Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See veits overkill poleks?
    Võimalik, et ma hakkan ise antud teemal liiga radikaalseks või äärmuslikuks minema. Ei lükka ümber.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Miks Village People - YMCA siis pole ära tühistatud? Seda mängitakse ju Trumpi rallidel

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma sellest sain aru. Lihtsalt, et koondisemängudel ja võiks ,,Koit'' ikkagi keelustada. Laulu autor ja esitaja, kes on üks ja sama isik võttis vastutuse ja esitas seda laulu väga kindla kuvandiga üritusel, mis paratamatult andis ka sellele laulule uue templi otsaette.

Kui Eesti Koondise jalgpall peaks olema üritus, mis toob üle Eesti rahva kokku sõltumata muudest teguritest ning liitma, siis Tõnis Mägi ja Koit olid esindatud pealauluna üritusel, mis lõhestab meie ühiskonda ning sealt tekiks juba väga suur konflikt, et miks antud kuvandiga laul oleks Eesti Koondise jne mängudel. Tema otsustas, sellisel üritusel olla ning täpselt samamoodi on õigus ka teistel tänu sellele tema looming nahhui saata.
    See veits overkill poleks?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Seda, et "Koit" ei ole Eesti rahva oma vaid ühe isiku oma ja tema otsustab mis ta teeb sellega. Kui emotsioonid taanduvad, siis küll Laulupeol see kõlab jälle.
    Ma sellest sain aru. Lihtsalt, et koondisemängudel ja võiks ,,Koit'' ikkagi keelustada. Laulu autor ja esitaja, kes on üks ja sama isik võttis vastutuse ja esitas seda laulu väga kindla kuvandiga üritusel, mis paratamatult andis ka sellele laulule uue templi otsaette.

Kui Eesti Koondise jalgpall peaks olema üritus, mis toob üle Eesti rahva kokku sõltumata muudest teguritest ning liitma, siis Tõnis Mägi ja Koit olid esindatud pealauluna üritusel, mis lõhestab meie ühiskonda ning sealt tekiks juba väga suur konflikt, et miks antud kuvandiga laul oleks Eesti Koondise jne mängudel. Tema otsustas, sellisel üritusel olla ning täpselt samamoodi on õigus ka teistel tänu sellele tema looming nahhui saata.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Mis see siia puutub?
    Seda, et "Koit" ei ole Eesti rahva oma vaid ühe isiku oma ja tema otsustab mis ta teeb sellega. Kui emotsioonid taanduvad, siis küll Laulupeol see kõlab jälle.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Kas ma saan aru, et "Koit" Tõnis Mägi omanduses teos ja autoriõigused kuuluvad talle? Siis on kahjuks nii, et inimene teab mis ta oma loominguga teeb ja kus esitab. Paraku.
    Mis see siia puutub?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    Tõnis Mäe "Koit" tuleks koondisemängudel ära keelata.
    Kas ma saan aru, et "Koit" Tõnis Mägi omanduses teos ja autoriõigused kuuluvad talle? Siis on kahjuks nii, et inimene teab mis ta oma loominguga teeb ja kus esitab. Paraku.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    Miks? Tegu on ikkagi ühe võimsama looga Eesti ajaloos imo. See, et 20nd aastat hiljem mingi pasa ette rakendatakse, ei loe ju tegelt

Leave a comment:

• keenjus250
    replied

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    ei teadnud et aastal 2021 on tõnismäel nii palju fänne

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Mulle tundus, et sa oled tema silmaröömu sebinud
    Kurat raudselt mõni Manu fänn pani Chelsea särgi selga kui sebis ja nüüd automaatselt mina süüdi.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Ma siiralt üritasin, aga ma ei saa aru
    Mulle tundus, et sa oled tema silmaröömu sebinud

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Nasfal on mu juuksuriga kooki söönud. Muidu tore ju, aga mina? Ma pean nüüd kapriisid letti lööma ja hakkama uusi kosima. Türa küll.
    Ma siiralt üritasin, aga ma ei saa aru

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Nasfal on mu juuksuriga kooki söönud. Muidu tore ju, aga mina? Ma pean nüüd kapriisid letti lööma ja hakkama uusi kosima. Türa küll.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Siider ja kartulikrõpsud...
    Kunagi olid ikka rindadevahele panemise ja anaalnikkumise teemad
    #torisevvanainimene
    Neid oskab iga norm mees ise hankida ilma foorumilobata aga katsu sa uue tacomaitselise juustu peale ise tulla!

Leave a comment:

Working...
X