Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Kas Kopli kandis on viimastel aastatel inimesi kaduma läinud?
    Minu teada mitte aga mõni mäluprobleemidega vanainimene vahel eksib päevaks kolmeks ära.
    Kopli on öösel nii vaikne, tühi ja armas paik, kus mõllavad ainult jänesed.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    vahel ukerdada pimedas metsas mitu tundi jne.
    Kas Kopli kandis on viimastel aastatel inimesi kaduma läinud?

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Miks maksab mahe kanaliha ulmeliselt palju? Biomarketis oli mahekana kilo 24€ umbes, toidupoes on tavaline 2€. Veiseliha ja sealiha puhul on vahe seal 20% ringi.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    4000lm varjatud pluss on see, et kui tavaline pealamp tõmbab suvel pimedas metsas igasugu putukaid ja satikaid ligi, siis selle signaturega kukuvad nad valgusvihku sattudes kohe surnult maha

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Lenser on kindla peale minek. Maksab rohkem, aga odavaid läheb sul mitu tükki sama kasutusajaga. Luumeneid ei julge nii täpselt öelda, ma kasutan 99% ajast suuremaid asju kui pealamp. Pigem vähemalt 400 kui mitte rohkem. Alati saab võimsust maha keerata kui liiga Pässa Rixi tunne peale tuleb, aga see paar korda aastas kui on võimalikult palju valgust vaja tekitada offgrid on selline tunne, et tahaks LED tehnoloogia leiutajat tõesti kallistada
    Kas sa teed seda selle ühe künka taga tavaliselt? Vallo arvas et see oli UFO hehe

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Lenser on kindla peale minek. Maksab rohkem, aga odavaid läheb sul mitu tükki sama kasutusajaga. Luumeneid ei julge nii täpselt öelda, ma kasutan 99% ajast suuremaid asju kui pealamp. Pigem vähemalt 400 kui mitte rohkem. Alati saab võimsust maha keerata kui liiga Pässa Rixi tunne peale tuleb, aga see paar korda aastas kui on võimalikult palju valgust vaja tekitada offgrid on selline tunne, et tahaks LED tehnoloogia leiutajat tõesti kallistada
    Ole sa tänatud, uurin asja.

Ledlenser H19R Signature oleks vinge.
    On see rong? On see lennuk? Ei, see on Pints öösel Koplis jooksmas 4000 luumenit otsmikul.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Urbaniseerinud hädapätakad!
    We have the technology

et noh, kannan igaks juhuks 5h toas peas juhuks kui koeraga välja minnes jääb telefon maha w

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Ma siin alles hiljuti plaanisin osta aga pole sobivat isendit leidnud.
    Olen tänulik soovituste eest, et mis oleks optimaalne mudel: mitu luumenit, aku kestvus jne.
    Vahel tarvis minna jooksma, vahel ukerdada pimedas metsas mitu tundi jne.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Jummala timm idee ju aga ilmselt oleks päris keeruline jah, sest pead pikalt maas ei hoia tõesti, kui muid valgusallikaid üldse pole (vb asi ainult minus muidugi aga ma käiks ilmselt kohe käpuli nii).
    Mötlesin ka et siin peab natuke katsetama, ilmselt mingisugune lisalamp köigile. Midagi 2009a. Kuressaares orgunniti maailma köige pikemat jalgpallimängu (19h vms) naturaalses valguses ja see olevat maailmarekord olnud, kuigi praegu ma otsest allikat ei leia sellele peale möne artikli . Ise sai ka siis toksitud midagi 4-5st öösel

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Ma just trennis rääkisin poistele, et vöiks sellistega öösel jalkat mängida saaks ka mingi rekordi kirja. Naerdi välja, et mida sa jamad oma handicappidega, me mängivat ennegi sitasti
    Jummala timm idee ju aga ilmselt oleks päris keeruline jah, sest pead pikalt maas ei hoia tõesti, kui muid valgusallikaid üldse pole (vb asi ainult minus muidugi aga ma käiks ilmselt kohe käpuli nii).

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Möni aeg tagasin kirj ise ka sinna, et ohoo huvitav miks uue lasteväljaku puupiirded köik Nõukogude Liidu Kommunistliku Partei lühendina Soome keeles täis graffitatud (NKP!), siis öeldi vaid, et siin pole seost.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Olen tänulik soovituste eest, et mis oleks optimaalne mudel: mitu luumenit, aku kestvus jne.
    Ma just trennis rääkisin poistele, et vöiks sellistega öösel jalkat mängida saaks ka mingi rekordi kirja. Naerdi välja, et mida sa jamad oma handicappidega, me mängivat ennegi sitasti

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Mul räigelt tihti jääb kaka koristamata, sest õhtuti unustasin telo koju ja ei saa valgust näidata. Mulle tundub, et see 15 h koolitus ei lahenda koerapidaja tõsiseid probleeme - kuidas leida kaka ülesse kui väljas on pime.

Lisaks ka "mida teha kui koera kaka on vedel". Et ma ei tea, mis grupist jutt, aga ehk tood seal esile parendusettepanekud palun. Kui saad vastused, siis ehk jagad.
    Ainult esimest lauset lugedes vöiks jääda mulje et käid öues pöösa taga kakal nagu ennevanasti.

Oot mis te ei näe oma koera v. Ilma rihmata jookseb ringi? Julgid lasi ikka sinna kus ta viimati minut aega piinlikult kükitas. Vedel värk tähendab tavaliselt mingit imelikku snäkki öige toidu vahele ehk siis vöiks toitumist vaadata. Sellist õhukese pannkoogi tainast keegi jah väga noppima ei lähe.

Tavaline piirkonna kommuun feissis muidu, eks ma lisan need mured veel arutellu kuigi valgusega väga probleeme pole.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    We have the technology

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    We have the technology

Leave a comment:

Working...
X