Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kaalu tõusu/languse puhul on täbar see, et riietumine muutub ebameeldivaks. Või siis see ostlemise pool. Aga eks see puuduta ka rohkem neid, kes roosiaias peol ei käi.
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTäiesti šokeeriv on see, et kui siin paari kuu eest sai Ekspressist lugeda, et kaalust aitab heal juhul alla mingi vinge nimega dieet või siis ainult maovähendusoperatsiooni, siis minu avastus näitas, et kui ei joo, sööd vähem ja liigud rohkem, siis hakkab kaal alla tulema. See on šokeeriv ja täiesti ainulaadne avastus. Võite proovida, aga, noh, ma saan aru, et ma olengi ainulaadne inimene ses suhtes.
Leave a comment:
-
Ma olen eelmisel aasta isaks saamisest 20 kilo juurde võtnud (kummagi lapse eest 10kg, polegi nii hull). Ehk nagu näha, kilod liiguvad läbi õhu nagu wifi lihtalt ühelt inimesel teisele. Kes Mõnu ülejäänud viis kilo sai, võib käe tõsta.
Kusjuures! Ma pole selle aja jooksul kokku tarbinud alkoholi rohkem kui umbes kümme 0.33l purki õlut. Kahel erineval õhtul. Ja klaas vahuveini pulma-aastapäeval.
Tervis kohe märksa kehvem, Soccernetis olen ka sapisemaks muutunud, nii et ärge järgi tehke!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustminu avastus näitas, et kui ei joo, sööd vähem ja liigud rohkem, siis hakkab kaal alla tulema. See on šokeeriv ja täiesti ainulaadne avastus. Võite proovida, aga, noh, ma saan aru, et ma olengi ainulaadne inimene ses suhtes.
Leave a comment:
-
Kaks aastat viimasest joogist. Ses osas võin öelda, et teine aasta läheb lihtsamalt. Nüüd pole enam ka mingi probleem öö läbi kuskil lõkke ääres tiksuda ja rahulikult nillida. Joomise lõppemise tõttu ilmselt käisin ka sapikive eemaldamas, aga muus osas oli lõbus aasta.
Kummalisel kombel olen ma kaotanud parimal päeval 27, halvemal 25 kilo. See on täiesti sensatsiooniline ja ootamatu, sest üldiselt olen ma aru saanud, et kaalutõus tuleb hormoonidest või geenidest ja ka ülekaalus on väga hea olla. Noh, mul väga polnud, jalad valutasid ja pulsi tõmbas isegi trepp üles. Mina läksin paksuks, kuna ma jõin liiga palju, sõin liiga palju ja liikusin liiga vähe. Ilmselt olen ma ainus inimene, kellel hakkavad kilod niimoodi tõusma.
Täiesti šokeeriv on see, et kui siin paari kuu eest sai Ekspressist lugeda, et kaalust aitab heal juhul alla mingi vinge nimega dieet või siis ainult maovähendusoperatsiooni, siis minu avastus näitas, et kui ei joo, sööd vähem ja liigud rohkem, siis hakkab kaal alla tulema. See on šokeeriv ja täiesti ainulaadne avastus. Võite proovida, aga, noh, ma saan aru, et ma olengi ainulaadne inimene ses suhtes.
- Likes 4
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Tarand ja Boris Johnson on muide 58.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Tarand ja Boris Johnson on muide 58.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustNaaberiigi peaministri juhtumiste valguses.
Niimõnegi ameti puhul seatav vanuse alampiir tundub isegi loogiline.
Ka meil on üks noorema poolne härra peaministrina silma jäänud.
Elukogemused ja nn maha joostud sarved tulevad ju siiski eaga.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Naaberiigi peaministri juhtumiste valguses.
Niimõnegi ameti puhul seatav vanuse alampiir tundub isegi loogiline.
Ka meil on üks noorema poolne härra peaministrina silma jäänud.
Elukogemused ja nn maha joostud sarved tulevad ju siiski eaga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Andrew kuulajatega kohtumas, colorized 2022
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Ärge JuriM simpimist ja soyboytamist tõsiselt võtke, sest ta on isegi ükskord Twitchis Andrew Tatelt üle saanud
https://www.youtube.com/shorts/iO3v707apkU
Juril on juuksed ofc.
Leave a comment:
-
https://www.youtube.com/shorts/iO3v707apkU
Juril on juuksed ofc.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKes on Andrew Tate? Ja palun ärge vastake, ei huvita.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: