Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vendetta
    replied
    Me oleme tõesti absoluutsel persekursil... ERRi uudistelugeja loeb tuima näoga uudist, et Saksamaal on diisel 4 korda kallim kui Tsehhi Vabariigis, ei temal ega uudiste toimetajal ei hakka ükski häirekell lööma, et see on absurd...
    Usaldage meediat, usaldage kaasaegset haridust!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kastuajal FTorres on võimalik pildiallkirja uuendada.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas maamesilane Vaata postitust
    Koit on ju mehenimi!
    Koit on hommikupoolne hämarik!

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Koit on ju mehenimi!

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Aga tema teised lood? Või ainult ''Koit''?
    Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    Tõnis Mäe "Koit" tuleks koondisemängudel ära keelata.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Kas see "Koit" A. Le Coq Arenal pole üldse mitte suhteliselt värske nähtus? Mingi viimased paar aastat? Sellisel juhul poleks propsi ära killida.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mis asi on rumalus?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    kui need ohmoonid laseks laulu koit enda üritusel ei huvitaks see kedagi. kui aga tõnis mägi ise seal radikaliseerunud ahvide keskel seda sama laulu laulab on asi kurb. üks parimaud laule üldse ja nüüd on see totaalselt ära rikutud. ehk kellegi teise esituses saaks kunagi seda jälle nautida, aga praegu mitte.

YMCA laulu või ükskõik mis laulu lased trumpi üritusel, aga ega need bändid ise teda ei toeta ega esine seal, vahe on sees.

Lihtsalt kurb kui inimene kuulutab kõva häälega, et keegi peale EKRE ei taha enam vaba olla. miks selline inimene niii rumal peab olema. ta sõna otseses mõttes aitab eesti lõhestumisele kaasa. kas tõesti on see pseudoteadus ja ajupesu tähtsam kui näiteks lastekodude lapsed või nälg. fucking debiilik.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Nasfali jutus täitsa iva sees. Mägi politiseeris laulu ära ja jalgpallimängul on tavaks poliitilised sõnumid keelustada, alles oli Valgevene mänguga case.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Ooot....aga need tänased meeleavaldajad pole siis?
    Mul jooksis kuul täitsa kokku, pead selgitama.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Seepärast, et kogu see kultus on lapse kinganumbri IQ-ga ja ei saa mitte millestki aru.
    Ooot....aga need tänased meeleavaldajad pole siis?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Miks Village People - YMCA siis pole ära tühistatud? Seda mängitakse ju Trumpi rallidel
    Seepärast, et kogu see kultus on lapse kinganumbri IQ-ga ja ei saa mitte millestki aru. Republikaanid on 50 aastat lasknud Springsteeni "born in the USA" patriootliku lauluna, kogu asja puändina Trumpi MILITAARhaigla ees, kui too koroonas oli.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Meil võiks olla ikka nii, et Eestil saab keegi olümpiakulla ja siis keeldub lennujaamas lennukist maha tulema, kuna keegi vastutulnud poliitikutest on talle vastuvõetamatu. Oh seda tüli siis...

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Solvumine Olümpiaalaks! Kurat kus Eesti hakkab medailid saama...
    Ma olen nõus ja kui sellest saab ka meie uus rahvusspordiala nagu suusatamine ja ma kolme kullaga ära tulen ja vabakal suurelt vastu võetakse, siis ma ikkagi ei taha Tõnis Mäge sinna laulma

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Solvumine Olümpiaalaks! Kurat kus Eesti hakkab medailid saama...

Leave a comment:

Working...
X