Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Mul räigelt tihti jääb kaka koristamata, sest õhtuti unustasin telo koju ja ei saa valgust näidata. Mulle tundub, et see 15 h koolitus ei lahenda koerapidaja tõsiseid probleeme - kuidas leida kaka ülesse kui väljas on pime.

Lisaks ka "mida teha kui koera kaka on vedel". Et ma ei tea, mis grupist jutt, aga ehk tood seal esile parendusettepanekud palun. Kui saad vastused, siis ehk jagad.
    +1

Mul tuttavad läksid kuuks ajaks Balile ja sokutasid oma udupeene tõukoera minu juurde ning maadlesin täpselt samade probleemidega.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    koerakaka
    Mul räigelt tihti jääb kaka koristamata, sest õhtuti unustasin telo koju ja ei saa valgust näidata. Mulle tundub, et see 15 h koolitus ei lahenda koerapidaja tõsiseid probleeme - kuidas leida kaka ülesse kui väljas on pime.

Lisaks ka "mida teha kui koera kaka on vedel". Et ma ei tea, mis grupist jutt, aga ehk tood seal esile parendusettepanekud palun. Kui saad vastused, siis ehk jagad.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Erilist tähelepanu tuleks suunata avalike hoonete seintele

Mõelda vaid, vähem kui 100 aastat tagasi läksid soomlased Karjala kannasel paljakäsi tiblade tankide vastu ja nüüd me siis oleme siia välja jõudnud.
    It's a good thing, not a bad thing

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Erilist tähelepanu tuleks suunata avalike hoonete seintele

Mõelda vaid, vähem kui 100 aastat tagasi läksid soomlased Karjala kannasel paljakäsi tiblade tankide vastu ja nüüd me siis oleme siia välja jõudnud.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Nagu ka kalamaja grupis käib ka Helsinki Kalamaja laadses piirkonnas vähemalt kord nädalas kirglik arutelu pöhiteema, kakajunnide üle, aga no see järgnev vöttis mind küll sönatuks. Veidi vigane google tölge:

"Mõtlen järgnevat, võimalik, et sobivat kursusekomplekti töökõrgkoolile. Anna oma mõtetest teada. 🙂
    Kogukonna koerte kakakursus Kalasatamas - teadmised ja oskused koeraomanikele. Kursuse kestvus kokku 15 h. Kursus sisaldab kohalikku haridust ja iseseisvat õpet ning jalakäijate harjutusi.
    Sektsioonid ja teemad:

1. ′′ Miks mu koer kakaks muutub?" ′′ Mida ma sellega tegema peaksin?" ′′ Motiveerivad viisid - kuidas ma saan kotitäie kakaid pärast seda, kui olen selle koju unustanud?" 3 h. Loeng ja väikegrupitöö. Lõpuks kisub maha ja läbib emotsionaalseid kaalusid.

2. ′′ Kuidas ma saan kakakotte?" 3 h. Jalutades väikestes gruppides Kalasatama toidupoodidesse, kus otsitakse kakakotiriiulit ja arutletakse, kuidas kakakottide riiulid enda igapäevaelu mõjutab. Lõpuks ometi rebimine ja ellujäämise hindamine keerulises kakakottide soetamise maailmas.

3. ′′ Kokkupuude on tee eduni ′′ 3 h. Iseseisev treening koera ja kakakotiga. Jalutuskäik kodustel jooksutrassidel. Keskkonnaseire. Erilist tähelepanu tuleks suunata avalike hoonete seintele ja Capella Pargi tee äärde. Lammutus ja emotsionaalsed kaalud meeskonnas. Palun broneerige kudesid ja kokkupuute sörkjooksu sektsiooni ajal, näiteks sponsor, sektsioon on nõudlik.

4. ′′ Elukestev õpe ja kaka reaalsuste vastuvõtt ′′ 3 h. Väike grupitöö. Mõtiskleme näiteks selle üle, miks tahetakse kasutada ka minu poolt kakakotte ja miks peaksin kandma vastutust oma kodukeskkonna puhtuse eest. Ka see lõik on nõudlik.

5. ′′ Jalutame koos!" 3 h. Meie läheme Kalasatama tuurile. Varustus: kakakindlad jalanõud, kakakotid, hea tuju! Koerad ei kuulu komplekti. Kakakottides täpiliste koerte kakakotte korjamas. Vajatakse paari vabatahtlikku praktikale, kus astutakse koera kaka otsa. Mis see minus äratab? Lõplik lammutus, õppetundide kokkuvõte ja kursuse tagasiside.
    Tagasiside põhjal boonuslõik: Haare kogukonnast ja empaatiavõimest koerte kakamaailmas. ′′ Mida ma teen, kui kakakott jäi koju?" ja ′′ Mida ma teen, kui teine koerajalutaja küsib kakakotti?" Jalavaba, iseseisev treening.
    ---- Või jagaks sõnumit kursusteta?"

Kommentaarid on stiilis "Mind lohutavad need postitused, sest tunnen, et elan tõelises heaoluriigis, kui saan aru, et keegi tõeliselt ja tegelikult tunneb, et on vaja neid asju kirjutada."

"Lisan juurde rubriigi ′′ mida ma teen, kui kakakott jäi koju ′′ ja ′′ mis ma siis teen, kui teine koerajalutaja küsib kakakotti?". Piinlikum on kakat mitte parandada kui küsida mööduja abi saamiseks."

Vabandan pika postituse pärast, aga tösimeelne ettepanek läbida 15 tunnine koerasita korjamise kursus on ikka midagi erilist

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    teine pakkumine!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    ment oled w

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Nuga oli. Aga nagu ikka, politseiriik ja vägivald.
    ment oled w

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Uudiste järgi oli sellel alasti mehel siiski nuga käes. See Vabaduse väljakul mahalastud mehe puhul ma ka ei näe suurt viga politseis. See, et kodanikel õnnestus vältida toda hullu, ei tähenda, et sellistel peaks rahulikult mööda tänavaid liikuda laskma ja reageerima alles siis, kui kellegi elu jäädavalt rikutud on. Tema hilisem käitumine ja politsei ründamine pigem tõestas, et ta oli ohtlik.
    Nuga oli. Aga nagu ikka, politseiriik ja vägivald.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Oeh. Vabandan, et jälle sama asja algatasin, kus kõik täiesti teineteisest mööda räägivad. Ei jätka.
    Sa said täpselt mis tahtsid ju. Tahtsid öelda, et vaadake hea näide taseri kasutamisest, aga siis otsustasid, ma ei tea kas provotseerida või ära panna ja said vastava reaktsiooni.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Uudiste järgi oli sellel alasti mehel siiski nuga käes. See Vabaduse väljakul mahalastud mehe puhul ma ka ei näe suurt viga politseis. See, et kodanikel õnnestus vältida toda hullu, ei tähenda, et sellistel peaks rahulikult mööda tänavaid liikuda laskma ja reageerima alles siis, kui kellegi elu jäädavalt rikutud on. Tema hilisem käitumine ja politsei ründamine pigem tõestas, et ta oli ohtlik.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Õige oleks olnud ta ikka relvaga maha võtta, sest äkki taser poleks töötand!
    Vabakal ründajal oli nuga, Haapsalus oli kaigas. Siin pole ründajal midagi käes ehk olukord on täiesti erinev.

Oleks sellel paljal narkaril olnud näiteks ala südame stimulaator, siis sa oleks saanud soiguda politsei kallal, et taserid on ikka nii valesti seadistatud ja parem oleks juba relvaga jalga lasta.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Oeh. Vabandan, et jälle sama asja algatasin, kus kõik täiesti teineteisest mööda räägivad. Ei jätka.
    Oled andestatud. Aga iga jumala kord samasse auku nii kukkuda...

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Aga tegelt lahe, et vahepeal taserit ka kasutatakse. Ei lasta enam niisama maha, seda oleme näinud juba.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

Working...
X