leave a comment:
-
Kuninganna ja tema rojaalsuse punt - teie rahvas käige tööl ja makske makse, aga mina hoian oma rahad tax haven'is. Armastatakse sellegipoolest.
Leave a comment:
-
See on endiselt marupuine, kui sünonüüme vajav spordiajakirjanik palli asemel mänguvahend ütleb/kirjutab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Ära ilusta ega õigusta lõpmatuseni seda elektrihinda ja toimuvat. Asi on putsis ja päris tõsiselt
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: